Pertanian Simulator 2013

Nama alternatif: Pertanian Simulator 2013

Farming Game Simulator 2013 adalah penerusan permainan yang terkenal mengenai pertanian yang sudah disayangi oleh berjuta-juta pemain. Ia adalah versi pertama permainan adalah wahyu untuk pemain di seluruh dunia. Sebilangan besar kemas kini menunggu untuk anda di Farming Simulator 2013.

Permainan dalam talian Farming Simulator 2013 anda boleh memuat turun dari laman web rasmi permainan, setelah membeli lesen itu, atau pada mana-mana laman lain yang menyediakan akses ini. Juga memuat turun Farming Simulator 2013, anda boleh melalui torrent yang popular, tetapi sebelum itu anda perlu memasang pada komputer anda.

Anda boleh mendaftar dalam talian Simulator permainan Farming 2013 secara percuma. Untuk melakukan ini, anda perlu untuk menulis tentang maklumat berikut:

1) log masuk unik.

2) alamat peti mel elektronik dan kata laluan.

Sebelum anda mula bermain Farming Simulator 2013 anda perlu menyemak sama ada komputer anda memenuhi keperluan sistem yang berikut:

1) Intel 2 GHz - Processor.

2) 1025 MB - RAM.

3) 1.5 GB - HDD.

Selain itu, anda mempunyai peluang yang unik untuk menonton permainan pro Farming Simulator 2013 video. Semua permainan video mendedahkan fungsi terasnya, ciri-ciri dan peraturan permainan.

Dalam permainan dalam talian kira-kira Farming Simulator 2013 ladang membuat banyak inovasi yang berbeza. Versi ini telah mencapai populariti yang besar.

Muka di Farming Simulator 2013 mesra, kaya dengan warna dan mustahil mudah. Dalam permainan ini menambah pelbagai jentera pertanian dikemaskini dan yang baru, yang bertujuan untuk menyemai dan menuai pelbagai tanaman.

Farming Simulator 2013 juga akan mengejutkan anda dengan pelbagai jenis landskap, serta pelbagai tanaman dan haiwan.

Dalam Farming Simulator 2013 menawarkan peluang untuk anda untuk pengubahsuaian (untuk mencipta dan beban), penggunaan kenderaan dan penggunaan ekipirovok.

Permainan ini juga direka untuk permainan berbilang. Ia adalah di sini untuk satu tapak boleh menjaga sehingga sepuluh orang. Syarat utama untuk fungsi ini - ialah semua peserta rakan-rakan.

Mulakan untuk menjaga sekeping kecil tanah di Farming Simulator 2013, mengubahnya menjadi ladang yang luar biasa indah dan makmur, yang akan membawa pendapatan yang anda dalam tempoh yang agak singkat, menggunakan sekurang-kurangnya usaha.

Jangan lupa untuk menjaga haiwan: berkembang makanan untuk mereka, jangan lupa untuk memberi mereka makan. Dengan ini, anda akan mendapat lebih banyak wang.

Tumbuh pelbagai tanaman untuk jualan, pembuatan, dan produk lain untuk makanan haiwan.

Jika anda ikuti arahan dalam permainan, maka anda akan dengan cepat menjadi seorang petani makmur yang sentiasa akan menerima anugerah untuk pencapaian mereka.

Farming Game Simulator 2013 tiada Ahli lain yang tidak disentuh. Sertai bilangan peminat fermomanii, menjadi yang paling berjaya dalam dunia peminat permainan video Farming Simulator 2013.

 

Bermain juga