Azab

Nama alternatif: Doom 2016 Dohme 4, Doom 4 Doom 4

Igra Doom: pantas dan tanpa belas kasihan.

V Ogos 2007, John Carmack di kejohanan QuakeCon tahunan di The Dalles menyebut bahawa beliau memikirkan mengenai pembangunan Doom 4. Dan kerana ia adalah pengumuman rasmi, ia tidak hanya terbiar fantasi pada Mei 2008. Pada QuakeCon 2008, John berkata bahawa permainan Doom 4 akan dapat mengatasi siri sebelumnya dalam kualiti kerana mengurangkan kadar bingkai dan enjin permainan bertambah baik, tetapi akan kembali ke bentuk klasik. Doom 4 pada asalnya adalah suatu tajuk kerja, dan ia telah dianggap yang kemudian akan mempunyai sari kata, tetapi ini tidak berlaku. Lebih-lebih lagi versi asal telah dikurangkan kepada yang mudah dan ringkas"Durjana". Terlibat dalam pembangunan studio id Software, dan isu kehormatan dianugerahkan Bethesda Softworks, yang membangunkan platform untuk versi:

 • PlayStation 4.
 • One Xbox
 • PK
Tarikh

Posledney pengumuman, tidak termasuk video baru muncul datang pada bulan Jun 2014 dan secara rasmi turun Doom 4 akan berada dalam musim bunga, mengikut unjuran awal 16. 06. 2016 (tarikh keluaran).

proses

Igrovoy.

Shuter dari muka utama menjadi genre biasa untuk siri Durjana. Hero kilat bergerak cepat di angkasa, retak ke atas orang ramai syaitan, musuh. Di belakangnya, senjata tentera, yang tidak memberi kesan kepada kelajuan pergerakan watak, dan pada bila-bila masa dia boleh mengubah berat mesingan, senapang, bazookas, pelancar roket, senapang vorteks, bom tangan plasma dan tembakan lain mainan dalam satu gerakan. Bahkan ada senjata super Gauss meriam, menyapu dari musuh melepaskan tembakan. Terdapat dalam gear dan senjata bermata, bersama-sama dengan rantai untuk serangan dekat, dan lemah, raksasa cedera boleh membunuh dengan tangan kosong. Dari musuh dikalahkan jatuh peluru dan artifak yang hero pasti picks.

Protivniki juga tidak berdaya, dan mempunyai senjata mereka sendiri, supaya darah akan menjadi banyak. Dicurahkan ia berada di dalam ruang terkurung dan di kawasan terbuka, dan dalam usaha untuk maju dalam dunia permainan, ia adalah perlu di samping menembak terganggu oleh pekerjaan kecil, tetapi beberapa, untuk belajar di mana anda boleh memuat turun Doom 4. Peminat permainan akan menggunakan"Doom SnapMap"untuk melaksanakan kad mereka sendiri, menggunakan mereka dalam pelbagai pertempuran berbilang, dan juga mencari yang telah menjadi tradisi yang berakar umbi mod:

 • Dominirovanie
 • Detmatch
 • Komandnaya arena
 • Zahvat flaga

Otpravlyayas perang Doom pada PC, sedia untuk orang ramai syaitan yang cuba untuk menghancurkan anda dengan beratnya. Jangan teragak-agak dalam memilih cara-cara menembak, push, menghancurkan, air mata dan mengejar musuh. Rangkaian ini akan terus memainkan pergaduhan, mod biasa dan baru, yang secara aktif menggunakan apa-apa senjata api, tindak balas yang cepat, pergerakan serta-merta di angkasa, dan penggunaan yang unik kuasa-up membolehkan anda untuk kembali menjadi setan, mencari peluang-peluang baru.

Vygodnaya membeli.

V tanda tahun yang berlalu, cuti yang akan datang dan pelepasan mainan baru, id syarikat Software patut kemurahan hati kepada pemain pada hadiah ajaib peluang untuk membeli siri produk sebelumnya dengan diskaun yang amat besar 75%. Walau bagaimanapun, untuk membeli Doom 4 perlu membayar kos penuh. Kita sudah boleh membuat tempahan awal di Doom 4, mengikut negara dan penjual semula. Keperluan sistem:

  Sistem
 • Operatsionnaya: Windows 7/8. 1 (sentiasa 64-bit)
 • Pamyat 8 GB
 • Protsessor: Intel Core i5-2600K dengan kekerapan 3. 3 GHz | A10-7870K AMD di 4. 1 GGts
 • Versiya: DirectX: 11.
 • Vdeokarta: Nvidia GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7850 dengan memori 2 GB
 • Upravlenie: keyboard, mysh
 

Bermain juga