Mass Effect

Nama alternatif: Mass Effect

Mass Effect - permainan yang ditakdirkan untuk kejayaan. Ia dibuat dalam tradisi terbaik genre fantasi. Walaupun terdapat beberapa persamaan dengan Kotor, projek ini adalah popular. Di samping itu, pemaju masterfully menyamar plagiarisme di bawah enjin besar baru. Grafik dalam permainan ini adalah besar, berjuang dan menembak realistik, semua elemen-elemen asas genre hadir sepenuhnya - dalam perkataan, pemain mengadu tidak kira apa. Hadapan akan bertemu dengan watak utama, yang, diiringi oleh sepasang rakan-rakan bergerak di seluruh expanses ruang antara galaksi. Pada pelupusan watak anda akan Starship arena dipanggil "Normandy".

Dalam Mass Effect pc anda perlu bertemu dengan dilema biasa - wira perlu memilih yang mana, baik atau buruk, sisi ke sisi. Pada persidangan intergalactic untuk menentukan nasib seluruh planet dan galaksi. Ya, semua terlalu serius, dan apa yang anda berfikir?

Untuk kisah watak anda telah bermula, ia akan menjadi perlu, pertama sekali, Mass Effect dimuat turun. Ia cukup untuk mencari permainan setempat pada salah satu torrents kegemaran anda. Kemudian segala-galanya di "ibu jari" - pertama memilih personaliti watak, komposisi biografi yang unik dan selamat boleh pergi pada perjalanan. Bergantung kepada apa yang anda lebih suka memilih biografi, akan menukar dialog permainan, dan juga sebagai bilangan pekerjaan. Dalam huruf Mass Effect mungkin tergolong dalam kelas yang berbeza.

1. Psionic.

2. Askar.

3. Teknik.

Selain itu, pilihan beberapa kelas campuran yang ada.

Watak Editor membawa anda setengah jam sekurang-kurangnya, tetapi ia direka supaya cekap, bahawa masa mereka akan berlalu tanpa disedari.

Dalam misi Mass Effect muncul entah dari mana. Pemaju telah berjaya membuat projek menarik - apabila ia seolah-olah bahawa hanya kira-kira semua perlu mengikat dengan geymerstva plot semakin laju seperti bahawa permainan ini mungkin tidak lusuh matanya. Tidak boleh berdiam diri tentang itu di hujung menanti thriller Tindakan Hollywood sebenar, tidak kurang. Well, secara umum, anda sedar bahawa anda perlu memuat turun permainan, anda juga tidak boleh ketinggalan ini, bukan?

Dalam Mass Effect senjata wira yang paling moden dan berkuasa. Jadi berurusan dengan musuh-musuh asing akan menjadi agak mudah. Tetapi tidak berehat terlalu lama lagi, cuba untuk memulakan berjalan beberapa misi. Watak akan dapat menikmati semua faedah tamadun teknikal, yang sangat mempelbagaikan permainan dan menjadikannya lebih dinamik. Di antara pertempuran, anda boleh memberi arahan kepada sekutu mereka, dan juga sasaran Tentukan. Apa yang benar adalah yang paling mendesak hanya apabila berhadapan dengan "ibu bos" yang akan dibuka untuk anda pada tahap kesukaran yang lebih tinggi.

Nah, belum bersedia untuk melengkapkan koleksi anda permainan kegemaran contoh yang baru? Untuk kejelasan, kami mencadangkan untuk membiasakan dengan agunan pembentangan Mass Effect treler video, yang menerangkan secara terperinci semua faedah projek.

 

Bermain juga