Legend: Warisan Dragons

Nama alternatif: Perihal, Perihal

Legend: Warisan Dragons talian - adalah berasaskan pelayar dalam talian peranan permainan (MMORPG), yang dibuat dalam gaya fantasi. Semua orang boleh mendapatkan dalam permainan, menyertai salah satu pihak yang berperang - atau Magmars Rakyat dan menyelam ke dalam pertempuran julang.

RPG Legend Online: Legacy permainan Dragons yang tidak memerlukan pemasangan pelanggan, yang boleh dimuat turun terus di laman permainan (pada halaman utama). Untuk berfungsi dengan betul, pelanggan perlu memasang versi terbaru Flash Player. Untuk pemasangan anda memerlukan lebih banyak, yang akan pada cakera keras telah sekurang-kurangnya 1.50 GB ruang bebas.

Untuk memasukkan permainan, anda perlu Daftar Legend: Warisan Dragons: Terdapat dua cara untuk mendaftar dengan bantuan rangkaian sosial dan laman chat.

Jika anda mempunyai akaun berdaftar dalam Mail. ru, Facebook, Classmates, atau hubungan, ia boleh digunakan sebagai tapak pendaftaran: klik pada ikon yang dikehendaki salah satu rangkaian sosial yang diletakkan di halaman rumah dan ikut arahan. Cara kedua untuk mendaftar: di halaman rumah, memilih pelayan permainan, klik butang "Daftar" di muka surat yang terbuka, masukkan bidang dalam pendaftaran e-mel dan kata laluan. Seterusnya, pergi ke halaman seterusnya, memilih orang (yang mana anda bermain), ia adalah orang-orang atau orang-orang Ogriya Khair. Selepas itu, memilih jantina watak, mengambil rupa dan bentuk beliau, sediakan satu nama (atau nama samaran) dan menerima perjanjian Permainan. Semua Pendaftaran ini dalam Legend permainan: Warisan Dragons berakhir. Boleh bermula pada Legend: Warisan Dragons bermain.

Melangkah ke dalam permainan, berikut arahan, anda perlu melakukan beberapa tugas pada mulanya untuk membantu menyesuaikan diri dengan permainan dan mendapatkan perisai pertamanya.

Legend: Warisan Dragons permainan dalam talian mempunyai ciri-ciri:

Setiap watak mempunyai ciri-ciri asas, ia kemandirian, Perlindungan, Gerak hati, Ketangkasan, Kekuatan, Kelajuan, Standard hidup, Kerosakan dan keberanian. Juga mempunyai lebih Bangsa:

Race Magmars - makhluk Feo di dunia, yang tinggal di benua Khair. Mereka mempunyai keupayaan fizikal yang besar dan tentera semangat kuat dengan dahsyatnya dan disiplin yang tinggi. Mereka berani, tahan lasak dan terdesak;

Race Orang - orang-orang dunia Feo itu, yang tinggal di tanah besar Ogry itu. Mereka mempunyai pemikiran, akal dan kehendak bebas, tidak agresif dan suka berperang, tetapi disebabkan oleh keadaan yang mengambil bahagian dalam peperangan. Mereka mempunyai sejumlah besar pengetahuan dan kemahiran.

Setiap bangsa mempunyai Dragon itu: pada Magmars - Striagorn, dan orang - ia Erifarius.

Di samping itu, Legend permainan: Warisan Dragons dalam talian mempunyai sebilangan besar watak-watak permainan, seperti raja-raja, ahli-ahli sihir, bijaksana, Tukang tilik, Pahlawan, Knights, Mercenaries dan banyak lagi watak-watak yang berwarna-warni lain (terdapat lebih daripada 20).

Dengan akses kepada haiwan, di mana terdapat 30 spesies, bermain Legend permainan: Warisan Dragons Online akan menjadi menarik. Terima kasih kepada haiwan kesayangan anda, anda boleh menerima sokongan besar dari pertempuran dengan musuh.

Mereka yang ingin mendapatkan wang permainan (emas, perak dan tembaga) akan menghargai pelbagai pilihan kerjaya di mana anda boleh bekerja pada mengumpul herba, batu dan ikan mangsa atau penyembuhan amalan ... Setelah beberapa kedai-kedai, lelong, dan chat perdagangan membuat permainan lebih menarik. Dan itu bukan semua, bermain permainan dalam talian Legend: Warisan Dragons yang akan bergerak di sekitar pelbagai lokasi yang melindungi raksasa yang berkuasa.

Untuk watak tidak teragak-agak, bergerak antara lokasi, bermain Legend: Warisan Dragons boleh menggunakan kenderaan mereka sendiri, yang juga boleh membantu dalam usaha (kecuali, sudah tentu, haiwan itu akan berjuang kemahiran). Beberapa pahlawan menunggang tertakluk hanya kepada kaum tertentu, yang lain boleh dibeli dengan melengkapkan pencarian.

Berhubung dengan khusus pergaduhan, di sini terdapat teknik-teknik yang berbeza dan lebam spec. Keupayaan pertempuran bergantung kepada watak kelasnya, peralatan, tahap ... maklumat lebih lanjut tentang pertempuran boleh didapati dalam "Buku Teks newbie" di laman web, dan juga banyak lagi ...

Legend: Warisan pendaftaran Dragons Online akan membuka pintu kepada semua orang di dunia ini yang hebat!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag