Chaos lepas

Nama alternatif: Sirip Chaos, LC

Jika anda suka pelbagai dan pertandingan mingguan untuk ganjaran yang berbeza anda perlu rasa, maka anda hanya perlu tumbuh akar di dunia ini. Antara kelebihan dan faedah lain, permainan dalam talian Chaos Last agar kalendar dikehendakiNya penduduknya acara permainan yang menarik. Tetapi sebelum anda tergesa-gesa untuk menjalani fasa Daftar Chaos lepas, anda perlu memastikan bahawa metrik sistem komputer anda menyamai sekurang-kurangnya keperluan minimum

1) OS: Windows (R) Vista / XP/2000.

2) Processor: Intel Pentium III (1 GHz) atau yang setaraf.

3) Memori 512 MB minimum.

4) Kad Grafik: GeForce2 MX / Radeon 7500 (atau yang sama) kepada 32 MB memori.

5) Kira-kira 3 GB ruang cakera keras bebas (untuk memeriksa, klik dua kali pada ikon "My Computer", yang terletak pada desktop anda).

6) kelajuan minimum sambungan internet - 56 kb / s. Pada masa yang sama, kadar anda hendaklah membenarkan anda untuk memuat turun klien dan loader dalam jumlah dagangan sebanyak 900 MB.

Jadi langkah pertama - Sertai dalam permainan Chaos Last. Pada halaman yang berkaitan laman web rasmi permainan, lakukan yang berikut:

• nyatakan nama yang anda akan memasuki permainan dan forum;

• mewujudkan kata laluan. Cuba untuk tidak menggunakan kata-kata diramalkan ke akaun anda tidak digodam;

• menulis alamat e-mel yang sah - untuk mengaktifkan semula akaun anda atau mendapatkan semula kata laluan yang terlupa, sebagai contoh,

• membiasakan diri dengan peraturan dan perjanjian pengguna;

• mengesahkan imej dengan memasukkan huruf seperti yang ditunjukkan dalam gambar.

Sekarang berani tekan "Next". Langkah kedua - download loader Game Center Mail. ru dan pelanggan permainan. Memuat turun, memasang, menjalankan permainan. Pendaftaran Chaos Last berakhir!

Mulakan untuk bermain permainan dalam talian Chaos Akhir dengan definisi yang bersifat perkauman dan kelas. Semua 5 kelas berbeza antara satu sama lain:

• Titanium: kesihatan yang sempurna dan serangan yang kuat. Membawa semangat untuk ubat-ubatan.

• Mag: sangat serba boleh. Boleh menyebabkan kerosakan besar walaupun pelbagai sasaran. Tidak hairanlah, jika ia adalah kelas ini anda memilih untuk bermain permainan dalam talian Chaos Last. Nota yang negatif - perlindungan lemah.

• Knight: paling sesuai untuk peranan tangki dalam Chaos Last talian, dan lain-lain k pembelaannya adalah yang paling kukuh.

• Thief: Kelajuan tertinggi + kerosakan yang layak.

• Penyembuh: Mana - sekali tidak. Merawat semua, tetapi semasa perjuangan dia lebih baik berada di dalam kumpulan.

Untuk bermain Chaos lepas ia lebih menarik, selepas mencapai tahap 31 anda akan mempunyai peluang untuk meningkatkan kelas. Sebagai contoh, Knight boleh dinaik taraf kepada Royal Knight Templar atau, bergantung pada perlumbaan. Dengan cara itu, anda boleh memainkan Chaos Last

1. Man (watak boleh sama ada seorang lelaki atau perempuan).

2. Elf (hanya boleh memainkan seorang wanita).

3. Titanium (lelaki sahaja).

Anda akan mendapati sistem berikut kemahiran

→ General Kemahiran - adalah penyembuhan dan menyerang kemahiran;

Kemahiran → pasif akan menikmati ganjaran yang kekal;

→ Kemahiran Kerja menjamin Kraft (kerja kapal). Dipaparkan kepada semua.

Chaos Last permainan dalam talian telah menghiburkan sistem penjara. Membezakan:

• penjara Awam, di mana mana-mana pemain boleh pergi.

• DM Peribadi - direka untuk wang cepat. Akses kepada mereka hanya boleh diperolehi selepas bertemu tertentu Nipomo.

Tidak memberi orang lain MMORPG percuma, Chaos Last permainan dalam talian membolehkan haiwan hiasan - naga atau kuda. Dipam (mendapat pengalaman) dia, bersama-sama dengan watak. Tunggangilah, bagaimanapun, hanya akan mungkin untuk mencapai tahap 31.

Sejarah dunia permainan, dipanggil Iris, meliputi sejumlah besar acara yang sedia ada dengan yang anda boleh dalam permainan. Sekarang anda perlu tahu bahawa di dunia ini sehingga A gencatan senjata rapuh, nasib yang akan sebahagian besarnya bergantung kepada anda. Nasib baik!

 

Bermain juga