Sektor hilang

Nama alternatif: Sektor hilang

Permainan Sektor Hilang - MMORPG percuma dengan pertempuran berasaskan giliran, peristiwa-peristiwa yang terungkap dalam masa nyata. Ia adalah sebuah dunia yang keras di mana kelangsungan hidup memerlukan strategi bijak dan taktik. Anda dibawa kembali dalam 2035, dan tanggapan pertama adalah bahawa mereka berada dalam masa postapokalipsticheskoe. Ia adalah hampir benar, walaupun terdapat satu malapetaka global. Menyalahkan empat tahun peperangan, dan telah menghabiskan sebahagian besar bandar-bandar. Semasa pertempuran dahsyat membunuh 99% daripada penduduk bandar. Semuanya bermula dengan satu penemuan farmakologi. Dicipta dadah "Rebis" kerana sifat-sifat mereka telah menjadi begitu wajar untuk semua yang orang tidak boleh berbuat baik berkongsi. Pemberi belia kedua, serta-merta memperbaiki sel-sel, membantu tumpul penolakan implan, melegakan ubat sakit telah menyebabkan konflik antara pihak berkuasa dan rakyat biasa. Orang ramai tidak datang kepada terma dengan hakikat bahawa kerajaan membahagikan mereka mengikut "tahap tanggungjawab sosial." Tersinggung memutuskan untuk menuntut hak-hak mereka. Dilancarkan pada 2031, perang akhirnya reda, tetapi feds dan BN terus konflik, cuba untuk memenangi lebih banyak negara-negara autonomi dan bandar-bandar. Bandar-bandar ini bebas dan berkaitan Broxton - tempat di mana tindakan itu mengambil tempat permainan.

Untuk bermain permainan dalam talian Hilang Sektor Anda perlu memuat turun dan memasang pada PC anda. Hilang pendaftaran Sektor akan membenarkan akses kepada permainan, dan anda boleh kembali kepada dimulakan pada bila-bila. Mewujudkan akaun adalah seperti berikut: Alamat e-mel Pemasukan, kata laluan, kata laluan disahkan, kod ditulis semula dari imej, penerimaan Terma. Sertai dalam permainan Sektor Hilang dan pelancaran akan berjaya dan anda akan membuka dunia yang hebat penuh dengan pengembaraan, jika komputer anda memenuhi senarai keperluan sistem minimum yang berikut:

- Sistem operasi Windows XP / Vista / 7 (32/64)

- 1 pemproses. 8 GHz (atau lebih tinggi)

- Kelas Card nVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X850, 256 MB;

- Ruang Percuma pada cakera keras 500 mb;

- 1 GB RAM

- Online sekurang-kurangnya 256 kbps.

Seperti yang anda tahu berakhir perang saudara tidak membawa keamanan yang diingini dalam Broxton. Jadi mula bermain Sektor Lost, anda tidak boleh mengelakkan permusuhan. Kumpulan pihak berkuasa tempatan terus berjuang dengan organisasi jenayah dan anarkis. Kedua-dua pihak mempunyai puak mereka sendiri. Undang-undang dan perintah yang diwakili oleh kesatuan berikut: unit-unit tentera E81, Athanor-LABS, polis, Vanguard. Anarchy nyata kepada mereka mesin penggali, Smugglers, Banduan, rintangan, Pengumpul, Geeks, Alliance dan Chaos. Yang ingin menyertai dan mula aktif mempertahankan pandangan mereka. Terdapat Hilang Sektor pihak dalam talian dan neutral. Sebagai contoh, Liga menyediakan peniaga perdagangan dan pautan pos antara bandar-bandar. Berhati-hati, kerana permainan ini penuh dengan Sektor Hilang kejutan yang tidak diduga. Kadang-kadang, peniaga dan wakil-wakil puak yang bertelagah boleh disulitkan utusan rahsia kerajaan lama dan rintangan.

Jadi, anda telah barged dalam keadaan huru-hara ini tidak berkesudahan, apa kejutan anda bermain sektor Hilang? Pertama, pelbagai senjata. Pilihan diberikan peralatan ketenteraan domestik, asing, dan seiring. Plus dan accoutrements tidak berbeza kekurangan. Kedua, satu peluang besar untuk meneroka bandar. Explore ini metropolis separuh ditinggalkan, berasa selesa. , Pertempuran realistik Ketiga, di mana anda boleh bergerak dengan bebas, dengan menggunakan bumbung, lantai, tangga. Di samping itu, ia adalah mungkin untuk menggunakan pusat-pusat perlindungan. Keempat, peluru menakjubkan tepat penerbangan simulasi dan perlanggaran dengan alam sekitar. Kelima, peluang untuk mengambil bahagian dalam peperangan puak besar dan menangkap bandar. Mod koperasi membolehkan anda untuk menghadapi yang lebih baik dengan PvE dan PvP tugas. Selain itu, lawan dalam pergaduhan boleh menjadi pemain hidup. Dan ia jauh lebih menarik daripada bersaing dengan kecerdasan buatan.

Sektor Hilang mula bermain sekarang, untuk menilai secara bebas meritnya. Percayalah, anda tidak akan ditinggalkan kecewa, kerana syarikat itu Hilang Sektor Technologies telah berusaha untuk ini. Nikmati dan membiarkan anda sentiasa bernasib baik!

 

Bermain juga