Gladiatus

Nama alternatif: Gladiatus

Gladiatus talian - adalah berbilang permainan pelayar dalam talian di mana anda akan mendapati banyak bahaya dan misteri. Ia - Empayar Rom Besar, dan jika anda berasa Gladiator, manakala permainan dalam talian Gladiatus memberi anda banyak keseronokan!

Permainan dalam talian Gladiatus umumnya bebas, tetapi jika anda mahu anda boleh membeli akaun premium, jadi anda dengan ketara mengurangkan masa dan semua jenis ekspedisi meringankan kehidupan wira beliau. Permainan ini boleh didapati di mana-mana pelayar!

Untuk memasukkan permainan yang anda perlukan Daftar Gladiatus: pada halaman utama dalam bidang ini memilih pelayan permainan (s), masukkan nama, e-mel, kata laluan dan menerima perjanjian peraturan permainan. Klik pada "Daftar" dan pada permainan ini Gladiatus hujung Pendaftaran dan anda pergi ke laman baru di mana anda perlu memilih jantina wira anda. Selanjutnya, anda digalakkan untuk melengkapkan wira anda, maka watak anda boleh pergi pada ekspedisi (di sini anda perlu menjalankan beberapa tugas, yang mana anda dapat pengalaman, wang, dan beberapa perkara yang membuat watak anda akan dapat mengambil bahagian dalam pertempuran). Melaksanakan pelbagai tugas pada masa akan datang, wira anda akan dapat untuk mendapatkan ganjaran, kecuali pengalaman dan wang, senjata yang unik, barang-barang dan perisai yang tidak boleh dibeli di pasaran.

Gladiatus permainan dalam talian bukan senjata yang tidak baik senjata: Daggers, pedang, kelab, lembing, tukul, kapak ... dan juga senjata perisai: Kulit perisai, perisai, kain, topi keledar, sarung tangan, selipar. Alchemist ... Dan anda boleh membeli pelbagai ubat-ubatan, serbuk dan syiling ajaib ...

Mengambil bahagian dalam pertempuran, watak anda akan bertambah baik sebanyak 2 parameter permainan minda asas - pengalaman dan kemahiran.

Kemahiran Asas (ciri-ciri): Mata Hit, Pengalaman, Kekuatan, Kemahiran, Ketangkasan, Stamina, Intellect dan karisma. Setiap kemahiran memberikan bonus tertentu watak anda dalam peperangan.

Pengalaman Meningkatkan, watak anda akan bergerak ke tahap yang lebih tinggi, sambil meningkatkan peluang mereka, dan meningkatkan status mereka di dunia permainan. Apabila mencapai tahap 5, dia akan dapat mewujudkan persatuan anda dan mengambil dalam kumpulan beliau syarikat-syarikat bersekutu. Dan pada masa akan datang, bersama-sama dengan mereka untuk maju ke atas yang tidak berkesudahan hierarki ...

Permainan dalam talian Gladiatus mempunyai banyak lokasi yang berbeza, yang terletak di tiga negara: Itali, Jerman dan Afrika. Beberapa lokasi mempunyai penjara didiami oleh bos. Jumlah pada masa ini 23 lokasi dalam permainan (di setiap lokasi ada hidup pelbagai perusuh, yang akan memenuhi wira anda).

Dalam setiap negara terdapat pertapa yang melakukan fungsi-fungsi berikut: Perubahan nama samaran Pindah ke negara lain dan menukar jantina mereka.

Main permainan dalam talian boleh Gladiatus mempunyai profesion tertentu, yang boleh mengambil sedikit masa (dari 1 jam untuk 24 jam). Untuk kerja-kerja yang dijalankan, wira anda akan mendapat wang dan ganjaran (makanan). Pilihan profesion seperti: Penolong pengantin lelaki, Petani, Butcher, Baker dan Fisher. Dan jika rasuah itu dalam 3 Rubin salah satu Ahli Dewan Negara, ia adalah mungkin untuk mendapatkan pekerjaan atau Senator Goldsmith. Delima boleh membeli "sebenar" dan menggunakannya untuk bertukar-tukar untuk perkara-perkara yang betul ...

Main permainan dalam talian Gladiatus anda akan mengambil bahagian dalam pertempuran untuk emas (ia adalah mata wang permainan, yang anda boleh membeli untuk perkara-perkara yang mudah, serta membayar untuk latihan seni gladiator, di gym). Arena boleh menyebabkan wira anda untuk melawan lawan yang serupa.

Main Gladiatus, anda boleh dengan mengupah tentera upahan (walaupun mereka memerlukan senjata, jadi anda perlu untuk meletakkan ke atas mereka jumlah yang tertentu). Mercenaries akan membantu anda dalam pertempuran, dalam penjara dan Arena.

Permainan ini mempunyai lelongan di mana anda boleh membeli rarities sangat berharga. Membuat taruhan!

Pada masa ini di pasaran permainan, anda boleh menjual atau membeli perkara yang berbeza.

Dalam Gladiatus boleh memainkan, menandatangani perjanjian dengan duniawi atau kuasa ilahi.

Jika anda ingin untuk menggabungkan kepentingan mereka, matlamat dan objektif dengan pemain lain, menyertai persatuan, atau membuat sendiri anda (penciptaan seperti yang telah berkata, hanya boleh dengan tahap ke-5).

Secara umum, kita boleh mengatakan permainan ini adalah agak luas dan menarik, masih terdapat banyak perkara yang menarik anda akan melihat! Pendaftaran Gladiatus akan membuka jalan anda dalam pengembaraan berbahaya ini!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag