Guzzlers gas Extreme

Nama alternatif: Guzzlers gas Extreme

Permainan guzzlers gas Extreme adalah tindakan perlumbaan moden. Gas guzzlers Extreme - permainan yang baru yang akan memukau anda dengan dinamik, ganas, agresif dan penuh dengan senjata perlumbaan kereta.

Permainan guzzlers gas Extreme anda boleh muat turun di laman web rasmi permainan. Muat permainan yang anda perlukan untuk membina pelanggan permainan anda.

Dalam permainan bermain Gas guzzlers Extreme anda akan peraturan kejam. Permainan tajuk kedua dalam Gas guzzlers Extreme - ia adalah satu bangsa untuk hidup. Permainan ini membuat mendidih darah di dalam urat anda.

Gas guzzlers Extreme - satu cabang baru tindakan perlumbaan di dunia, terima kasih kepada pertempuran sengit dan kejam.

Untuk berkomunikasi dengan pemain lain dalam permainan guzzlers gas Extreme Anda perlu mendaftar pada permainan forum. Ini akan memberikan anda peluang bukan sahaja untuk belajar banyak maklumat yang berguna tentang permainan, tetapi juga untuk mencari kawan baru.

Untuk memulakan permainan pc Gas guzzlers Extreme yang anda perlu muat turun dahulu dan kemudian memasang pelanggan permainan. Pemaju permainan dinasihatkan sebelum perlawanan untuk melihat mengenai video Gas guzzlers melampau. Ia akan membiasakan anda dengan semua ciri-ciri permainan.

Sebelum memuat turun pelanggan permainan, memeriksa sama ada parameter memenuhi keperluan sistem untuk permainan:

1) Dual-core 2. 0 GHz - Processor.

2) 2 GB - RAM.

3) 12 GB - HDD.

Kemudian memainkan permainan guzzlers gas Extreme anda mula pada kereta hancur lama. Secara beransur-ansur, anda akan membangun dan membuat jalan untuk kereta asing baru, yang berbeza dalam kelajuan, keupayaan dan ciri-ciri lain.

Dalam-Game guzzlers gas Extreme Anda akan mendapatkan wang melalui perlumbaan adrenalin, serta arena pertempuran khas.

Berikut menunggu anda beratus-ratus kenderaan, senjata, kuasa-up, trek melampau dan naik taraf. Sebagai permainan lulus akan membuka mod baru, kereta dan trek.

Sebaik sahaja anda mendapat jumlah yang berat wang yang anda boleh memperbaiki kereta anda: menukar rupa dan tetapannya. Anda juga boleh menghabiskan wang yang diperolehi anda pada promosi kerjaya, pendapatan kemasyhuran.

Permainan Gas guzzlers Extreme mempunyai ciri-ciri berikut:

1) permainan 12 jam.

2) Kempen pemain tunggal.

3) Tujuh yang berbeza mod kejohanan. Empat pasukan pada masa yang sama boleh menyertai.

4) Tujuh lokasi, lebih daripada 500 kilometer jalan raya, dan juga lapan arena permainan.

5) Bonus, 12 senjata api dan keuntungan.

6) Kereta yang anda boleh menyesuaikan (warna perubahan, pelekat, roda).

7) Ditaja dan trek perlumbaan yang unik.

8) Bermain dengan bots.

9) mengemukakan kemungkinan pilihan pewarna kereta anda.

10) kesan luar biasa dan kualitatif.

11) Sokongan stereng roda, joystick, papan kekunci, dan lain-lain

12) Laut lucu.

Sertai dunia guzzlers gas melampau melampau. Mengambil bahagian dalam pelbagai jenis kaum: penajaan, kejohanan. Menduduki tempat pertama dan menjadi pemain terbaik dalam Gas guzzlers melampau.

 

Bermain juga