Fortnite

Nama alternatif: Fortnite

Fortnite talian - free permainan strategi yang hebat dengan unsur-unsur hidup, dikesan dengan gaya kartun. Gabungan rupa paras yang menakutkan daripada raksasa dan hal memberi momen lucu - kad perniagaan hiburan dalam talian ini. Permainan ini benar-benar menjadi yang asal. Syarikat permainan Epic , yang digunakan dalam penggubalan enjin Unreal Engine 4, jadi dunia permainan untuk bergerak dan berubah dengan pantas. Di sini anda akan mencari pengembaraan yang menakjubkan. Anda boleh merasai emosi perkataan tak terkatakan!

Pemain akan bergerak ke ruang maya di mana penuh dengan raksasa. Pada saat-saat ketika memandu pertempuran dengan mereka, permainan Fortnite bertukar menjadi penembak orang ketiga. Mengawal watak anda, anda masukkan ke dalam pertempuran dipanaskan dengan pelbagai makhluk yang jahat yang datang beramai-ramai. Tetapi pertempuran ini anda akan mempunyai peluang untuk menyediakan. Semua perkara ini ialah bahawa dunia disusun dalam apa-apa cara yang menyeronokkan tindakan anda bergantung kepada masa hari. Hari yang anda lakukan pembinaan dan pengukuhan benteng, dan juga menyediakan pelbagai perangkap untuk raksasa. Sebaik sahaja malam jatuh ke bawah, anda ribut raksasa berkuat kuasa sepenuhnya. Pada masa ini hari adalah yang terbaik untuk berada di tempat yang selamat dan tidak bersiar-siar di sekitar di kawasan-kawasan terbuka, kerana makhluk-makhluk dahsyat berasa diri mereka tuan keadaan dan bersedia untuk bergerak untuk memusnahkan semua orang yang menunjukkan kecuaian. Fortnite dan datang untuk bermain, anda perlu berusaha untuk mencari mereka di dalam majlis ini tidak gementar sebaik sahaja hari berikutnya berakhir. Kejam api kembali raksasa yang menjengkelkan, tentatif membuat saham yang dikehendaki senjata. Jangan biarkan makhluk jahat ada peluang!

Sejurus selepas pendaftaran Fortnite akan membawa anda ke dunia permainan terbuka bermula untuk membangunkan. Walaupun cahaya halaman, dengan cepat mengumpul lebih banyak sumber dan lebih tegang rumahnya. Anda akan memerlukan bahan-bahan binaan seperti kayu, batu, bata. Pembinaan adalah salah satu aspek yang paling penting dalam permainan. Oleh itu, sepanjang permainan anda akan memperbaiki apa yang akan dapat mewujudkan. Tertakluk untuk menukar bumbung, attics, tangga dan lain-lain bangunan. Satu lagi perkara yang sangat penting dianggap senjata. Dan ia juga tertakluk kepada penambahbaikan. Menaik taraf senjata boleh didapati ada. Berikut adalah satu contoh. Anda menggunakan busaran silang yang mudah, dan akhirnya juga menambah kepadanya menyebabkan pengsan, dan sebelum anda tahu dan bahan letupan boleh dipasang. Main Fortnite permainan - bermakna sentiasa berkembang dan menjadi lebih kuat. Tetapi, ingat bahawa ujian juga menjadi lebih serius.

Gameplay melibatkan kedua-dua syarikat tunggal dan bermain bersama. Untuk berkesan menangani serangan ke raksasa, pemain sering membuat pakatan dan puak-puak. Podyschu diri sahabat dipercayai dan bertindak bersama-sama dengan mereka. Anda akan melihat, ia akan menjadi lebih menarik!

Fortnite peluang bebas untuk memberikan masa yang menyenangkan masa lapang. Jangan melengahkan masa yang lebih lama dan menyertai komuniti permainan menyeronokkan. Biar semua harapan anda menjadi kenyataan!

 

Bermain juga