H1Z1

Nama alternatif: H1Z1

Bermain dengan H1Z1 zombie virus.

S 15. 01. 2015 akses awal Sony Online Entertainment studio dibentangkan permainan H1Z1 MMO untuk konsol PlayStation 4 dan PC dengan Windows.

Asas Pengagihan Model produk – H1Z1 peluang untuk memuat turun pada prinsip Free-to -play, tetapi menyediakan jualan tambahan barangan dan perkhidmatan yang tidak memberi kesan kepada permainan. Walau bagaimanapun, perkara ini tidak diselesaikan sepenuhnya, dan sentiasa terdapat khabar angin baru.

Syarikat bagi produknya menggunakan enjin Forgelight, sudah diuji dalam perniagaan untuk PlanetSide 2, serta permainan Landmark, Everquest Seterusnya. Keunikan enjin keupayaan untuk membuat peralihan yang berkesan dari hari ke malam, perubahan cuaca dan cahaya fenomena.

buat kali pertama pada H1Z1 telah diumumkan pada bulan April 2014 , Kemudian ia menjadi cerita yang diketahui di mana kita tenggelam penulis cerita. Pemain memasuki   dalam dunia pasca -dahsyat, dan terpaksa untuk terus hidup:

  Mir di ambang zombi.

 • Stalkivayas ancaman zarazheniya
 • Konkuriruya dengan pemain dalam pengeluaran resursov
 • lalu
 • Zanimayas torgovley
 • Obedinyayas dalam kumpulan untuk utselet
 • Permainan
 • Osobennost – mengikat watak serveru
 • pemain tertentu

 

 

Di pulau itu Povegliya terletak berhampiran bandar Itali Venice, yang terletak dalam perbadanan"Kurama Pharmaceuticals", yang sedang membangunkan ubat-ubatan terhadap penyakit-penyakit berbahaya dan boleh membawa maut. Tetapi ia menjadi satu tradisi bahawa saintis berniat baik semestinya membawa ke neraka, dan perintis itu adalah orang-orang biasa.

Pada satu ketika, eksperimen hilang kawalan dan bukannya keajaiban penawar muncul virus yang boleh menarik orang ke dalam zombi mati berjalan –.

Sejak dibuka dahsyat 15 tahun telah berlalu, dan wabak ini telah berkembang, mendapat skala, menjadi tidak terkawal. Sekarang arkib tugas yang penting untuk manusia adalah untuk mencari vaksin terhadap virus, pengekstrakan sumber yang terhad yang tinggal dan senjata yang berkesan bukan sahaja terhadap zombi, tetapi dari kumpulan-kumpulan gila dalam pencerobohan mereka.

mod Multiplayer membolehkan anda untuk berhubung dengan pemain, selepas semua hidup bersama-sama lebih mudah. Group lebih mudah untuk menangkis serangan, untuk menjaga sempadan wilayah peribadi, untuk menangkis musuh tanah kepada sumber yang berguna untuk mendapatkan makanan dan pakaian.

Pemain akan dapat untuk menguruskan perdagangan, yang menawarkan harta mereka untuk watak-watak lain, dan mendapat balasan hilang. Anda juga perlu mematuhi peraturan yang ketat untuk hidup sehari-hari, seperti air dari tasik sebelum digunakan hendaklah bersopan -ditapis, dan untuk melindungi diri mereka daripada penyakit, membantu kebersihan dan basuh peribadi pakaian.

Sememangnya, terdapat juga peluang untuk membangunkan struktur. Dengan menggunakan pengetahuan dan kemahiran yang masih hidup penduduk bandar cuba untuk mewujudkan kehidupan yang normal, dilengkapi dengan keselesaan berpatutan – bersahaja beberapa membina pondok, yang lain sederhana pondok, tetapi tukang mahir, yang telah menguasai teknologi pembinaan dan pengukuhan pangkalan dan kubu.

sara mendapatkan semakin sukar, dan terdapat haiwan liar yang boleh membantu dalam hal ini. Tetapi mereka bukan sahaja permainan tetapi juga ancaman kepada – pemain menyerang, dan jika anda tidak berpengalaman atau tanpa senjata, watak akan mati dengan mudah.

Siapa yang menentukan H1Z1 muat turun, akan menjadi pemilik sebuah kotak pasir yang besar dengan dunia bandar besar dan berjalan kawasan lapang yang boleh dikaji tanpa henti. H1Z1 pada PC mempunyai luar biasa yang berpotensi dan menarik peminat wahyu zombie.

Keperluan sistem minimum:

 • OS: 64 bit; Windows 7
 • OP 4 Gb
 • Protsessor: Intel i3 Dual -Core dengan Hyper- Threading
 • Videokarta: nVidia GeForce GTX 275
 • Mesto ruang cakera: 20 GB
 • Kad
 • Zvukovaya: Peranti Sound serasi dengan DirectX 10.
 

Bermain juga