Galaxy Online 2

Nama alternatif: Galaxy Online 2

Galaxy Online - cerita menarik mengenai masa depan, kedua-dua di ruang perang global tercetus antara galaksi. Adakah anda mempunyai peluang besar untuk mula bermain dalam talian Galaxy ΙΙ dan menyumbang kepada saga ruang ini. Menjadi watak dalam pertempuran besar strategi dan pelanggan maju Bless pemerintah perkasa ini. Pilih daripada 5,000 jenis kenderaan dan Atur twist anda sendiri di planet ini. Empayar yang dicipta oleh anda akan dapat untuk melibatkan diri dalam pergaduhan dan memenangi ruang baru yang sejuk.

Supaya anda boleh bermain permainan dalam talian Galaxy ΙΙ, komputer mesti memenuhi parameter tertentu:

• Sistem Operasi Windows 98SE, ME, 2000, XP

• Pemproses Pentium 3 800MHz

• GeForce Video 32MB

• Pemacu RAM Video GeForce 32MB keras dan 1gb

• DSL Internet / kabel

Memastikan semuanya teratur, anda boleh meneroka pengembaraan. Ia akan membantu untuk membuat pendaftaran dalam permainan dalam talian Galaxy ΙΙ. Untuk memuatkan permainan, sila lengkapkan bidang-bidang berikut borang pendaftaran:

1. nama pengguna

2. kata laluan

3. Alamat e-mel

4. Buzz Code

Kemudian klik «Next», sudah tentu, jika anda berusia lebih 13 tahun. Pendaftaran Galaxy Online ΙΙ memberikan anda hak untuk memasuki permainan pada bila-bila. Anda boleh melakukannya, dan melalui Facebook, Google atau E-mel.

Dengan menjadi pakar sepenuhnya di bumi ini, mengambil diperlukan $ 50 ditawarkan Galaxy Online 2 orang baru anda dan melibatkan diri terutamanya dalam pembinaan. Membina semua bangunan yang perlu untuk berasa seperti di rumah di sini. Membangunkan pegangan mereka dari masa ke masa anda akan pasti yang akan memberikan menolak pemasangan lawan scalps. Berjaga-jaga, expanses kosmik lapis kapal lanun yang sentiasa bersedia untuk menyerang tempat terdedah. Jangan lupa untuk menyemak laporan pertempuran. Menghukum mereka yang cuba untuk menyakiti anda. Menganjurkan serangan balas. Jika anda tidak suka prospek daripada jumlah penghapusan, melakukan segala yang mungkin untuk mengelakkan masalah. Pada diri sendiri bergantung, akan berjaya empayar anda atau menjadi Stardust hanyut.

Tidak dapat Galaxy Online ΙΙ bermain tanpa penggunaan sumber. Belajar bagaimana untuk menggunakan menempah planet murah hati anda. Dengan sering membebaskan ruang dalam gudang (diisi secara automatik), supaya mereka tidak sesak. Jangan malas untuk memeriksa tapak kawan-kawannya, kerana anda boleh mengambil banyak berharga. Anda akan memerlukan lebih banyak emas, yang anda boleh mendapatkan dengan penetapan rakyatnya. Hendaklah tiap-tiap hari anda mengisi tabung.

Bukankah pihak kawan-kawannya. Ingat bahawa terdapat saat-saat kritikal, tanpa bantuan kod hanya tidak boleh buat. Jadi jangan malas untuk membuat perkhidmatan rakan-rakan yang kecil, seperti bantuan dalam membaiki stesen angkasa atau penyertaan dalam pembinaan mereka.

Adakah ada keraguan bahawa intipati permainan adalah untuk permusuhan. Walau bagaimanapun, permainan dalam talian Galaxy ΙΙ disediakan untuk anda pelbagai pekerjaan. Banyak pekerjaan di bawah nama yang berbeza mengharapkan

• Perlu untuk Speed ​​

• tuaian Angkasa

• Jangan klik paruh

• Membantu Tangan

• Penyimpanan

Baucar • Sukar Dilupakan

• Derma

Jika anda seorang pemain eksekutif yang melawat beliau planet setiap hari, anda boleh mengalami peluang untuk menghidupkan roda nasib. Anda boleh melakukan ini setiap hari selepas 1:00.

Galaxy 2 permainan mempunyai sejumlah besar pengguna yang berdaftar. Permainan ini adalah kira-kira 7 juta pemain, antaranya anda boleh mencari sahabat yang setia, dan lawan layak. Sertai komuniti dalam talian sekarang, mengambil tempat yang sah anda dalam barisan pahlawan ruang. Percayalah bahawa anda tidak perlu kecewa! Ada penerbangan yang baik!

 

Bermain juga