Guns daripada Icarus talian

Nama alternatif: Guns daripada Icarus talian

Permainan Guns daripada Icarus Online adalah satu permainan yang dibayar komputer yang telah diwujudkan dalam gaya tindakan dan semakin popular di kalangan ramai pengguna. Permainan ini - simulator pasukan.

Dalam Guns daripada Icarus Pendaftaran dalam talian boleh didapati selepas pembelian salah satu pakej permainan. Juga, Guns permainan Icarus Online Percuma menyediakan peluang untuk mendaftar di forum. Untuk melakukan ini, anda perlu melakukan perkara berikut:

1) Cari tapak Guns permainan Icarus Online.

2) Pada menu utama, anda perlu hover atas «ini bergerak». Dan kemudian klik pada «Forum».

3) Kemudian klik pada «Daftar».

Akses kepada mendaftar di forum, anda juga akan diberikan selepas anda membeli pakej permainan.

Main Guns permainan online Icarus adalah pengguna berdaftar yang mempunyai kuasa pengkomputeran tidak kurang daripada itu pemaju permainan disyorkan

Windows XP (Vista / 7) - platform (OS).

128 MB - Kad Video (kad video).

2 GHz CPU (processor).

512 MB RAM (memori akses rawak). Untuk Vista / 7 memerlukan sekurang-kurangnya 1 GB.

The Guns permainan Icarus talian bermain anda akan menjadi salah satu daripada empat anak kapal kapal, iaitu, anda tidak perlu untuk mengawal peranti terbang.

Dalam Guns daripada Icarus talian anda mempunyai peluang untuk bermain seperti-orang pertama dan ketiga. Semua ini boleh dikonfigurasi menggunakan suis khas.

Permainan Guns daripada Icarus Online Percuma menyediakan anda peluang untuk bermain satu daripada tiga kelas:

1) Pilot - dia adalah sebagai strategi dan komander. Dia adalah bertanggungjawab untuk perhimpunan anak-anak kapal beliau sebagai satu.

2) Penembak - dia hanya mempunyai satu pekerjaan dan itu adalah untuk memusnahkan musuh-musuh dengan kapal. Beliau membangunkan refleks dan penembak tidak ragu-ragu selama satu minit dalam tindakan mereka.

3) Jurutera - dia telah membangunkan kemahiran dan beliau fungsi berbilang tugas, yang membawa kepada kepentingannya. Jurutera itu mesti berupaya untuk membaiki semua.

Tidak kira apa yang anda ada kapal, dari kecil ke besar atau lambat untuk berpuasa, bahawa anda adalah daya.

Setiap kapal mempunyai sifat-sifat sendiri, ciri-ciri, dan kelemahan yang membawa maut. Ingat tidak begitu banyak bergantung kepada kapal anda.

Jika anda menguasai kapal anda, anda akan menguasai langit.

Permainan Guns daripada Icarus talian menyediakan anda dengan kapal-kapal berikut:

1) Sotong - kapal yang paling cepat dan paling rapuh.

2) Spire - mempunyai senjata yang unik.

3) Pyramidion - menggunakannya anda pasti akan memenangi perlawanan itu.

4) Junker - fleksibel untuk kapal.

5) Goldfish - kapal serba boleh.

6) Galleon - ia adalah seperti tangki, tetapi sangat tegar.

Guns daripada Icarus talian, sudah tentu, anda suka. Anda berasa seperti seorang wira sebenar yang melakukan tugas-tugas penting.

Mencapai kejayaan dalam Guns daripada Icarus Online dan percaya bahawa "kesempitan" akan membawa anda banyak kegembiraan dan sikap yang positif untuk menakluk lain permainan dalam talian komputer. Jadi mula bermain Guns daripada Icarus talian untuk kemenangan ke atas musuh, atau hanya menikmati permainan.

Masukkan dunia Guns daripada Icarus talian dan berkongsi dengan rakan-rakan anda dan rakan-rakan terdekat

 

Bermain juga