Halo 4

Nama alternatif: Halo 4

Permainan Halo 4 - merupakan projek baru yang menarik, yang ditubuhkan pada tahun 2012 tahun. Pemaju permainan ini, atau sebaliknya pemaju hanya tiga syarikat yang terkenal - Affinity tertentu, 343 Industri. Lelaki berkumpul dan mencipta satu lagi karya yg tak dpt ditiru genre ini permainan.

Permainan Halo 4 untuk pc membuka pintu baru dalam genre koridor penembak di mana ia dicipta. Pemaju perlu bekerja keras dan membuat permainan penuh dengan peristiwa. Sudah tentu, ini adalah amat penting. Sekarang dalam Halo 4 boleh bermain benar-benar semua orang, pemain perlu, hanya muat turun Halo 4 pada komputer peribadi anda, dan kita akan bercakap tentang kemudian.

Permainan ini telah berubah semua yang biasa, komposer. Sekarang ini tidak Martin O'Donnell, Michael Salvatori dan tidak. Dalam sekuel ini permainan akan menjadi muzik komposer terkenal - Neil Davidge. Kombinasi yang luar biasa muzik simfoni Anggun, pengaturan baru elektronik, dan masih tidak mengecut banyak Bulgaria nyanyian koir - dengan baik jatuh pada adegan dramatik dalam permainan, dan menembak. Perlu diingat bahawa jika anda mahu untuk mendengar muzik sahaja, tanpa permainan ini, anda akan mula mendapat sedikit bosan dengan gitar jenama yang berada di rekod mereka komposer yang tidak mengambil bahagian dalam penciptaan permainan ini. Ini sekali lagi menekankan hakikat bahawa pemaju permainan telah melakukan segala-galanya, dan ia adalah baik bahawa muzik adalah sangat baik digabungkan dengan permainan.

Semua orang suka bermain permainan ini kerana ia mempunyai cerita yang besar "batu" yang gembira akan mengejutkan semua orang. Jangan malas dan masih mengetengahkan beberapa masa berharga anda untuk - Halo 4 permainan dimuat turun pada komputer peribadi anda dan menikmati sepenuhnya pertempuran permainan.

Untuk menulis satu kajian semula Halo 4, saya ingin mengatakan bahawa permainan ini sangat berbaloi. Permainan ini adalah benar tradisi, bukan sahaja dalam yang mengandungi genre kerana ia amat penting untuk permainan, tetapi juga dalam bekalan dari kisah permainan. Hero adalah sangat kedekut pada emosi dan belas kasihan. Mungkin dia tidak membuang prinsip topi keledar, mungkin ia hanya dalaman "masalah", tetapi hakikatnya - protagonis tidak akan membuang topi keledar di khalayak sebelum ini. Bahawa cinta segera yang anda mula mengalami minit pertama lelaki misteri dan kuat ini, dengan cepat boleh bertukar menjadi kebencian, dan ingat bahawa pilihan ketiga adalah semata-mata tidak diberikan. Di bahagian ini, permainan, protagonis adalah dapat belajar jenis baru pertempuran, belajar untuk betul mendekati sudut untuk mencari lawan, dan banyak lagi - ia boleh, dari masa ke masa, merasai menghadapi bahaya dan akan dapat mengelakkannya.

Pemaju, hari ini mengeluarkan sejumlah besar klip promo untuk permainan ini, dan anda akan bernilai untuk melihat mereka. Sebelum kita mula memberitahu anda bagaimana anda memasang permainan dan bagaimana untuk mula bermain karya ini. Saya ingin mengatakan bahawa anda pasti perlu melihat ulasan betul-betul video untuk permainan ini. Pukul dalam enjin carian kegemaran anda di sini adalah permintaan - permainan video Halo 4. Kemudian anda melihat bahan-bahan kegemaran anda. Setelah anda biasa memainkan video, anda boleh pergi ke laman web rasmi dan memuat turun permainan, maka anda perlu menyemak fail yang dimuat turun untuk virus, dan selepas semua - untuk memasang permainan pada PC anda. Semua!

Kami ingin anda nasib baik! Anda perlu menang!

 

Bermain juga