Fable Legends

Nama alternatif: Fable Legends

permainan Fable Legends berdasarkan legenda dan cerita.

Ia tidak kelihatan serius permainan Fable Legends, seperti kisah dongeng riang dengan unsur-unsur saga berani. Walau bagaimanapun, seperti yang dimaksudkan oleh penulis & ndash; membuat yang terbaik daripada cerita yang serius dengan sedikit jenaka, tetapi tidak kanak-kanak, dengan harapan bahawa projek dalam genre tindakan -RPG menarik semua peringkat umur.

Ia dirancang bahawa Fable Legends boleh dimuat turun secara Satu Xbox dan PC dengan Windows 10. Ujian beta terbuka akan dijalankan pada musim bunga tahun 2016 Dan pada tahun yang sama, pemaju dan penerbit Studios Lionhead Studios Microsoft akan melepaskan permainan.

Edisi pertama tidak banyak terdapat lokasi-lokasi dan watak-watak akan membuat tindakan mereka di bandar utama, tetapi penulis akan membuat satu siri sequels, beransur-ansur berkembang peta, sebahagian daripada watak-watak dan lain-lain. Bagi mod, pemain akan dapat untuk memilih seorang pengguna atau koperasi. Walau bagaimanapun, untuk menghentikan pilihan raya pada satu laluan, anda tidak akan bersendirian & ndash; akan datang akan menjadi syarikat daripada watak-watak, yang dikawal komputer.

Setakat ini, kerja-kerja dalam projek ini adalah dalam buaian penuh, pemain cuba untuk mengetahui maklumat lanjut tentang apa yang mereka sedang membuat persediaan pemaju. Setiap berita rancak dibincangkan dan merebak dengan cepat, dan ia menjadi diketahui bahawa turun Fable Legends akan menjadi mungkin untuk model bebas untuk bermain.

Nasib wira & ndash; nasib anda.

Peristiwa-peristiwa yang berlaku dalam dunia yang padat dengan penduduk Albion, di mana ia dijangka terdapat keadaan di mana kejahatan yang sentiasa menghalang wira yang mulia untuk hidup secara aman, gembira, begitu baik selama-lamanya.

Sebelum Quartet muncul semua lelaki yang baik & nbsp; salah satu penjahat & ndash; pemimpin bunian dan Orc. Ya, penjahat, tetapi di bawah kawalannya banyak minions agresif, dan ia secara aktif menggunakan kuasanya untuk pahlawan mulia nasylaya tenteranya untuk menghalang anda melaksanakan niat yang baik.

Selain pemimpin mengangkat tema hijau yang besar menetapkan perangkap dan memanipulasi cuaca, menyebabkan pelbagai bencana. Secara umum, membosankan wira akan pasti tidak, dan jika ia menjadi, penjahat utama akan menjaga keceriaan mereka.

 • Menakutkan dilindungi di kawasan paling terdedah arbalester perisai.
 • swordswoman perisai ajaib berat.
 • pembunuh comel dengan pekerti yang mulia.
 • nakal, tukang sihir lucu, dapat dengan mudah membekukan mana-mana, dan berpura-pura bahawa ia tidak wujud.

  dengan wira anda akan mendapati diri anda dalam dunia di mana sihir, legenda dan sejarah menjadi satu. Anda sedang menunggu untuk pencarian yang menakjubkan, mencabar tugasan, mesyuarat pelik dengan watak-watak yang menarik populating Albion. Anda membuat keputusan peranan & ndash; penipu licik, pahlawan berani, upahan berani atau kuasa sendiri.

  Watak anda layak lebih baik, jadi pastikan bahawa dia tidak perlu gear.

  kekuatan dan kuasa mereka mogok boleh secara beransur-ansur meningkat kepada memberikan keistimewaan selepas lulus misi di Fable Legends pada PC.

 • Processor: Intel Core i7-860 Quad 2.
 •  

  Bermain juga