Corsairs: City of Kapal Terbengkalai

Nama alternatif: Corsairs: City of Kapal Terbengkalai

Corsairs: City of Kapal Terbengkalai - roleplaying permainan komputer RPG, simulator. Corsairs permainan: City of Kapal Terbengkalai dibangunkan dan diterbitkan oleh Akella kerjasama Rusia dengan laut. ru. Ia dikeluarkan sebagai sebahagian daripada siri berterusan permainan tentang kehidupan lanun di hutan rimba of the Caribbean - The Corsairs. Versi ini bertambah baik sebanyak mungkin dalam bahagian-bahagian, yang, dalam sebab-sebab tertentu, belum dihapuskan pada mulanya. Beberapa siri permainan dibentangkan bukan sahaja untuk negaranya kami, dan juga negara-negara jauh.

Bagi proses permainan, dan secara umum dengan jalan cerita, kami cadangkan anda lihat diwakili di Internet, Corsairs: City of Kapal Terbengkalai video dan membaca kajian. Seterusnya anda akan melawat laman web ini di mana anda boleh bermain Corsairs: City of Kapal Terbengkalai dimuat turun.

Watak anda akan dipilih oleh sikap diam daripada tiga dibentangkan

• Peter darah;

• Ian Stace;

• Diego Espinosa.

Peter darah - doktor, muncul untuk lulus ujian paling sukar. Tetapi dengan matlamat untuk menjadi serigala laut yang terbaik.

Yang Stace - peniaga - penjahat a. Berkhidmat sebagai upahan di Eropah. Caribbean berharap untuk mendapatkan keuntungan perdagangan.

Diego Espinosa - untuk mendapatkan pengiktirafan daripada memulakan terkaya di satu perjalanan dan pengembaraan ke Caribbean.

Berbanding dengan versi pertama, di sini datang watak baru, doktor - Peter darah. Beliau muncul dengan tujuan untuk mengubati pesakit di estet di England. Dan kemudian dia mendapat terlibat dalam semua plot utama permainan ini.

Dan bahagian utama dari permainan ini adalah bahawa anda perlu pergi semua cara di Corsairs anda: City of Terbengkalai Kapal pencarian dan tugas. Sewajarnya menerima galakan untuk mereka, dalam kes ini, kapal-kapal baru yang lebih baik.

Sepanjang permainan anda boleh memilih sebelah negara dia yang anda akan mengambil masa lulus kerja di dalam wilayahnya: England, Perancis, Sepanyol dan Belanda. Semua negara-negara ini mempunyai ciri-ciri mereka sendiri yang anda akan bertemu semasa permainan.

Ia juga telah dikemaskini dalam Corsairs permainan: City of Terbengkalai Kapal senjata. Dibuang kerana miskin spesies animasi prestasi seperti buku jari tembaga dan kuku. Tetapi terdapat gerakan terperinci dan lebih baik dalam pertempuran dengan beberapa senjata.

Sudah tentu, Corsairs permainan: City of Terbengkalai Kapal wang memainkan peranan yang penting. Sejak ia adalah untuk emas tergesa-gesa semua lanun di dunia. Tiada harta dalam permainan genre ini bukan di mana tidak pergi.

Permainan City Kapal Terbengkalai, seperti yang telah berkata, adalah versi yang lebih baik yang terbaik daripada versi pertama. Ini kebimbangan pertama sekali imej grafik. Lagipun, di sini adalah gambar yang menyenangkan, terima kasih kepada grafik dan animasi, iaitu pada tahap yang baik. Tiada pindaan fail bunyi, kerana ia telahpun berada pada paras yang memuaskan.

Jadi ia bernilai untuk mencuba tangan mereka dalam lanun kehebatan pada contoh ketukangan Rusia. Jangan lupa untuk menasihati rakan-rakan mereka.

Anda telah mula mencari tapak di mana anda boleh bermain City Kapal Terbengkalai untuk memuat turun? Jawapan adalah ya. Jadi baik anda bermain!

 

Bermain juga