FIFA MANAGER 13

Nama alternatif: FIFA MANAGER 13

Permainan FIFA MANAGER 13 adalah pengurus bola sepak yang terkenal, yang telah dibangunkan oleh Electronic Arts. Permainan ini direka bentuk untuk sistem operasi yang berbeza Windows. Anda boleh cuba untuk bermain di FIFA MANAGER 13 dalam versi demo, di mana keupayaan mereka untuk memeriksa bola sepak dan nasib baik.

Talian pro permainan bola sepak FIFA MANAGER 13 anda boleh muat turun di laman web rasmi permainan atau pada mana-mana laman lain yang menyediakan keupayaan ini. Juga memuat turun Fifa Manager 13, anda boleh menggunakan fail torrent, tetapi untuk ini anda perlu memuat turun memasang program ini.

Anda boleh bermain dalam talian dalam FIFA MANAGER 13 daftar PERCUMA di forum di mana anda boleh berbual dengan pemain lain. Untuk mendaftar untuk forum FIFA MANAGER 13, anda mesti nyatakan:

1) Alamat e-mel anda.

2) kata laluan dan nama.

Sebelum permainan atau demo dalam paparan penuh permainan FIFA MANAGER 13 video yang mendedahkan kaedah-kaedah asas permainan dan keupayaan permainan. Pengetahuan ini akan berguna untuk anda pada masa akan datang untuk mengambil bahagian dalam permainan.

Perhatikan juga keperluan sistem untuk permainan FIFA MANAGER 13. Komputer anda mesti memenuhi parameter berikut:

1. Intel Pentium 4 2.4 GHz - Processor.

2. 1 GB - RAM.

3. 8 GB - HDD.

Setiap pemain dalam permainan FIFA MANAGER 13 mempunyai tujuan. Anda dan dia perlu membuat keputusan pada awal permainan: keinginan untuk berada dalam pasukan pertama, meningkatkan kemahiran mereka, kemampuan untuk bermain dalam pasukan dan kejohanan.

Sebagai pengurus, matlamat anda adalah untuk mengekalkan keharmonian dalam pasukan dan memenuhi semua keperluan dan permintaan.

Anda dalam permainan FIFA MANAGER 13 akan menjadi penolong anda, yang akan membantu anda dalam banyak cara:

- Perisikan Perniagaan dengan kelab itu,

- Penciptaan potret psikologi pemain;

- Dalam menyelesaikan konflik.

Dalam permainan FIFA MANAGER 13 anda akan meningkatkan seni mereka menguruskan sebuah pasukan bola sepak.

Permainan ini mempunyai seksyen khas yang dibuka di hadapan anda:

1) persaingan peribadi antara rakan-rakan di kelab;

2) Objektif pemain;

3) Hubungan dengan pemain parterres dalam pasukan;

Seksyen ini akan menunjukkan kepada anda faktor-faktor utama yang memberi kesan kepada status pasukan anda dan suasana dalaman di dalamnya.

Di hadapan anda dalam permainan ciri-ciri baru Pos - ia adalah satu peluang untuk bercakap dengan pemain-pemain. Anda boleh bercakap dengan pemainnya mengenai matlamat peribadi mereka dan keinginan, dan juga menawarkan mereka tugas-tugas baru untuk memperbaiki diri.

Juga, sebelum anda menghantar pemain dalam rizab, menyewa atau menjual, anda boleh bercakap dengan beliau mengenai perkara ini dan menyelesaikan semua nuansa.

Satu lagi ciri baru dalam permainan ini adalah untuk meningkatkan skrin permainan untuk 1280x1024. Inovasi ini membolehkan anda untuk meluaskan ruang permainan.

Permainan Fifa Manager 13 masih penuh banyak kejutan dan inovasi. Perkara yang paling penting untuk anda untuk menunjukkan seorang pengurus besar yang akan membawa pasukannya untuk kemenangan.

Kaji maklumat tentang permainan, melihat filem-filem yang pasti akan membantu anda pada masa akan datang untuk mendapatkan status pengurus bola sepak yang terbaik.

Nasib baik dalam sukan sostezaniyah!

 

Bermain juga