Farmtastic

Nama alternatif: Farmtastic

Permainan Farmtastic - ini adalah satu permainan yang berasaskan pelayar yang menarik, yang berasaskan prinsip simulator.

Farmtastic talian - ini adalah salah satu permainan yang banyak ladang, di mana anda perlu berurusan dengan bukan sahaja pertanian, tetapi juga dalam aktiviti-aktiviti lain.

Dalam pendaftaran Farmtastic bukan langkah yang sukar, selepas itu anda mula bermain Farmtastic. Untuk mendaftar, anda perlu melakukan perkara berikut:

1. Mencari tapak permainan Farmtastic.

2. Kiri pada halaman utama anda akan melihat borang pendaftaran. Dua sub bentuk pilih « Daftar ».

3. Tulis nama pengguna anda.

4. Masukkan alamat e-mel anda.

5. Tulis kata laluan untuk permainan. Cuba untuk membuat kata laluan anda boleh dipercayai yang mungkin.

6. Penting! Apabila mendaftar anda bersetuju untuk semua peraturan permainan.

7. Klik pada « Daftar » ..

Main Farmtastic Anda akan melalui pelayar internet. Oleh itu, sebelum mendaftar anda memerlukan alamat internet yang baik isu ini: cek kelajuan Internet, ia adalah wajar adalah 100 bit mega sesaat.

Dalam Farmtastic bermain anda akan, apabila berhadapan dengan pelbagai acara dalam permainan. Sebagai petani, anda mesti menjaga bumi dan rumah anda, haiwan, dan melaksanakan pelbagai tugas-tugas satu demi satu.

Dalam simulasi ini anda bebas Farmtastic membeli produk yang berbeza. Pertama, anda akan mempunyai plot tanah yang kecil, yang anda perlu menjaga. Anda perlu memerah susu lembu menggali dalam kotoran, untuk tuaian - itu semua sebahagian daripada kehidupan harian. Kerja-kerja yang anda lakukan setiap hari.

Sebagai seorang petani profesional anda perlu menghidupkan halaman anda ke dalam sebuah ladang kecil mengesankan. Menggunakan sejumlah besar usaha, anda tidak lama lagi akan mendapat menimbulkan dan melengkapkan semua kerja yang perlu di ladang. Di samping itu, anda perlu menjejaki haiwan dan burung mereka di ladang. Dalam jadual kerja anda, sudah tentu, juga memerah susu lembu, kerana pelanggan tidak hanya mahu sayur-sayuran yang dipetik segar, tetapi juga susu segar daripada lembu gembira. Di sebuah ladang di Farmtastic terdapat tugas-tugas banyak. Anda boleh menyemai sekoi, dan kemudian mengisar ke dalam tepung dan jual.

The Farmtastic ladang dibentangkan grafik berwarna-warni. Anda perlu membuktikan kemahiran anda dalam bekerja dengan haiwan, dan memberi perhatian kepada hakikat bahawa semua tumbuh-tumbuhan anda berkembang maju - semua dengan gaya kartun. Hanya selepas melakukan sejumlah besar pekerjaan anda boleh mendapatkan hasil tuaian yang baik. Anda akan mempelajari pelbagai tugas yang menanti anda di ladang anda Farmtastic. Anda perlu untuk melibatkan diri dalam pelaburan di ladang.

Farmtastic talian anda boleh memberi tumpuan kepada perniagaan anda, membangun dan meningkatkan wilayah mereka.

Banyak masa perlu diberikan kepada penanaman sayur-sayuran dan buah-buahan, serta penuaian.

Anda boleh membeli pelbagai bangunan dan untuk menghasilkan barang-barang untuk dijual.

Talian Farmtastic pasti suka bagaimana semua orang dewasa dan kanak-kanak sama. Mendaftar dalam permainan dan lakukan perladangan kecilnya.

Hidupkan harta benda kecil anda dalam ladang makmur besar. Surprise semua pengalaman dan pencapaian dalam permainan mereka.

 

Bermain juga