Grepolis - Greece Purba

Nama alternatif: Grepolis, gripolis, Greece Purba

Grepolis permainan dalam talian - adalah strategi pelayar, semua yang berlaku di Greece purba. Dalam hari-hari apabila lokasi yang baik adalah kunci kepada tuhan-tuhan Olympian nasib baik dan kemakmuran, apabila wira zaman silam dilakukan perbuatan-perbuatan besar, anda akan diberikan tampuk sebuah kampung Yunani kecil. Main Grepolis akan menjadi menarik. Anda bermula dengan sebuah bandar kecil, tetapi ia adalah dalam kuasa anda untuk membuat dia kuasa besar.

Untuk bermain permainan Grepolis perlu lulus pendaftaran percuma. Daftar permainan dalam talian Grepolis tidak mengambil banyak masa. Tetapi selepas beberapa minit anda akan menjadi pemerintah tunggal sebuah bandar kecil, yang memerlukan bantuan anda!

Pendaftaran Pertama anda akan diberi pilihan pelayan, setiap yang mempunyai batasannya. Jadi, pelayan Mu, mempunyai had 150 pemain dalam persekutuan. Pelayan ini menggunakan sistem tempur baru. Server Kappa menawarkan kelajuan yang lebih tinggi permainan, tetapi had saiz adalah 100 pemain Alliance. Memilih pelayan bergantung kepada pilihan untuk memperolehi pengalaman permainan - penyertaan dalam PvP pertempuran atau bermain di peringkat kesukaran yang tertinggi.

Grepolis talian Dalam tugas utama anda akan pembangunan dan transformasi kampung kecil ini di dalam polisi kaya yang kebesaran yang tidak akan mengalah walaupun Athens dan Mykonos. Untuk menghidupkan bandar anda menjadi satu empayar yang berkuasa, anda perlu mengambil berat tentang keadaan ekonomi di kampung anda, membina tentera militan dan tentera laut, yang diperlukan untuk penaklukan wilayah-wilayah baru - jiran pulau terdekat.

Menyelam ke dalam dunia yang menakjubkan Greece purba, bermakna anda akan merasa semua memihak kepada tuhan-tuhan Olympian dan penyertaan makhluk mitos.

Langkah pertama yang anda perlu lakukan akan menjadi organisasi sumber pengeluaran untuk memastikan barangan runcit kampung anda dan bahan-bahan bangunan. Dalam permainan dalam talian Grepolis sumber asas adalah kayu, batu dan perak. Untuk pengekstrakan sumber-sumber ini untuk membina sebuah kilang papan, kuari dan perak lombong. Satu lagi cara pengekstrakan sumber - merompak kampung-kampung lain. Untuk menggunakan sumber-sumber yang anda akan bagi pembinaan bangunan di bandar yang diperlukan untuk meningkatkan taraf hidup.

Walau bagaimanapun, sumber utama adalah rahmat tuhan-tuhan. Setiap bandar mempunyai dewa penaung sendiri, yang boleh, sebagai penduduk kurniakan nikmat mereka, dan menjemputnya. Penaung anda mungkin Athena - Dewi Perang, Poseidon - dewa laut, Hera - isteri Zeus, Hades - dewa neraka, atau bahkan Zeus megah - ketua di kalangan semua dewa-dewa Olympus. Dengan tuhan-tuhan memihak kepada anda boleh meminta bantuan daripada pelbagai makhluk mitos. Ini boleh menjadi Centaurs atau Cyclops, Hydra atau Minotaur, dan lain-lain lagi.

Untuk menyembah dan menawarkan hadiah kepada tuhan mereka adalah perlu untuk membina kuil. Daripada memilih penaung suci anda bergantung apa yang kawasan nasib akan menemani anda lagi. Poseidon, sebagai contoh, mampu berikan kepada anda nikmat dalam pertempuran laut, dan Athena melindungi bandar daripada bencana alam - gempa bumi dan kilat.

Dalam strategi ini, harta benda anda tidak terhad kepada satu bandar. Anda akan dapat untuk menubuhkan bandar baru, melindungi mereka daripada musuh-musuh mereka. Anda juga boleh menakluk wilayah lain dan menjalankan peperangan di darat dan di laut.

Perhatian khusus harus diberikan kepada pembangunan pasukan anda. Sebelum perang anda perlu memikirkan semua kekuatan strategik dan kelemahan juga berat imbangan kuasa. Untuk melihat senario yang paling mungkin dalam perang, anda boleh menggunakan simulator pertempuran. Tetapi jangan lupa - terdapat satu pertempuran sebenar nasib dan bakinya tidak selalunya pada busur sisi anda.

Selain itu, ia adalah sangat penting untuk menghantar mata-mata mereka untuk meneroka bandar-bandar musuh untuk mengetahui tentang saiz tentera musuh dan rancangan tentera musuh.

Juga penting ialah pembangunan armada. Greece - kuasa tentera laut, di mana sebilangan besar pertempuran berlaku di laut lepas. Di samping itu, armada dan keperluan untuk perdagangan yang terlatih. Pada pelupusan anda akan disediakan dengan bireme berkelajuan tinggi dan Trireme, "kapal-kapal api" dan kapal-kapal pengangkutan terbukti.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag