Dead Space 2

Nama alternatif: Dead Space 2

Permainan Dead Space 2 adalah salah satu permainan komputer yang paling menarik.

Muat turun Dead Space 2 anda boleh bermain hanya jika anda mempunyai penuh lapan belas tahun. Memuat turun permainan Dead Space 2 anda mempunyai peluang di laman web rasmi permainan atau mana-mana lain, yang menyediakan akses tersebut.

Sebelum permainan, anda mempunyai peluang yang unik untuk melihat kira-kira permainan Dead Space 2 video. Video ini akan membiasakan anda dengan semua ciri-ciri permainan: watak-watak, grafik dan elemen lain.

Dalam permainan Dead Space 2 pc bermain anda akan biasa dengan watak-watak berikut:

1. Ishak Clarke adalah protagonis. Watak ini adalah di bahagian pertama permainan. Ishak adalah satu-satunya orang yang terselamat kapal "Ishimura" itu. Selepas beberapa peristiwa dalam permainan, dia mendapati dirinya dalam keadaan tidak sedarkan diri di stesen Titan. Tugas utamanya adalah untuk memusnahkan Obelisk permainan. Jika dia tidak, ia akan menderita seumur hidup.

2. Hans Teydmann stesen pengarah keturunan Titan. Beliau mempunyai pangkat tertinggi dalam masyarakat sivil. Beliaulah yang dilancarkan Obelisk projek dan dianggap sebagai lawan utama Ishak. Ishak masih menguruskan untuk memusnahkannya.

3. Ellie Langford adalah juruterbang. Dia sangat bertuah untuk terus hidup dalam nekromorfov serangan kejam. Dia sangat cantik dan boleh mengurus pelbagai jenis mesin. Kerana Strauss hilang matanya, tetapi ia tidak menghalang peluang beliau untuk melarikan diri. Bersama-sama dengan Ishak terselamat.

4. Nolan Stross adalah watak yang mengalami gangguan mental. Dia jatuh ke dalam kegilaan amat dahsyat. Oleh kerana penyakitnya dia telah membunuh isteri dan kacang soya anaknya beliau. Ia adalah dalam salah satu serangan.

5. Daina Le Guin adalah fanatik yunitologii. Awal dalam permainan ia membantu kepada Ishak, tetapi tidak lama lagi semua orang akan tahu bahawa tujuannya - adalah satu projek Obelisk. Beliau meninggal dunia mesin serangan.

6. Nicole Brennan adalah Ishak Girl. Beliau meninggal dunia di atas kapal, tiga tahun lalu. Dalam bahagian kedua permainan menggunakan kemunculan tugu gadis itu untuk menundukkan Ishak.

Di-Permainan Dead Space 2 Senjata paling pelbagai

1. Lampu suluh - senjata pertama protagonis.

2. Pemotong Plasma - adalah satu perkara untuk memotong batu-batu mineral.

3. Dicat semula pemotong plasma - ia senjata percuma yang berlaku di bahagian pertama permainan.

4. Rifle Pulse - ini serangan senapang tentera-jenis.

5. Laser Rifle - untuk memotong bijih industri, alat berat

6. Pipe Cutter - alat khas untuk memotong tempat, dan lain-lain

7. Flamethrower - pembakar industri, hidrogen.

8. Riveter - peranti yang pucuk paku keling.

9. Pemotong kuasa - adalah pemotong kuasa nadi, industri.

10. Sniper senapang - senjata yang menyerang sasaran pada jarak.

11. Lombong Hubungi - adalah senjata yang kuat.

12. Drotikomet - senjata yang digunakan untuk mengambil sampel dalam.

13. Kuasa pistol - ini pemecut manual gravitons.

14. Pistol pergelangan tangan - senjata mudah yang muncul pada tahap mencabar.

Permainan Dead Space 2 penuh dengan misi yang berbeza dan dibahagikan kepada bab-bab.

Hanya pemain sebenar di bawah kuasa permainan Santa Space 2.

 

Bermain juga