Fable: The Lost Chapters

Nama alternatif: Fable: The Lost Chapters

Bercakap tentang semua kebaikan permainan koleksi The Fable hanya tidak masuk akal, kerana pemain dari seluruh dunia menyedari tentang mereka. Secara berasingan, beberapa perkataan saya ingin memberitahu semua yang sama yang merupakan dongengan permainan: The Bab Hilang. Ia adalah satu konsol permainan indah, yang dibuat dalam genre RPG (baik, yang berjaya tipu muslihat? ). Projek untuk masa yang lama kekal sebagai permainan untuk XBOX, dan telah disesuaikan untuk komputer hanya lama selepas dunia persembahan rasminya. Tetapi selain daripada versi lama ditunggu-tunggu pemain komputer menunggu kejutan yang sangat menyenangkan - dikemaskini dan diperbaiki grafik. Anda harus dongengan: The Lost Chapters turun hanya kerana grafik: di sini semua sempurna sedar, bayang-bayang dinamik, menikmati populariti dalam permainan moden mengaburkan kesan, shaders. Anda boleh melihat bayang-bayang setiap pokok atau belukar, dan mendaki dalam permainan hutan yang hanya menentang description - ia hanya perlu melihat dengan mata saya sendiri.

Anda perlu melaksanakan dalam Fable: The Lost Chapters pencarian, yang, dengan cara itu, terdapat agak banyak. Ini sebahagian daripada permainan - ia adalah satu dunia yang luar biasa di mana setiap tindakan anda akan menyebabkan perubahan dalam perjalanan peristiwa. Setiap pekerjaan baru akan mengubah anda, tanpa mengira kehendak anda. Bergantung kepada tindakan anda, anda boleh menjadi sama ada seorang askar berani dan berani, berdiri teguh di sisi keadilan, atau syaitan, yang menyumbang kepada penyebaran kejahatan di expanses dunia permainan.

Plot Fabliau dibentangkan seperti berikut: watak utama telah kehilangan seluruh keluarga selepas perompak pembunuhan beramai-ramai dengan semua penduduk di kampung asalnya. Selepas tragedi ini, kanak-kanak itu datang kepada wira terkenal bernama Maze, yang menjadikan dia satu tawaran untuk menyertai apa yang dikenali sebagai wira kesatuan. Dengan mengguna pakai cadangan ini, kanak-kanak lelaki itu jatuh ke dalam siri latihan dan latihan, di mana beliau berpengalaman dalam pertempuran pedang legenda Fable: The Lost Chapters dan menjadi seorang wira sebenar, mampu feats dan membalas dendam.

Saya ingin menekankan perhatian pada sistem ditambah baik daripada pencarian. Sekarang wira perlu mendapatkan semua tugasan mereka dalam Guild of Heroes pada pencarian kad khas. Selain misi dan tugas-tugas yang serius dan bertanggungjawab protagonis akan disediakan mini-permainan dan ciri-ciri tambahan seperti memancing atau memburu harta. Watak anda kini akan dapat berkahwin dengan seorang gadis dia suka dan menjalani kehidupan keluarga yang tenang. Daya tarikan istimewa memberikan peluang untuk "membesarkan diri" - anda boleh bertaruh dengan mana-mana peserta yang melaksanakan tugasan tertentu, dengan menggunakan hanya beberapa tertentu dalam Fable: The Lost Chapters senjata.

Pelaksanaan pergaduhan dan duels dalam permainan ini adalah sangat realistik dan hanya menakjubkan. Walau bagaimanapun, kesungguhan tetap di sini berkait rapat dengan jenaka dan mudah. Sesetengah pekerjaan yang mungkin bersembunyi muslihat kotor dan jenaka praktikal - berhati-hati. Dan untuk membayangkan apa yang berlaku, mencari Fable: The Lost Chapters video trailer!

 

Bermain juga