Marvel Super Hero Squad

Nama alternatif: Marvel Super Hero Squad, pasukan superhero Marvel

Marvel Super Hero Squad - permainan pelayar berani. Pencipta syarikat permainan gazillion Entertainment. Permainan ini direka untuk (anak) generasi muda. Syarikat itu cuba untuk mewujudkan satu sudut yang selesa untuk pencinta komik dan wira fantsticheskih, dan telah mendekati kes ini dengan jenaka.

Bumi adalah dalam bahaya! Boleh datang ke pasukan penyelamat wira super. Yang, dengan cara itu, anda sedang mencipta. Permainan dimainkan semua biasa dengan wira super. Watak dalam permainan kira-kira dua puluh, dan mereka semua wira buku komik Marvel. Bermain Marvel Super Hero Squad adalah untuk berjaya.

Permainan Marvel Super Hero Squad menawarkan sebelum anda memberi perhatian kepada keperluan sistem, dan ia adalah mudah:

• parameter purata komputer;

• Sambungan ke Internet.

Seperti anda boleh beralih kepada proses permainan, tetapi ia tidak ada. Marvel Super Hero Squad pendaftaran berdiri di jalan. Sekarang anda hanya perlu pergi langkah demi langkah dan pendaftaran data yang betul peringkat:

• melawat permainan rasmi Sailly;

• pilih "mula";

• menyatakan tarikh, bulan dan tahun lahir anda;

• pilih jantina anda (lelaki atau perempuan)

• masukkan nama pengguna anda, pastikan ia adalah sekurang-kurangnya enam aksara;

• Gunakan kata laluan yang sekurang-kurangnya lapan aksara

• Ulang dicipta sebelum kata laluan;

• bersetuju, yang meletakkan tick, peraturan dan dasar kerahsiaan

• memasukkan alamat alamat e-mel semasa anda;

• sekali lagi memilih "akan datang".

Dan anda super hero. Matlamat utama anda dalam permainan Marvel Super Hero Squad dalam talian adalah untuk membina sebuah pasukan super dan pertahanan wira alam semesta anda dari penjahat dan watak-watak yang tidak baik. Dan semua sepanjang permainan bagi anda untuk tugas-tugas yang lebih kecil yang mana prestasi akan dianugerahkan mata pengalaman. Dalam salah satu rejim dalam pengembaraan anda boleh bermain enam jalan cerita. Dalam mod perang, anda hanya boleh bersaing dengan wira lain, melupakan tentang tugas-tugas asas.

Dalam Marvel Super Hero Squad, anda boleh bermain sebagai watak yang baik, dan menjadi penjahat. Watak-watak baik yang terang mereka seperti: Kapten Amerika, Thor, Hulk, Wolverine, Iron Man, Silver Surfer, Falcon, Spider-Man dan banyak lagi. Dan manakala setiap daripada mereka mempunyai ciri-ciri yang tersendiri.

Dalam Marvel Super Hero Squad boleh dikenal pasti ciri-ciri tersebut:

1) anda boleh melawan dalam empat;

2) Menunjukkan seni pertempuran, bergantung kepada kawasan pertempuran;

3) Mengambil bahagian dalam duels;

4) ia adalah mungkin untuk mendapatkan akses kepada watak-watak menengah dan pakaian;

5) Anda boleh berjuang dalam satu pasukan

6) dengan penemuan Fractals Infinity memberkati wira kuasa super;

7) Terdapat senario tambahan;

8) akan mengalami cerita pengembaraan yang tidak dapat dilupakan dalam enam syarikat.

Permainan Marvel Super Hero Squad membolehkan anda bermain secara percuma. Membolehkan peluang untuk merasai dunia yang berwarna-warni buku-buku komik. Boleh melihat semua watak-watak buku komik. Grafik memainkan komik sedikit dalam gaya kartun. Mengapa dia menganggap bulatan peminat muda. Wira super sedang menunggu untuk anda!

 

Bermain juga