Eden Abadi

Nama alternatif: Eden Abadi

Permainan Eden - permainan dua tahun lalu dalam gaya anime, yang direka untuk sebilangan besar pengguna pada masa yang sama. Ciri utamanya, permainan ini adalah jauh berbeza daripada strategi yang sama - ini bukan satu peluang untuk bermain satu aksara, dengan beberapa, walaupun bertukar antara pelbagai kelas. Jika anda membuat keputusan untuk Eden Eternalv memainkan maka anda tidak perlu bergantung kepada pendakian pesat ke puncak kesempurnaan dan kemenangan mudah. Anda perlu memecahkan kepala anda ke atas bagaimana untuk menjadi berani, kuat dan berkuasa watak.

Dikatakan bahawa bagi setiap kelas disediakan untuk ciri-ciri yang berbeza pertempuran. Ini boleh menjadi bonus bukan sahaja bahawa satu atau satu lagi watak menerima kerosakan, keupayaan untuk memilih jenis senjata, keupayaan untuk mendapatkan bantuan haiwan dan banyak lagi. Semua dalam permainan ini dapat dinikmati oleh pemain lima kelas, tetapi perubahan satu kepada yang lain mengambil masa kira-kira 20 saat pada kelajuan internet yang baik.

Syarat-syarat untuk permainan adalah cukup standard:

1. Akses kepada Internet pada kelajuan yang tidak kurang daripada 600 k / sec.

2. Sistem operasi - XP, Vista, 7 atau serupa.

3. Memori sekurang-kurangnya 1GB.

4. RAM - 1 GB atau lebih.

5. Kad grafik.

6. Bunyi kad.

7. Kemahiran bermain minimum.

Pada Eden Eternal talian pemain boleh membina seluruh metropolis, ia bergantung kepada imaginasi dan keinginan. Anda boleh membangunkan ekonomi dan sosial, pekerjaan anda dan mengambil bahagian dalam pelaksanaan pelbagai rancangan. Oleh kerana itu, pemain mempunyai peluang untuk memenangi rasa hormat tuan-tuan. Jika anda tidak bersedia untuk mengambil tanggungjawab untuk seluruh bandar, anda boleh menyertai mana-mana bandar sebagai pemastautin dan membangunkan sana. Anda akan mempunyai untuk menyertai kesatuan, membangunkan diri sendiri dan membantu membangunkan orang lain.

Pada Eden Eternal berdaftar diperlukan. Ia akan memberi peluang untuk menikmati semua permainan bonus. Kita tidak harus lupa tentang kedai di mana anda boleh membeli semua yang anda perlukan. Pendaftaran itu sendiri mengambil masa yang sangat sedikit, ia meninggal pada halaman judul permainan (bidang dipenuhi dengan nama, e-mel, dan lain-lain

Selain pembinaan perdamaian mempunyai peluang untuk mencuba tangan mereka pada kerjaya lain - sebagai contoh, untuk mengambil bahagian dalam peperangan, pertempuran, pergi mencari harta karun, dan lain-lain dan lain-lain Pada setiap peringkat boleh dipam wira dan menerima hadiah dan bonus. Hasilnya, jika anda belajar bagaimana untuk cekap menggabungkan serangan tentera dan kewujudan aman, maka cukup cepat dapat membina bandar anda sendiri dan untuk membangunkan infrastruktur di dalam dia yang kuat.

Pada Eden Kekal bermain online sangat menarik juga kerana sekali permainan boleh memainkan sehingga beberapa ribu orang. Tetapi pada masa yang sama dalam satu kesatuan adalah pemain hanya tiga dozen. Dengan semua ini tidak boleh menipu diri kita bahawa jika hari ini anda telah memenangi pertempuran, kemudian esok anda akan dapat melakukan perkara yang sama. Ia perlu sentiasa meningkatkan kemahiran mereka dan membangunkan lebih banyak dan lebih strategi baru.

Main Eden Kekal sesuai semua peringkat umur - sebenarnya di sini ialah apa yang perlu dilakukan setiap . Jadi - bermain dan bertambah baik.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag