Taman Masa

Nama alternatif: Taman Masa

Taman permainan Masa, yang merupakan salah satu permainan percuma paling popular (HOG) di Internet. Permainan ini tidak ada keperluan untuk memuat turun, anda boleh bermain Gardens Masa dalam talian percuma dalam pelayar anda.

Anda boleh melawat beberapa tempat-tempat bersejarah - adalah dinding Troy, langkah piramid Mesir, Menara Jam London dan Taman Tergantung Babylon mencari pelbagai objek.

Gardens of Time Online menyediakan beratus-ratus jam kandungan percuma, termasuk empat mod permainan yang berbeza. Pemain juga boleh menjadi kawan, menggesa mereka berada di titik utama, menghantar mereka hadiah dan jemputan untuk menghadiri taman peribadi dan rakan-rakan untuk membantu mereka dengan pencarian.

Taman pendaftaran Masa berlaku dalam bahasa Inggeris, sebagai tapak permainan dengan antara muka Bahasa Inggeris.

Dalam usaha untuk membuat pendaftaran anda perlu:

1. Pergi ke laman web permainan Gardens Masa.

2. Klik pada « Masuk dalam » .

3. Masukkan alamat peti mel anda.

4. Langkah seterusnya - memasukkan kata laluan.

5. Jika anda tidak mempunyai akaun anda, ikuti tindakan di bawah diterangkan.

6. Tulis alamat peti mel.

7. Masukkan kata laluan.

8. Tarik ke bawah senarai hari, bulan dan tahun lahir.

9. Tekan « Mula memainkan » . Setelah melakukan ini klik anda mengakui bahawa anda bersetuju dengan semua peraturan permainan.

Taman iphone Masa - versi ini permainan yang direka khusus untuk iphone.

Main Gardens Masa Anda aksara itu:

1. Alistair Wells. Beliau adalah rakan dan mentor anda. Tindakan awam untuk masyarakat yang dicirikan oleh keterbukaan dan etika kerja luar biasa. Bagaimanapun, beliau cenderung untuk menjaga dirinya dengan cara yang sama kerana ia adalah berkaitan dengan hal-hal peribadi.

2. Eleanor Lansing Purlieu. Beliau adalah ahli lama dari Persatuan masa. Beliau dibesarkan dalam kemudahan dari segi puncak pimpinan di tangan, dan sering bertindak dengan sewajarnya.

3. Richard Wakefield. Dia licik watak dengan sempurna dapat memulihkan masa dan trend. Beliau adalah tempatan untuk setiap. Banyak peristiwa membawa dia rasa tidak percaya ramai rakan-rakannya.

4. Lulu Milton. Beliau Fashionista dan ia mempunyai besar a semangat bebas . Ia bukan gadis sederhana , Lulu menghiasi diri mereka boros pakaian era yang berbeza masa.

5. Quincy Bolthouse. Dia adalah Victoria geek . Beliau minda cemerlang dan meliur diperolehi beliau peranan Ketua Juruteknologi .

6. Megan Kher. Beliau adalah lain baru-baru ini watak dalam masyarakat dari latar belakang keistimewaan [_13_ ] bahawa ia tidak mahu berbincang. Ianya agak muka baru tidak begitu banyak diketahui.

Gardens of Time, anda boleh bermain secara percuma. Dan ingat perkara yang paling penting untuk permainan anda tidak perlu memuat turun apa-apa tambahan. Anda kini boleh memulakan permainan dan menikmati kesan yang istimewa.

Gardens of Time Online - salah satu daripada permainan yang paling menarik rahsia sejarah, tempat-tempat legenda.

Masukkan dunia Gardens of Time, mendapat banyak pengalaman yang tidak dapat dilupakan dan pastikan bahawa dunia bahawa sejarah adalah penuh dengan banyak misteri dan rahsia.

Tuah kepada anda dalam permainan ini misteri!

 

Bermain juga