besar Leap Forward

Nama alternatif:

Permainan Big Race: semangat yang mulia.

Dunia bangsawan perlumbaan hiburan dan kuda itu, tidak syak lagi, membawa senarai. Sukan ini telah menjadi sumber yang paling boleh dipercayai keseronokan dari semua lapisan masyarakat. Orang mengkaji ciri-ciri dan keturunan setiap kuda, dan dibandingkan dengan cuba untuk menentukan peluang untuk menang perlumbaan seterusnya. – pemain sebelum bermulanya pertandingan di keseronokan box office tergesa-gesa untuk membuat pertaruhan pada kuda, yang, pada pendapat mereka, perlu diutamakan.

Bookmakers juga tidak duduk diam, dan bersedia untuk berkongsi rahsia mereka sendiri tentang pemenang mungkin. Seperti dalam mana-mana perniagaan yang berkaitan dengan kadar, tidak tanpa penipuan dan kekecewaan. Namun melompat yang benar-benar hebat, menakjubkan dan cantik pemandangan yang boleh dinikmati tanpa keinginan untuk menang. Dan jika anda mahu melihat sisi lain dari litar lumba, permainan Big Race menjemput anda ke kandang untuk pelumba terkenal.

 

 

untuk memulakan perniagaan.

mimpi itu untuk menjadi peserta, bukan pemerhati, akhirnya menjadi kenyataan, dan kini anda berada dalam lompatan besar bermain, pembelajaran perniagaan baru teliti, pada semua pihak.

  Tumbuh
 • dari
 • keledai kuda sendiri
 • Jaga kesihatan dan meningkatkan harakteristiki
 • Naymite mengalami zhokeya
 • Sebahagian
 • Prinimayte dalam skachkah
 • Razezzhayte sekitar svetu
 • Delayte stavki
 • berjaya

Nachnite kerjayanya dalam sukan ekuestrian. Buat tajam, mula cepat tidak perlu pergi semua pendatang baru cara – untuk menjadi seorang pemilik kuda profesional. Membeli dan menjual kuda, menambah kepada spesimen stabil terbaik.

mengatasi kesukaran pertama untuk kuda jantan yang tidak berpengalaman, yang kita perlu memupuk pemenang pingat. Ia adalah perlu untuk mengatur keadaan yang terbaik yang anda mampu untuk modal yang sederhana bahawa anda mempunyai semasa di sana. Menjaga kesihatannya, waktu makan yang tetap dan berkhasiat, gear dan latihan. Perubahan dalam masa yang sewajarnya dia Horseshoes, membeli pelana dan peluru lain.

Bercakap pada kaum, anda akan mendapat modal yang pertama. Mendapatkan wang dan membelanjakannya dengan teliti, secara beransur-ansur mengembangkan perniagaan. Membeli kuda lumba baru meningkatkan peluang anda untuk menang. Dapatkan keuntungan dan anda boleh berlumba di atas jualan. Selepas memperoleh kuda dengan prestasi sederhana, menjaga peningkatan mereka, dan kemudian mendedahkan untuk dijual.

Teruskan untuk bermain permainan dalam Great Leap Forward, peluang yang muncul secara beransur-ansur belajar. Penternak yang berpengalaman tidak akan berpisah dengan kuda, yang membawa kekayaan yang besar, sehingga mereka mendapat mereka semua. Ambil mengamalkan pengalaman mereka, dan menyeberangi kuda elit anda demi generasi akan datang. Stallions terima daripada kedua-dua ibu bapa yang terbaik berkualiti, dan akan pada premium.

pelari terbaik Pembiakan telah lama terlibat di Timur, dan kuda Arab dikenali di seluruh dunia. Ia akan menjadi baik untuk mempunyai gerai beberapa dalam keadaan itu, untuk meningkatkan darah haiwan kesayangan anda.

 

 

Berpasukan.

Untuk memulakan perniagaan, anda memerlukan lompatan besar dalam pendaftaran, dan untuk kuda yang baik memerlukan pelumba yang besar. Pilih ia untuk menjadi antara pesaing di Jockey Club, memeriksa setiap kemahiran. Ini diikuti dengan latihan di bawah bimbingan jurulatih yang akan membangunkan pelan individu. Ini mungkin silih bergantinya berenang di kolam renang dengan mengatasi ketahanan jarak.

Jika jurulatih pekerjaan, joki, kuda dan anda, sebagai penganjur, untuk diselaraskan, ia akan membantu memenangi perlumbaan yang paling. Ia adalah masa untuk mengambil bahagian dalam pertandingan yang besar acara –, dan perjalanan di seluruh iPlayer dengan lompatan besar dunia yang besar, melawat tempat kelahiran pelumba terbaik di Emiriah Arab Bersatu –.

 

Bermain juga