Deepolis - menembak air

Nama alternatif: Dipolis

Online permainan Dipolis - pelayar berasaskan percuma strategi permainan dengan grafik tiga dimensi. Syarikat BigPoint membangunkan projek asal seumpamanya yang mempunyai kelebihan dalam permainan dalam talian semasa. Main Deepolis'll menyelam ke kedalaman ruang di dalam air. Begitulah dunia masa depan selepas pemanasan global. Menjadi pemilik kapal selam dan pergi untuk memenangi ia expanses lautan akan membantu Deepolis pendaftaran dalam talian.

Keperluan sistem untuk permainan adalah minimum:

• Pemproses Pentium 3, 1GHz

• 16MB kad video

• sekurang-kurangnya 128 MB RAM

• Sistem Operasi - XP / Vista / Windows 7

• Akses Internet

• pelayar - Internet Explorer, Mozilla Firefox atau Opera

Daftar Deepolis proses rumit. Ia tidak akan mengambil banyak masa, memandangkan memuat turun dan memasang permainan ini tidak diperlukan. Sertai dalam Deepolis permainan memerlukan anda untuk memasukkan data berikut:

1) Nickname - membuat nama di mana anda bermain;

2) Gunakan kata laluan yang perlu diulangi untuk kebolehpercayaan di baris berikutnya;

3) Alamat e-mel - untuk maklum balas;

4) server permainan Pemilihan (dengan syarat Europe1, pelayan Ujian Europe2, Amerika1)

5) Tarikh lahir;

6) keizinan anda untuk terma-terma dan syarat-syarat permainan.

Selepas melengkapkan borang pendaftaran, klik pada butang Daftar dan Dipolis talian akan membuat anda penduduk unik dunia di dalam air. Tenggelam ke kedalaman, anda boleh memilih salah satu daripada tiga kasta, yang berjuang bukan sahaja untuk terus hidup, tetapi juga kuasa untuk ruang laut.

Menyediakan permainan dalam talian Deepolis memutuskan apa yang lebih kepada suka pelakon yang berikut:

• Nauta (Nauten)

• Siona (Keturunan)

• Dzhafnary (Jafnhar)

Nauta - cast neutral, berurusan dengan perdagangan dan penyelidikan. Mereka adalah keturunan dari ahli-ahli sains yang berjaya hidup. Puak aman yang mempunyai bot-bot yang paling seimbang dibenarkan untuk berdagang di mana-mana kasta stesen musuh.

Dalam Zion sistem pertahanan kuat. Ini penduduk sangat berbudaya kerajaannya di dalam air dilengkapi bot mereka dilindungi. Mereka boleh berenang dekat dengan stesen Nauta dan bekerjasama dengan mereka. Tetapi wilayah dzhafnarov mereka yang lebih baik untuk tidak mendekati, sebab ianya tidak akan melepaskan tembakan tanpa amaran.

Dzhafnary agresif dan militan dikonfigurasikan. Bot mereka secara keseluruhan boleh memuatkan banyak peralatan. Teknologi nuklear adalah kepentingan utama mereka. Juga ketagih kepada pembangunan minyak. Kasta ini boleh didapati untuk berdagang dengan find, tetapi dari Zion bermusuhan lebih baik untuk menjauhkan diri.

Permainan Dipolis mempunyai sistem ekonomi yang maju. Anda akan berenang di sumber air, yang kemudiannya boleh dijual. Bagi urus niaga yang berjaya perlu mengkaji proses turun naik harga komoditi. Masih dalam permainan terdapat perkara yang sedemikian sebagai ganti, untuk membantu Deepolis bermain lebih menarik.

Sistem PvP (pemain sistem konfrontasi) adalah agak mudah. Senjata Deepolis talian terdiri daripada:

• senapang akustik

• torpedo

• bom

Memilih kekalahan matlamat, melakukan yang terbaik untuk menembak dia. Kemenangan membawa titik pertempuran, yang anda diberikan pangkat. Pesaing bukan sahaja rakyat, tetapi raksasa yang hidup dalam ruang yang di bawah air.

Main permainan Deepolis dalam talian adalah mungkin menggunakan mod pertempuran:

• kasta dan puak-puak Battle

• pemburuan kepala

• perisikan mod

Berhati-hati, bahaya lurks di setiap sudut dan pada bila-bila ia boleh berlaku bahawa anda perlu untuk mempertahankan diri sendiri. Selepas laluan berjalan melalui benteng musuh dan kubu. Ingat, lebih banyak puak anda adalah rasa yang lebih selamat, tetapi dengan peperangan yang sama di mana masukkan lebih bercita-cita tinggi.

Permainan dalam talian Deepolis menempatkan pelbagai tugas usaha yang mana prestasi akan terakru sumber, mata wang permainan dan juga modul bagi kapal tersebut. Tugas dianjurkan supaya anda mendapat permintaan untuk melaksanakan misi ekonomi, penyelidikan dan tentera.

Permainan dalam talian Mata Wang Deepolis dibahagikan kepada:

• Mengambil

• Helix

Kampung luas, ia juga berfungsi untuk membeli barangan. A Helix adalah mata wang premium, mendapatkan yang jauh lebih sukar.

Main permainan dalam talian Deepolis mungkin bergerak ke tahap hampir selama-lamanya. Beberapa pemain juga naik ke tahap 100, tetapi ia tidak gereja. Newbies boleh menjadi sukar untuk menyelesaikan atau membuat apa-apa pilihan. Katakan menentukan kumpulan gabungan. Tetapi tidak mengganggu di ini. Dalam perkara-perkara itu, permainan ini adalah setia dan sudah di peringkat ke-5, terdapat peluang untuk berpindah ke puak lain. Dengan setiap peringkat menjadi lebih kuat dan lebih bijak. Apa yang pada pertama adalah lemah, seperti senjata yang digunakan, ia menjadi sempurna. Jadi ia adalah selamat untuk berusaha ke hadapan, dan, mungkin, anda menetapkan rekod baru!

Sertai penduduk alam semesta di dalam air dan menikmati permainan permainan yang berwarna-warni, perjalanan dalam tiga dimensi, pelbagai tindakan dilakukan! Idea unik permainan ini pasti menarik perhatian! Mari nasib kekal teman setia!

 

Bermain juga