Maze

Nama alternatif: Labirint

Labyrinth - permainan dalam talian, yang wilayah telah diserang oleh penyerang asing. Masih mampu membendung serangan, tetapi sepanjang masa musuh semakin kekuatan dan kuasa, dan mereka tidak lama lagi akan bersedia untuk menyerang satu tamparan baru menghancurkan. Dunia ini memerlukan bantuan anda! Selamat datang ke Maze dalam talian!

Jika anda ingin mula bermain permainan maze talian, anda mesti melakukan syarat wajib: Pendaftaran Maze. Pendaftaran dilakukan dalam tidak Labyrinth permainan jalan agak standard. Sebaik sahaja anda pergi ke laman web rasmi, klik pada baris Main. Anda akan diminta untuk mencipta watak yang lain: memilih jantina dan namanya. Bersetuju dengan peraturan standard, anda akan mendapat ke tingkap, di mana ia akan dikehendaki untuk menjalani latihan peperangan sebagai bukti bahawa anda boleh hidup di dunia ini. Selepas itu, anda akan mendapat kemasukan ke zon ujian.

Online permainan Labyrinth - ini adalah permainan dalam talian hardtuned pertama di mana tugas anda adalah untuk mencari pemimpin musuh dan memusnahkan dia. Dalam perjalanan anda akan berdiri dua halangan: sama seperti anda pencari kemasyhuran dan tentera musuh yang besar mutan. Dalam usaha mencapai hadiah utama pemain lain akan menghalang anda untuk memenuhi misi, kerana semua bersaing untuk gelaran pemain terbaik. Cuba untuk menjadi lebih cepat dan lebih bijak daripada pihak lawan anda!

Main Labyrinth insanely menyeronokkan! Sekali di dunia ini, sama ada anda meninggalkan pemenang atau kalah, tetapi apa sahaja keputusan, masa yang digunakan dalam permainan, akan memberi anda keseronokan.

The Maze bermain snap. Pengurusan di sini adalah ringkas dan mudah, yang dapat memudahkan proses permainan dan membolehkan anda untuk memberi tumpuan kepada tugas utama anda.

Maze permainan dalam talian adalah percuma. Pembangunan watak adalah untuk mempelajari kemahiran. Ini tidak wajib, tetapi penggunaan kemahiran ini dalam pertempuran meningkatkan peluang anda untuk menang.

Pindah dalam permainan akan menggunakan pemacu. Ia juga menyimpan barang-barang yang anda dapati dalam pertempuran itu. Bergerak watak boleh melakukan hanya pada cakera, supaya tanpa dalam apa jua cara. Apa-apa kaedah pergerakan melindungi anda daripada mutagen, yang di tanah tanah yang tercemar, kerana menyentuh tanah, sesiapa sahaja bermula untuk bermutasi.

Di kawasan yang aman di bandar, anda boleh berehat dari pertempuran melelahkan dan kartrij refill. Jual trofi dan peralatan boleh dibeli di pusat membeli-belah. Membuat persediaan yang perlu, atau memperbaiki barangan yang sedia ada boleh dalam Bengkel. Ia kebetulan semua tugas-tugas tradisional anda akan menerima sekurang-Steakhouse. Terdapat juga akan meraikan anugerah yang diterima. Dan dengan bantuan daripada Portal, anda boleh bergerak ke mana-mana kawasan lain.

Ia boleh berlaku bahawa anda tidak dikira margin pelanggan mereka dalam pertempuran, dan s tanah mereka dipilih. Dalam kes ini tidak ada masalah - pada awal setiap peringkat terdapat bekas, yang akan menambah peluru secara automatik. Kelemahan hanya adalah bahawa katrij akan berkualiti rendah. Walau bagaimanapun, pada masa kritikal itu lebih baik daripada apa-apa.

Jika anda melakukan salah satu daripada tiga tugas-tugas yang diperuntukkan secara automatik di pintu keluar portal, berjalan tahap pertempuran. Jangan bimbang: selagi anda sudah biasa dengan tugas itu, pemasa tidak akan bermula lokasi. Dalam pertempuran, watak anda boleh menetapkan rekod lulus tahap yang, dan di samping mendapatkan peralatan berkualiti tinggi dan sumber yang diperlukan untuk perkara yang lebih baik. Melakukan kerja, watak akan menerima wang yang diperolehi pada trofi dan pengalaman.

Semua pergaduhan dalam permainan yang berlaku dalam masa nyata. Dalam usaha untuk mencapai matlamat tertentu, anda boleh bekerjasama dengan pemain lain, berunding bersama. Objek yang ditemui senjata, artifak, peluru dan bahan-bahan boleh dijual di lelong atau berkongsi dengan pemain lain.

Untuk sengaja bermain permainan dalam talian maze taktik perlu. Membangunkan taktik, anda, anda boleh dengan mudah melaksanakan tugas dan misi dan melawan raksasa.

Perkara yang baik mengenai permainan ini adalah faktor bahawa mana-mana rangka kerja diberi pergerakan tidak wujud - anda boleh bergerak bebas di peringkat. Di samping itu, Pemain hadiah utama - Jackpot - sentiasa meningkat. Tergesa-gesa lulus Labyrinth daftar dan menyertai kami!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag