Fable Legends

Nama alternatif: Kisah Legenda

permainan Fable Legends berdasarkan legenda dan sejarah.

The Fable Legends permainan kelihatan sangat remeh, menyerupai agak kisah merry dengan unsur-unsur saga heroik. Walau bagaimanapun, ia difahami oleh penulis untuk membuat plot agak serius, dengan sedikit humor, tetapi tidak kebudak-budakan, dengan harapan bahawa projek dalam genre aksi RPG akan menarik semua kategori usia.

Ia dirancang bahawa anda boleh memuat turun Fable Legends untuk One Xbox dan PC dengan Windows 10. Ujian beta terbuka akan diadakan pada musim bunga 2016. , dan pada tahun yang sama, publisher Studios Lionhead dan penerbit Microsoft Studios akan melepaskan permainan.

Edisi pertama tidak berlembut di lokasi, dan watak-watak akan melakukan tindakan mereka di bandar utama, tetapi penulis akan membuat siri keseluruhan dengan penerusan, secara beransur-ansur mengembangkan peta, komposisi watak-watak dan momen-momen yang lain. Bagi mod, pemain akan dapat memilih pemain tunggal atau koperasi. Walau bagaimanapun, menghentikan pilihan pada satu petak, anda tidak akan dibiarkan bersendirian, akan ada syarikat aksara yang dikawal oleh komputer.

Walaupun kerja-kerja projek itu berayun, pemain cuba mencari maklumat lanjut tentang apa yang sedang disediakan oleh pemaju untuk mereka. Setiap berita dibincangkan dengan jelas dan menyebar dengan cepat, dan diketahui bahawa muat turun Legenda Fable mungkin dilakukan pada model permainan bebas.

Natal pahlawan adalah nasib anda.

Events berlaku di dunia yang padat penduduk Albion, di mana terdapat keadaan yang agak dijangka, apabila kejahatan omnipresent menghalang wira yang mulia dari hidup dengan aman dan bahagia, dan hal-hal yang baik.

Bagi empat lelaki yang baik, hanya satu penjahat, ketua bunian dan orcs, tenun. Ya, penjahat itu adalah salah satu, tetapi di bawah kendalinya banyak minions yang agresif, dan dia secara aktif menggunakan kekuasaannya, menghantar tenteranya ke pahlawan mulia untuk menghalangi anda untuk memenuhi niat baik.

Di samping raksasa hijau besar, pemimpin menempatkan perangkap dan memanipulasi cuaca, menyebabkan pelbagai bencana. Secara umum, wira tidak akan bosan, dan jika mereka melakukannya, penjahat utama akan menjaga mereka.

Di sisi yang baik, jangan mengharapkan produk baru yang menakjubkan, ia diwakili oleh set archetypes klasik:

 • Strashny, terlindung di tempat yang paling lemah pelindung perisai senjata. Dia berkata sedikit, tetapi mengapa kita memerlukan kata-kata jika anda melakukan kerja yang baik,
 • Black dengan perisai sihir berat. Seorang sahabat yang bijak dan setia yang melindungi diri anda dalam pertempuran;
 • Pembunuh kucing
 • dengan sikap sopan. Tangannya dipelihara dengan baik, gerakannya anggun, dan dia secara efektif meletakkan beberapa pisau di belakang musuh;
 • A nakal, pelukis lucu, mampu main-main membekukan sesiapa sahaja, dan berpura-pura bahawa dia tidak ada kena mengena dengannya.
Wira

C anda akan mendapati diri anda dalam dunia di mana sihir, legenda dan sejarah telah menjadi satu. Anda sedang menunggu pencarian yang menakjubkan, tugas mencabar, pertemuan aneh dengan watak-watak yang menarik yang tinggal di Albion. Anda sendiri menentukan peranan anda sebagai penipu yang licik, seorang pahlawan yang berani, seorang pemberontak yang berani, atau kebajikannya sendiri.

Watak anda adalah yang terbaik, jadi pastikan dia tidak memerlukan peralatan. Pilih untuk dia senjata dan perisai, yang boleh didapati di dada, mengembara di sepanjang jalan-jalan dunia yang hebat:

 • Sharp Sabers
 • Menyengat rapiers
 • Swords steel berkilat

Kuasa mereka dan kuasa yang merosakkan dapat ditingkatkan secara beransur-ansur, menerima keistimewaan untuk ini setelah menyelesaikan misi di Fable Legends di PC.

Sistem keperluan

 • C: 64bit / Windows 10
 • Memory: 6 Gb
 • Processor: Intel Core i7-860 Quad 2. 80GHz, AMD FX-8120
 • Kad Video
 • : Nvidia GeForce GTX 750 Ti, AMD Radeon HD 7850
 • Ruang cakera
 • : 15 Gb
 • Kad bunyi dengan keserasian DirectX 11
 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag