Auto Kecurian Grand: San Andreas

Nama alternatif: Auto Kecurian Grand: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas adalah satu lagi projek daripada siri permainan video Grand Theft Auto. Dalam garis permainan utama, ia adalah yang kelima. Versi komputer muncul pada tahun 2005. Tetapi sebelum mencecah peminat permainan video Rusia hanya pada tahun 2010. Seperti dalam semua versi sebelumnya siri ini, semua tindakan yang berlaku di sekeliling watak tunggal. Tetapi, tidak seperti permainan sebelumnya, di sini pemain boleh menukar watak mereka bukan sahaja melalui pakaian, tetapi juga untuk mengubah perlembagaan. Sebagai contoh, seorang pemain utama yang mempunyai nama samaran CJ, boleh menghadiri gimnasium, meningkatkan stamina dan kuasa menumbuk.

Untuk memainkan anda perlu memuat turun GTA: San Andreas. Kemudian memasang pada komputer anda dan menikmati permainan. Pelan tindakan terungkap pada tahun 1992, apabila kawasan metropolitan California jenayah berkembang. CJ, dia Carl Jones - Amerika Afrika 25 tahun - kembali ke Los Santos (sebuah bandar yang ditetapkan di negeri ini fiksyen San Andreas), selepas lima tahun dihabiskan di Liberty City. Di bandar dia kembali kerana pengkebumian ibunya. Ibu meninggal dunia di tangan geng tempatan. Selepas pengebumian, dia pulang, tetapi dalam perjalanan dia bertemu seorang anggota polis. Kematian protagonis dikreditkan ahli berperang puak, dan dipaksa bekerja pada "tidak bersih" polis.

Semasa GTA: SA permainan peminat permainan video akan dapat bukan sahaja untuk berjalan, berlari dan bergerak dengan kereta, tetapi juga untuk mengambil kesempatan daripada basikal. Selain itu, kualiti perjalanan bergantung kepada ciri-ciri peribadi yang bersifat, seperti daya tahan.

Selepas pulang, CJ memenuhi rakan zaman kanak-kanak yang memberikan kepada semua perihal tersirat dalam neraka, yang berlaku pada masa ini di bandar ini. Ia adalah diperhatikan bahawa GTA: San Andreas, anda bukan sahaja boleh bermain di dalam komputer, tetapi juga pada Xbox dan PlayStation. Tetapi ramai masih mengesyorkan versi komputer, kerana ia akan menjadi lebih mudah untuk digunakan semua ciri-ciri permainan.

Dengan mewujudkan dunia permainan yang besar, pemaju telah berjaya meningkatkan bilangan cerita dan gaya yang menarik, berbanding dengan barisan permainan sebelumnya. Jadi, GTA permainan: San Andreas dapat memberikan nombor yang lebih besar daripada watak-watak yang berbeza jalan yang boleh berinteraksi bukan sahaja di kalangan mereka tetapi juga bersama Karl. Beberapa watak-watak semestinya muncul hanya di lokasi-lokasi tertentu. Selain itu, dalam setiap bahagian bandar terdapat watak-watak yang unik. Salah satu permainan adalah konfrontasi daripada pelbagai kumpulan-kumpulan jenayah yang sentiasa berjuang untuk kesannya terhadap kawasan tertentu di bandar ini.

Ia juga harus diperhatikan bahawa plot permainan telah dicipta bukan sahaja pekerja pemaju, tetapi juga penulis-penulis profesional. Sebagai contoh, mungkin ada dan pengkhianatan, kasih sayang dan kekecewaan. Untuk berasa lebih kuat senario, pakar-pakar mengesyorkan bahawa anda pertama kali melihat video GTA: San Andreas, dan hanya kemudian memulakan permainan.

 

Bermain juga