Tuhan-tuhan dan Heroes

Nama alternatif: Tuhan-tuhan dan Heroes

Tuhan-tuhan dan Heroes Online - yang berbilang permainan dalam talian percuma berasaskan pelayar, yang boleh membezakan antara produk yang sama di pasaran permainan dalam talian yang beroperasi di masa kita. Percayalah, untuk melihat setiap bunian permainan dan orang kerdil pemain biasa sudah Pall, Beri mereka sesuatu yang baru dan lebih menarik, dan permainan moden jarang membuat kita gembira dalam suasana yang produk-produk baru. Tuhan-tuhan Permainan dalam talian dan Heroes adalah pengecualian yang menyenangkan dalam bentuk yang agak menarik setteinga, yang jarang di kalangan mainan yang sama. Tetapi untuk menjadi jujur, mitos semesta sebagai alternatif untuk permainan mengambil permulaan yang sangat rendah dan banyak produk dengan penubuhan antik agak baik sekarang berehat dan mendapat momentum. Fantasi alternatif yang cukup baik, bersetuju. ;)

Sertai dalam tuhan-tuhan permainan dan Wira adalah sangat mudah dan hanya mengambil masa beberapa minit. Semua yang anda perlu lakukan - untuk memasukkan alamat e-mel masuk dan kata laluan untuk mengakses akaun anda. Pada dasarnya, semua yang sama yang anda boleh lakukan dalam pelanggan rasmi, hanya memuat turun dari laman permainan. Pada dasarnya, ini Tuhan pendaftaran dan Heroes berakhir dan tiba masanya untuk melihat bagaimana sifat igrulina kami.

Tuhan-tuhan dan Heroes permainan dalam talian yang dibangunkan di hati nurani dan lebih banyak anda bermain, lebih yakin bahawa pemaju mempunyai apa-apa untuk menjadi merah. Dan ia hanya bahawa bajet adalah sebahagian kecil daripada bajet rakan-rakan Igroprom itu. Gambar dari permainan kelihatan sangat bagus dan sopan. Walaupun beberapa pemain dan gambaran bahawa tuhan-tuhan permainan dan Heroes Online adalah satu salinan fiskal yang sangat serius dibayar permainan, tetapi walaupun kita menganggap bahawa sedikit ini adalah benar, maka salinan ini kelihatan sangat bermaruah. Jadi, kita mempunyai peluang untuk memilih salah satu daripada lima jenis watak, yang berbeza dalam ciri-ciri dan kemahiran. Di dalam menu ini terdapat jenis lain, tetapi bermain tuhan-tuhan dan Heroes untuk dia, malangnya, kita tidak boleh. Setiap hero mempunyai sepasang dewa pelanggan yang lumus akan mengikutinya dalam permainan dan untuk memberi segala bantuan yang mungkin. Sebenarnya, sesiapa sahaja kedua-dua dewa disembah - bergantung kepada anda. Memilih ini, secara kebetulan, adalah salah satu yang paling penting dalam permainan, kerana perkara itu yang tuhan kamu berdoa, dan pelantikan elemen bebas daripada minions anda untuk membantu anda dalam pertempuran. Mengenai mereka, sebenarnya, bertukar semua jalan cerita utama permainan. Pengakap, sebagai contoh, boleh menghubungi atau patung-patung gangsa nymphs. Anda tidak perlu bergantung kepada fakta bahawa pembantu ini akan membawa anda dari minit pertama permainan. Mereka masih perlu untuk mendapatkan wang, tetapi untuk berbuat demikian, anda mempunyai podnapryachsya cantik.

Editor watak-watak, memenuhi kita pada permulaan permainan, mutu kerja gembira gembira. Ia pada dasarnya logik, kerana kebanyakan mitos purba wira - mereka yang masih kacak. Bernilai mengingati Apollo, Hercules, Achilles dan watak-watak mitos yang lain.

Mekanik Permainan tidak mempunyai berbeza daripada permainan yang sama. Anda melakukan pencarian, raksasa istriblyaete berbeza kolektsioniruete trofi dan pelucutan satu lokasi permainan, pergi untuk mentadbir keadilan dan berbuat baik kepada yang lain. Yang tidak menyenangkan yang dikehendakiNya tiada lelongan dalam permainan, jadi pemain menumpukan kepada kraf akan berasa sedikit tidak selesa. Tetapi walaupun ini, tuhan-tuhan dan Heroes bermain menyeronokkan dan terima kasih untuk itu ianya perlu untuk pemaju dengan wawasan konsep mereka permainan. Lelongan kekurangan pampasan dengan pembantu di atas diterangkan mempertahankan diri yang ketara memudahkan hidup anda dalam pelbagai situasi kompleks yang timbul dari semasa ke semasa dalam permainan. Sebenarnya, anda boleh mendapatkan penyokong yang mengupah beliau bayaran, bergantung kepada fungsinya dalam permainan. Akses kepada pekerjaan pelbagai minions ditentukan oleh apa yang kerja anda telah dilakukan atau apa tahap watak permainan anda.

Dari tahap dan kerumitan lokasi permainan anda juga bergantung kepada kuantiti prespeshnikov anda, yang bermaksud bahawa jika rakan-rakan anda dan anda mempunyai tahap yang agak tinggi, maka anda tidak lagi hanya satu kumpulan, sebagai sebuah tentera. :) Main Tuhan permainan dalam talian dan Wira menjadi lebih menarik dan menyeronokkan.

Secara ringkasnya, ia adalah diperhatikan bahawa permainan gembira dikehendakiNya kita walaupun dengan mata kepada kekurangan yang wujud di dalamnya. Bermain tuhan-tuhan dan permainan Heroes talian anda akan cinta, anda hanya perlu membuat keputusan sama ada anda sudah bersedia untuk menjadi penakluk yang sebenar di dunia dalam talian yang luas dan menarik. Daftar dan membuktikan bahawa anda adalah yang disegani di kalangan tuhan-tuhan tahu tentang eksploitasi anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag