Empayar: Perang Jumlah

Nama alternatif: Empayar: Perang Jumlah

Perang Empayar Jumlah Permainan - Strategi berasaskan giliran yang dilaksanakan dengan sempurna menggabungkan semua ciri-ciri terbaik daripada genre dan telah mengambil yang terbaik taktik tentera. Semua peristiwa di projek membangunkan dalam masa nyata. Permainan ini akan merayu kepada semua orang-orang yang gila tentang permainan pada mata pelajaran tentera. Projek ini telah dijalankan dalam kualiti yang benar-benar tinggi dan dengan jiwa - grafik yang hebat, animasi dilakukan dengan baik, permainan yang patut hormat. Projek ini melaksanakan sistem grafik yang baru, membolehkan anda untuk menikmati permainan dalam lukisan marin yang menakjubkan. Di samping itu, setiap pemain akan disediakan untuk landskap baru dan flora yang luar biasa. Kejutan yang menyenangkan - perubahan tetap keadaan cuaca.

Empayar Permainan Baru: Perang Jumlah akan dipindahkan kepada anda dalam masa tidak abad XVIII. Lebih tepat, ia bermula bermain semua tindakan pada tahun 1700, dan anda boleh menonton peristiwa-peristiwa sejarah dan kesannya terhadap perubahan sehingga 1799. Walau bagaimanapun, pada hari ini dijanjikan pemaju projek akhirnya akan dapat meneruskan permainan - peta baru dan tugasan akan dibentangkan tidak lama lagi. Anda akan berasa dalam peranan komander berani dan bertanggungjawab. Di bawah kepimpinan anda, akan bukan sahaja laut, tetapi juga mendarat di atas rahmat dan berhemah akan mengira seluruh negara. Anda dan watak anda boleh meneroka jika anda mahu seluruh dunia. Dan memastikan semua di atas dalam mata anda sendiri, anda boleh mencari Empayar: Perang Jumlah video treler.

Untuk mendapatkan kelebihan dalam permainan, anda perlu memohon dan meningkatkan kemahiran diplomatik mereka. Bersedia untuk apa yang anda tawarkan dan mengatur pakatan dan pakatan. Atas bahu anda akan bertanggungjawab untuk mengawal laluan perdagangan sedia ada yang baru ditubuhkan dan panjang. Tetapi untuk mula bermain anda perlu memuat turun pra-Empayar: Perang Jumlah.

Dalam projek ini, peserta akan dapat inginkan untuk terus berjuang, pemerintah hanya kapal atau armada dikendalikan oleh mahkamah yang terbaik. Sebaik sahaja anda mampu untuk memuat turun Empire Total War, anda boleh melaksanakan dalam strategi permainan mereka sendiri dan pelan. Setiap langkah yang dibuat dalam permainan, ia setengah tahun hidup. Anda boleh bermain dengan pemain lain dalam masa sebenar, menggunakan peta taktikal, tetapi jika perlu, permainan ini dapat diterjemahkan ke dalam mod automatik, dengan muatan peta taktikal tidak diperlukan.

Setiap pemain boleh mengawal di Empayar: Perang Jumlah puak (satu pada awal permainan). Walaupun draf dinyatakan lebih daripada 50 pecahan, boleh didapati dengan munasabah kepada para peserta projek adalah jenama baru hanya beberapa daripada mereka, yang lain akan ditambah sebagai pembangunan dan promosi.

Dalam permainan terdapat tiga permainan bahagian utama dunia

1. Amerika Utara.

2. Eropah.

3. India.

Hindia Timur dan Pantai Gajah disenaraikan sebagai laluan perdagangan.

Untuk ujian diri permainan dan memastikan semua kebaikannya, anda hanya perlu memuat turun Empire Total War, cepat!

 

Bermain juga