Mass Effect

Nama alternatif: Mass Effect
Kesan

Mass - permainan yang telah menemui kejayaan. Ia dibuat dalam tradisi terbaik genre fantasi. Walaupun beberapa persamaan dengan Kotor, projek ini adalah sangat popular. Di samping itu, pemaju masterfully menyamar plagiarisme di bawah enjin besar baru. Grafik dalam permainan ini adalah sangat baik, pertempuran dan tembakan adalah realistik, semua unsur-unsur asas genre hadir secara keseluruhan dalam satu perkataan, pemain mengadu tidak kira apa. Hadapan akan bertemu dengan watak utama, yang disertai oleh sepasang sahabat perjalanan di seluruh expanses ruang antara galaksi. Pada pelupusan watak anda akan Starship mod dipanggil Normandy.

V Mass Effect PC anda perlu berjumpa dengan dilema biasa wira akan perlu untuk memilih yang mana, baik atau jahat, sisi ke sisi. Pada persidangan antara galaksi untuk menentukan nasib seluruh planet dan galaksi. Ya, semua terlalu serius, dan mengapa yang anda fikirkan?

Chtoby sejarah wira anda bermula, ia akan menjadi perlu, pertama sekali, Mass Effect muat turun. Kerana ini akan menjadi cukup untuk mencari taburan permainan pada salah satu daripada torrents hebat. Di samping itu, semua ibu jari - mula-mula pilih identiti watak anda, akan membuat biografi yang unik dan selamat boleh pergi dalam perjalanan. Bergantung kepada jenis biografi anda lebih suka untuk memilih akan mengubah dialog permainan, serta bilangan pekerjaan. Massa aksara Kesan boleh dimiliki oleh kelas yang berlainan.

  • Psionik
  • Soldat
  • Tehnik

Krome pilihan beberapa kelas bercampur-campur. watak Editor membawa anda setengah jam sekurang-kurangnya, tetapi ia direka supaya cekap, bahawa masa anda akan berlalu tanpa disedari.

misi

V Mass Effect muncul entah dari mana. Pemaju telah berjaya membuat projek semasa apabila ia seolah-olah bahawa hanya kira-kira semua perlu untuk mengikat dengan geymerstva plot semakin laju seperti bahawa permainan ini mungkin tidak lusuh matanya. Tidak boleh berdiam diri tentang hakikat bahawa pada akhirnya anda berada dalam untuk tindakan Hollywood filem sebenar adalah yang tajam, tidak kurang. Baik, secara umum, anda memahami bahawa anda perlu memuat turun permainan, anda juga tidak boleh ketinggalan ini, bukan?

V Mass Effect senjata wira yang paling moden dan berkuasa. Jadi perjanjian itu adalah agak mudah dengan musuh-musuh asing. Tetapi tidak berehat terlalu lama lagi, cuba untuk memulakan untuk lulus beberapa misi. Watak-watak akan dapat menggunakan semua faedah teknikal tamadun, yang sangat mempelbagaikan permainan dan membuat ia lebih dinamik. Apa yang benar adalah yang paling relevan adalah hanya apabila berhadapan dengan bos ibu sebenar yang akan dibuka untuk anda pada tahap kesukaran yang lebih tinggi. Untuk penjelasan, kami mencadangkan untuk membiasakan dengan skim pembentangan Mass Effect trailer video, yang menerangkan secara terperinci semua faedah projek.

 

Bermain juga