Lord of the Rings

Nama alternatif: Lord of the Rings

Permainan Lord of the Rings - adalah permainan dalam talian yang berdasarkan kisah terkenal "The Lord of the Rings." Mungkin hampir semua orang meneka bagaimana peristiwa akan terungkap dalam Tuhan of the Rings Online.

Dalam Tuhan pendaftaran Rings - ini adalah salah satu perkara penting, untuk mula bermain. Anda perlu memasukkan maklumat berikut tentang diri anda dalam perintah ini:

1. Tulis nama pengguna anda. Ia mungkin palsu. Nama ini diperlukan untuk forum komunikasi.

2. Privasi untuk laman anda, mewujudkan kata laluan dan menulis ke bawah untuk sel seterusnya.

3. Ulang untuk memasukkan kata laluan sekali lagi untuk keselamatan.

4. Dengan berhati-hati menulis alamat e-mel anda.

5. Tulis nama sebenar anda.

6. Masukkan nama sebenar anda.

7. Tandakan tarikh lahir pada bulan berikutnya, hari, tahun.

8. Jika anda bersetuju dengan dasar privasi tapak, peraturan, perjanjian dan mata lain menandakan sel yang dikehendaki dengan klik padanya.

9. Perhatikan juga semua item yang lain, jika anda bersetuju dengan mereka.

10. Tekan butang «Sing sehingga hari ini».

Tuhan permainan Rings memerlukan yang berikut kuasa komputer

OS: Windows XP atau Vista atau 2007

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2 GHz atau AMD Athlon 64 X2 4000 +

Memori ( RAM ): 1 GB

Cakera Keras ( HDD ): 1 GB

Video Peta : nVidia GeForce 7600 atau ATI Radeon X1600

Video Memori: 256 MB

Audio kad: serasi dengan DirektX

DirektX 9. 0C

Ini adalah keperluan minimum, jadi jika anda mempunyai komputer yang tidak berkuasa, maka bermain anda tidak berjaya.

Main Lord of the Rings, mendapat pengetahuan tentang kaum berikut walaupun, anda mungkin semua tahu mereka:

1. Umat ​​manusia. Mampu keberanian dan kehormatan, tetapi mereka juga boleh dengan mudah menjadi mangsa kepada cita-cita, penipuan dan pengkhianatan. Lelaki dan semangat yang kuat.

2. Hobbits. Pada hari-hari gelap, mereka sangat sederhana. Mereka sering terkejut dengan seni ucapan dan tindakan. Hobbits akan mempunyai impak yang besar dalam peperangan di antara negara-negara bebas dan memaksa bayang-bayang dari Utara.

3. Gnome. Mereka adalah pahlawan-pahlawan yang sangat baik dan ahli-ahli sihir, menunjukkan kuasa yang unik dalam pertempuran dan keupayaan untuk mencipta sesuatu yang hebat. Mereka sangat baik hati.

4. Bunian. Negara tinggi dan kuat. Ia adil dan anggun. Elves penuh minat merasakan keindahan alam semula jadi di sekeliling mereka. Mereka ingat semua terlalu baik kemusnahan yang disebabkan oleh kuasa-kuasa jahat.

Dalam Lord of the Rings bermain selepas pendaftaran anda akan mempunyai peluang untuk menyimpan sebanyak satu ratus jam. Ini adalah hadiah yang besar anda membuat pemaju.

Jika anda mahu, anda boleh membeli-belah di kedai. Sebagai contoh, membeli pencarian tambahan, kenderaan kepada mereka, memperbaiki diri sendiri dan lebih banyak pengalaman.

Anda memilih berapa banyak akan menghabiskan dalam permainan. Anda juga boleh mendapatkan mata apa-apa tanpa membeli di kedai.

 

Bermain juga