Heroes of War dan Wang

Nama alternatif: HeroesWM

Heroes of War dan Wang Permainan dalam talian bebas dalam talian berbilang, yang dibuat dalam genre strategi, yang memberikan kita dunia yang besar dan menarik asal di mana peristiwa terungkap. Heroes Permainan dalam talian Perang dan Wang adalah sangat popular di kalangan begitu ramai pemain di seluruh dunia.

Sertai dalam Heroes permainan Perang dan Wang adalah sangat mudah dan tidak mengambil banyak masa. Semua yang anda perlu lakukan - anda masukkan nama pemain anda, kata laluan untuk akses selamat untuk permainan dan memberikan alamat e-mel yang anda akan menerima pengesahan bahawa wira pendaftaran perang dan wang lebih. Secara umumnya, dalam Heroes of War dan Duit pendaftaran direka supaya anda boleh mengembalikan kata laluan anda untuk mengakses akaun anda jika anda tiba-tiba melupakannya.

Adapun keperluan sistem, jadi tidak perlu bimbang hanya melakukannya. Untuk memainkan Heroes Permainan Perang dan Wang dalam talian, anda hanya perlu komputer yang disambungkan ke Internet. Ini bermakna bahawa permainan ini sederhana dengan spesifikasi komputer anda. Pada masa yang sama, walaupun kualiti gambar yang baik, permainan ini tidak akan "melambatkan" jika anda tidak mempunyai sambungan yang sangat cepat ke World Wide Web.

Semua dalam permainan, terdapat lapan pecahan, setiap yang mempunyai bangunan sendiri yang unik, jenis daya, mantra sihir dan kebolehan wira. Jadi, anda mempunyai peluang untuk memulakan bermain untuk necromancers, kesatria, tidak bertamadun, ahli-ahli sihir cahaya dan bunian gelap, orang kerdil dan iblis. Ciri yang menarik adalah bahawa bermula untuk bermain permainan ini Heroes talian Perang dan Wang, anda mempunyai peluang beberapa kali semasa permainan untuk menukar puak. Mekanik proses ini direka supaya apabila anda menukar puak, tahap bandar anda, dan semua ciri-ciri yang mungkin watak anda tidak berubah. Oleh kerana itu, setiap pemain mempunyai peluang untuk mengalami kulit gaya yang berbeza mereka sendiri bermain.

Heroes of War dan Wang permainan dalam talian di mana jumlah pasukan anda tidak adalah satu kelebihan asas, apa yang penting ialah bagaimana tinggi peringkat unit anda. Dengan pembangunan permainan ciri-ciri sedia ada seperti serangan, kuasa sihir, perlindungan, nasib, kecerdasan, semangat dan inisiatif. Setiap parameter untuk pembangunan yang betul dengan ketara akan meningkatkan peluang anda untuk hasil yang berjaya untuk anda dalam peperangan. Selain itu, setiap kaum mempunyai kebolehan yang tersendiri, yang juga boleh didapati untuk pembangunan.
Permainan Wira Perang dan Duit gembira gembira sistem yang maju daripada persatuan, yang membolehkan lebih berkesan untuk menangani masalah-masalah mendesak dan menerima manfaat tambahan dalam pembangunan. Setiap pemain mempunyai peluang untuk menyertai kesatuan pencuri, pekerja, pemburu, tentera upahan, tukang besi, penjudi, gunsmiths dan juga kesatuan. Sistem seperti ini agak remeh, kerana, sebagai peraturan, permainan strategi, perhatian yang sangat sedikit yang dibayar kepada pembangunan nama watak itu.

Pada pelupusan anda adalah kira-kira dua puluh set peluru, yang berbeza dalam ciri-ciri dan rupa, memberikan rangsangan yang cukup baik dalam prestasi. Hanya dalam permainan ia adalah mungkin untuk mengumpul set peluru, dan mendapatkan bonus tambahan dalam pertempuran. Dalam Heroes of War dan Wang mempunyai sistem pencapaian yang besar. Membangunkan watak anda dan mencapai puncak baru dan baru, anda mempunyai peluang untuk menerima anugerah dan pingat khas, yang dalam permainan adalah hampir seratus. Sebagai peraturan, anda boleh mendapat ganjaran untuk kerja khas wira atau bagi kadar yang tinggi pembangunan, yang anda ada dalam masa aman.

Dalam Heroes of War dan Wang adalah bagus juga kerana permainan adminstratsiya dengan berhati-hati sesuai dengan proses memantau aktiviti-aktiviti pemain dan cuba untuk mengambil kira semua komen dan cadangan mereka. Ia baik apabila dialog antara pengurusan dan pemain adalah terbuka dan membina.

Ringkasan semua di atas, ia mesti berkata tentang produk telah terbukti berkualiti dan menarik, tetapi kerana setiap peminat permainan fantasi boleh menghargai keseronokan yang diperoleh daripada permainan.
Daftarlah, mula bermain Heroes perang dan wang dan menjadi legenda benar dikalangan ahli sihir.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag