Life Galaxy

Nama alternatif:

Satu lagi wakil Plinga Main permainan Galaxy Life. Kerana banyak yang sudah tahu, ini siri permainan tidak boleh membuat senyuman walaupun skeptis. Intipati permainan ini adalah menyakitkan mudah, dan grafik dan nastolno hati manis yang belajar daripada anak-anak mereka tentang permainan, dan sering ibu bapa mula mendaftar dan bermain. Malah, permainan ini - cara yang sempurna untuk berehat dan menghabiskan masa tanpa memikirkan makna hidup sukar dan mengecewakan dunia fantasi sendiri. Dalam beberapa cara, Galaxy Life jelas merujuk talian banyak aplikasi dalam talian yang Vkontakte dan Facebook. Iaitu, hanya meletakkan, permainan ini adalah satu cara yang baik untuk menghabiskan masa lapang anda untuk manfaat jiwa!

Dan ya, kerana ia berlaku di hampir semua permainan dalam talian, Galaxy Life tepat pendaftaran juga diperlukan. Proses pendaftaran boleh dipermudahkan sekiranya sebelum ini anda terpaksa berhadapan dengan permainan Plinga, dan anda telah digulung dalam akaun sistem. Dalam kes ini, anda hanya boleh log bawah datanya yang dirakam sebelum ini dan memulakan permainan. Dan dalam kes dengan semua permainan dari Plinga Main anda tidak mempunyai sesuatu yang lebih turun dan dipasang, ia akan menjadi cukup hanya mempunyai akaun. Jika anda mahu menguji permainan, klik pada "Cubalah."

1. Jika anda baru kepada sistem ini, anda perlu mendaftar. Jika mahu, mana-mana pemain boleh log masuk menggunakan akaun anda untuk Facebook. Jika anda berhasrat untuk mengikat permainan untuk rangkaian sosial anda tidak, anda akan mengisi borang pendaftaran.

2. Semua reka bentuk permainan telah menjadi lebih murah, anda boleh menukar bahasa laman web di Rusia, yang boleh dilakukan dengan menukar kotak semak di sudut kanan atas tetingkap permainan (hanya tetingkap permainan).

3. Borang pendaftaran akan diberikan kepada anda betul-betul di tengah skrin permainan. Di atas bidang yang berbentuk (kotak «E-mel») menulis alamat e-mel anda.

4. Secara tradisi, garis "Kata Laluan" mengisi kata laluan akaun anda.

5. Masukkan nama panggilan anda dalam baris "User Name".

6. Sistem percaya kepada niat baik anda, dan anda dengan cepat mula bermain permainan Galaxy Life, bersetuju dengan peraturan penggunaan sistem dan perjanjian pengguna. Ia boleh dihantar ke talian yang berkaitan di hadapan semak a.

7. Jika anda ingin menerima masa depan e-surat berita dari laman pentadbiran, talian berikut boleh menandakan, tetapi jika tidak - kosongkan kotak.

8. Semua selesai dan diperiksa untuk kebenaran? Klik "Daftar".

Memasuki permainan, anda secara automatik akan mendapati diri anda dalam beberapa sistem yang baru. Adakah anda memiliki sebuah plot tanah yang kecil, dan yang kemudian anda akan mahu untuk melindungi. Membangunkan struktur, kerana mereka akan membawa keuntungan anda dalam permainan. Pada keseluruhannya, bermain Galaxy Life adalah latihan mudah dan jelas dan asas yang anda akan lulus dengan mudah. Jemput rakan-rakan dari Facebook dan rangkaian sosial yang lain, kerana bersama-sama yang lebih baik. Selain membebaskan bermain Galaxy Kehidupan boleh menjadi sesiapa sahaja. Terburu-buru untuk melihat!

 

Bermain juga