Nama alternatif: Legends Bola Sepak

bermain legenda bola sepak untuk mencipta bintang.

permainan Bolasepak berjuta-juta, setiap peminat ingin sekali dalam hidup anda untuk berada di kandang stadium sebagai pemain yang melakukan satu tamparan yang tegas kepada matlamat. Teriakan gol, ngauman stadium, kegembiraan kemenangan, impian ini dapat dipenuhi di dunia maya permainan Bola Sepak Legend. Hanya dalam permainan baru ini, sesiapa sahaja boleh memasuki padang sebagai pemain, menjadi salah satu pasukan dan merasai rasa kemenangan.

Tidak seperti permainan lain bola sepak, permainan ini menyediakan keupayaan untuk menguruskan hanya satu pemain tunggal semasa perlawanan, bukannya keseluruhan pasukan. Di sini dalam kemahiran latar depan setiap sepuluh atlet, duduk di hadapan monitor anda, dan kerja yang diselaraskan bagi semua anggota pasukan. Ralat siapa yang boleh menang sekalipun, seperti dalam kehidupan sebenar.

permainan Football Legends di mana terdapat peluang untuk menjemput rakan-rakan yang sebenar untuk bermain bola sepak, kerana untuk hadapi dalam stadium dan bermain bola sepak di atas rumput tidak selalu mungkin, tetapi di rumah, selepas hari kerja yang panjang, untuk datang ke gym dengan kawan-kawannya, ia adalah hari cuti yang sebenar . Apabila pasukan itu bersedia untuk berjuang untuk tajuk, pemain boleh mewujudkan kelab bola sepak mereka sendiri dan mengambil bahagian dalam kejohanan dunia antara pasukan banyak, dan bagaimana untuk tahu untuk menjadi juara sebenar.

 

 

bersedia untuk bermain Bola Sepak Legend.

Untuk menyertai dunia menarik bola sepak Bola sepak Legend memuat turun program pelanggan adalah perlu. Perintah itu mudah, anda perlu mendaftar, kemudian memasang program ini dan mula membuat bintang bola sepak anda sendiri.

Pemaju menawarkan pemain penampilan editor besar adalah kad panggilan permainan. Pemain bola sepak boleh menetapkan penampilan yang unik:

  • ciri-ciri muka, sehingga melengkapkan persamaan potret kepada orang yang sebenar;
  • Rost;
  • Teloslozhenie;
  • Bentuk
  • Bazovuyu, perlindungan dan gaya peribadi.

Buat legenda bola sepak anda sendiri, pemain boleh terus pergi di atas padang untuk latihan. Dalam mod ini, tiada pemain lain, hanya penjaga gol yang menguruskan kecerdasan buatan, dengan cara itu, hanya robot penjaga gol -apa cara, pemain lain di atas padang, orang-orang yang sebenar. Dalam mod latihan ia adalah mungkin untuk menguasai pukulan dari seluruh padang permainan, menggelecek, semua jenis pas, pelbagai feints.

rejim dalam permainan banyak, bukan sahaja untuk bermain dan senaman. Pemain ini boleh membuat pasukan sendiri kawan-kawan, atau menyertai satu yang sedia ada, untuk mewujudkan kelab anda sendiri, mengambil bahagian dalam kejohanan atau melaksanakan tugas-tugas yang muncul dalam permainan setiap hari.

Selepas setiap watak permainan mendapat sejumlah wang permainan dan pengalaman. Pengumpulan kedua-dua membolehkan kita untuk membangunkan seorang pemain bola sepak, mendapat gelaran untuk meningkatkan kelajuan, ketahanan dan ciri-ciri fizikal yang lain. Permainan ini mempunyai peluang untuk membeli peralatan sukan pemain, yang juga memberi kesan kepada kualiti permainannya.

bermain pasukan yang baik memerlukan kerja diselaraskan semua atlet, jadi anda boleh mengambil bahagian dalam perlawanan persahabatan, mengamalkan permainan kolektif dan tempat di atas padang setiap peserta. Pemain mempunyai keupayaan untuk membuat beberapa pemain dan memilih watak sebaik sebelum permulaan permainan. Ia juga menyokong pertukaran dan penjualan pemain.

permainan Football Legends adalah sangat menghiburkan, ia adalah menarik disetiap grafik yang indah, yang menghantar setiap butir-butir apa yang berlaku di atas padang. Peminat di stadium dan pengulas bertindak balas terhadap apa yang berlaku, yang memberikan rasa realiti. Semua permainan boleh disimpan dan dilihat.

 

Bermain juga