FAR7

Nama alternatif: FAR7

FAR 7 talian - ketagihan pelayar MMORPG genre fiksyen permainan, di mana peristiwa yang berlaku dalam kosmos. Sejarah mengatakan bahawa Bumi lama dahulu meninggal dunia. Tiada apa yang tinggal yang begitu biasa kepada rakyat. Dan kini mereka perlu membiasakan diri dengan latitud yang tidak dikenali menakutkan kemegahan kosmos. Ini akan membawa anda ke dalam dunia di mana, terima kasih kepada HTML5 enjin moden, kanvas dan planet berputar SVG, bintang-bintang bersinar cahaya misteri dan angkasa lincah perjalanan melalui alam semesta yang luar biasa. Anda duduk di belakang kemudi kapal angkasa anda sendiri dan keluar untuk pengembaraan. Sabar-sabar untuk memukau pergaduhan, muzik menyegarkan, penerbangan yang tidak dapat dilupakan dalam masa nyata, misi menarik, keupayaan untuk perdagangan dan banyak lagi. Setiap orang yang mula bermain FAR7 cukup cepat mendapati bahawa dia tidak boleh berpisah daripada mengetatkan permainan. Langkah kembali ke dalam dunia maya, hidup oleh kaedah-kaedah, dan melakukan perkara-perkara yang besar!

Menjadi ahli penuh masyarakat ruang akan FAR7 pendaftaran. Anda akan dapat untuk memasuki permainan dari mana-mana rangkaian sosial mudah. Jika anda mempunyai Vkontakte halaman di Facebook atau Twitter, tidak ada masalah. Jika tidak, berapa banyak kerja yang anda perlukan untuk mencipta akaun dengan menulis alamat e-mel, nama pengguna dan kata laluan?

Keperluan sistem tidak terlalu tinggi, jadi permainan ini adalah tersedia untuk pemilik PC Far7 dengan parameter purata. Nota, bagaimanapun, itu memerlukan moden. Sebagai contoh, Firefox, Chrome atau Safari. Lagipun, projek ini menggunakan teknologi web terkini.

Mari kita lihat dengan lebih dekat apa yang FAR7 permainan. Ia benar-benar satu alam yang besar di mana sentiasa ada ruang untuk kepahlawanan. Ia adalah ruang di mana anda akan bertemu rakan-rakan boleh dipercayai dan mampu untuk mengukur diri mereka terhadap lawan yang layak. Sektor ini dalam ruang yang mendalam, di mana kedua-dua berlaku up surut. Paling penting - sentiasa mengekalkan keyakinan dan iman untuk masa hadapan. Bermula FAR 7 bermain, anda akan mendapati bahawa di dunia ini sentiasa menenun. Terdapat sekumpulan musuh dan pemburu yang bermimpi untuk memusnahkan anda. Agar tidak bersendirian dengan masalah mereka boleh menyertai puak. Bergerak dari satu planet yang lain, anda akan menemui orang yang berfikiran di mana-mana. Sememangnya, jika anda berasa cukup kuat, tidak ada yang berhenti untuk menyelamatkan planet ini semata-mata. Tetapi sesiapa sahaja yang cuba untuk melawan sebagai sebahagian daripada satu kumpulan yang besar, berjuang yang sama menghargai kelebihan ini gaya bermain.

Sumber utama adalah bijih. Kerana berulang kali konflik beliau. Ore boleh menang atau mencuri, dan hanya menghasilkan atau membeli dengan suci hati. Dengan cara itu, jika anda merasakan bahawa sumber yang berharga dan anda mempunyai cukup, dan boleh menjual sebahagian. Apa lagi yang akan menjadi menarik untuk dilakukan, jadi ia penyelidikan dan ciptaan. Dan pencipta menawarkan banyak teka-teki yang akan memuaskan hati pengguna yang berpengalaman. Di sini, semua orang memilih apa yang dia suka yang paling. Jadi pemain boleh menikmati kemungkinan pilihan bebas.

Guys dari Minsk, menyemai di studio beliau, bekerja di kemuliaan. Pengguna mendapat reka bentuk asal, yang bukan sahaja membawa pada masa akan datang, dan membolehkan anda untuk memecahkan sepenuhnya. Melawan lanun, robot, makhluk asing, mengambil bahagian dalam pergaduhan kumpulan dan jangan takut untuk memanggil orang-orang yang anda tidak suka bertarung. Pergi untuk itu! Hadapan menggayatkan kemenangan!

Mula memainkan FAR7 percuma sekarang dan selama-lamanya anda akan lupa apa kemalasan pada masa lapang anda! Menghargai projek ini revolusi pengalaman mereka sendiri. Ia adalah selamat untuk mengatakan bahawa kekecewaan tidak terancam. Kita hanya boleh ingin anda nasib baik dan penginapan yang menyenangkan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag