Bola sepak tanpa peraturan

Nama alternatif: Bola sepak tanpa peraturan

Bola sepak tanpa peraturan - permainan simulasi. Lebih tepat domestik simulator bola sepak, dipanggil, dalam terjemahan, Bandar Bebas Soccer. Perlawanan bola sepak tanpa peraturan diterbitkan pada tahun 2004, bagi peminat bola sepak percuma. Jika anda suka bermain bola sepak dengan kawan-kawan saya di halaman, maka ini adalah untuk anda, tetapi di sini di dunia maya. Tetapi semua terlalu cukup sebenar untuk butiran. Game ini tidak menjadi lebih bertahun-tahun berbilang belum diperolehi peminat mereka julat yang tertentu.

Permainan Urban Freestyle Soccer tidak memerlukan usaha yang lebih besar. H masih agak biasa dengan permainan sebelum perlawanan bernilai. Melawat di mana anda melihat kajian semula video permainan, dan kemudian di tapak yang sama dan boleh turun Bola sepak tanpa peraturan. Dan, sudah tentu, membaca kajian ini dikemukakan.

Muat turun permainan bola sepak tanpa peraturan, mungkin tidak mempunyai banyak lebih rumit daripada permainan itu sendiri.

Ia semua benar-benar apa yang sedang berlaku di jalan-jalan Amerika dan byways di mana untuk bermain bola sepak kononnya. Dalam permainan dengan ada peraturan untuk bermain bola sepak yang anda akan hadapi pada watak, yang dengan sendirinya. Pasukan itu mencipta kempen, hadir di taman permainan. Seluruh permainan berlaku tanpa apa-apa peraturan khas. Yang utama dan satu-satunya peraturan adalah matlamat yang sah - menjaringkan apabila penjaga.

Untung, tidak pelik, atau bir, atau hanya pengetahuan anda bahawa anda telah memenangi. Nice dan mudah.

Sekitar anda tetap, pasaran Amerika standard, di suatu tempat di kawasan itu. Mengganggu, sudah tentu, bukan rumput dan hanya mendarat dengan lubang berlaku. Gates mewakili sesuatu yang sama kepada mereka. Dinding boleh dicat dengan grafiti. Dan orang-orang biasa di sekeliling anda, mendengar peminat rap dan minum bir. Setiap pemain boleh melakukan pelbagai helah dengan bola dalam pertukaran untuk sejumlah mata.

Permainan ini juga mempunyai beberapa ciri-ciri yang saya mahu untuk menyerlahkan:

• tradisi;

• Pasukan;

• menetapkan;

• bola;

• pengulas;

• senaman.

Tradisi - subset tradisi bandar di permainan bola sepak.

Pasukan - setiap pasukan mempunyai ciri-ciri sendiri dan sifat-sifat tertentu.

Hiasan - super realistik, sepadan sebenar jalan-jalan, kilometer, laman.

Bola - dari Adidas, yang telah terlibat dalam Piala Dunia di Korea dan Jepun.

Pengulas - ia ungkapan yang tidak standard.

Latihan - mod untuk meneroka selok-belok permainan.

Semua bersama-sama akhirnya mendapat mainan cukup menarik. Tanpa permainan khas, tetapi tindakan menyeluruh kesederhanaan tanpa peraturan.

Adapun grafik dalam permainan Urban Freestyle Soccer, ia adalah pada tahap cemerlang. Gambar besar permainan dan semua watak-watak, tetapi di seluruh bukan kejelasan. Pergerakan pemain dengan cara yang terbaik, terutama apabila melakukan aksi kompleks mengetuk bola. Muzik, tidak syak lagi, jenis - rap. Itu jenis peminat muzik berkumpul di atas padang.

Rasa pelik apabila permainan tidak mempunyai peraturan. Bermain dan berehat, tetapi untuk memulakan dengan tergesa-gesa Bandar Bebas Soccer permainan muat turun.

Permainan yang baik! Terima kasih atas perhatian anda!

 

Bermain juga