Master of the Winds

Nama alternatif: Sarjana Winds

MasteroftheWindsOnline - permainan percuma dalam talian berbilang, percuma, yang dibuat dalam kegemaran ramai pemain mempunyai genre fantasi. MasteroftheWinds Permainan dalam talian yang ketara bukan sahaja untuk dimiliki mereka untuk genre ini. Perlu diingat pengenalannya, kerana untuk memastikan ia di pasaran hari ini adalah produk permainan yang sangat sukar.

RegistratsiyavigreMasteroftheWinds sangat mudah dan tidak mengambil banyak masa anda. Untuk memulakan, anda perlu datang dengan nama permainan di bawah yang akan ditandatangani dalam permainan, dan kemudian nyatakan kata laluan untuk mengakses akaun anda dan alamat e-mel yang anda akan diberitahu bahawa MasteroftheWinds pendaftaran selesai.
MasteroftheWinds permainan dalam talian, yang sudah mempunyai semua standard yang biasa kepada kaum banyak fantasi - manusia, Orc, bunian, orang kerdil, bunian dan Trolls. Pemaju memutuskan untuk tidak berfilsafat dgn licin dan menggunakan sudah dikasihi oleh banyak watak.

Kebanyakan dibebaskan dari semua kaum adalah orang - watak-watak yang paling fleksibel, menyesuaikan diri dan mulia tergolong dalam suku orang betul-betul. Adalah menarik bahawa setiap kaum mempunyai bahasa sendiri yang unik yang dituturkan oleh wakilnya, walaupun dialek universal dengan itu komunikasi berlaku di antara kaum, juga hadir. Oleh kerana itu, bermain MasteroftheWinds menjadi lebih menarik.
Dalam permainan terdapat beberapa cukup besar profesion yang boleh secara kasar dibahagikan kepada pertempuran dan bukan tempur. Pada awal permainan, anda boleh memilih salah satu daripada tiga kelas utama, yang akan menentukan cabang pembangunan watak anda: rookie - pertempuran kelas orang umum - pilihan mereka yang memilih pertempuran sengit laluan saudagar dan ahli silap mata pelajar - kelas asas untuk semua yang bermimpi memahami segala rahsia sihir dan kebijaksanaan.

Setiap watak mempunyai satu set asas ciri-ciri yang dalam perjalanan pembangunan boleh diperbaiki: ketangkasan, kekuatan, kecerdasan, daya tahan, daya tarikan dan kebijaksanaan. Juga dalam permainan terdapat pelbagai jenis sihir, seperti keajaiban air, api, udara, bumi, baik dan jahat, dan juga jenis yang unik seperti sihir, seperti badan sihir dan semangat sihir.

Jika anda bosan pertempuran tidak berkesudahan dan gaya hidup seakan peperangan tidak merayu kepada anda - sudah mula memainkan MasteroftheWinds permainan dalam talian, anda sentiasa boleh memilih jalan damai, terlibat dalam penyelidikan tanah-tanah baru, kajian bahasa asing, pelbagai sumber mangsa dan penciptaan barangan unik . Jalan ini boleh menjadi sumber yang sangat baik pembiayaan dan kepakaran tambahan, tetapi jangan lupa bahawa jalan cerita dalam permainan ini memerlukan anda untuk menyelesaikan dan kesanggupan untuk berjuang untuk melindungi maruah mereka yang lebih besar dan demi berjuang untuk tujuan yang adil. Dalam MasteroftheWinds bermain akan menjadi menarik untuk semua pencinta cerita rumit dan epik.

Jika sudah ada bercakap tentang cerita, keadaan itu seperti ini.
Anak Elven tuhan Loteriana, Alkabadur memutuskan yang juga mempunyai hak untuk mewujudkan makhluk yang dipercayai anak-anak mereka. Tetapi pemikirannya hitam dan sihir - lemah, dan dengan itu ajaib dunia yang penuh gerombolan makhluk mengerikan. Alka-Badur telah hounded keluar majlis tertinggi tuhan-tuhan dan mendapat perlindungan di gunung tidak boleh diakses, di mana beliau terus bereksperimen dengan sihir gelap.

Kemuncak eksperimennya adalah perlumbaan ini betul-betul suku Elven yang bertentangan - Orcs menakutkan dan sangat mengagumkan dengan keburukannya. Jadi jahat, perlahan-lahan, dan menang selepas itu cara lama di dunia yang telah jatuh. Ini bermakna bahawa kini semua orang boleh menjadi tuhan. Dan perang meletus.

Main permainan MasteroftheWinds talian akan menjadi baik juga kerana hiasan berjenama yang berkualiti. Grafik dalam permainan gembira gembira dengan kesahihan dan keaslian mereka. Semua telah disediakan dalam sangat nyenyak dan soalan yang jelas tentang apa satu perkara yang pelik bersembunyi di bawah nama "pokok" pengguna tidak timbul.

Secara umum, igraMasteroftheWinds talian sahaja meninggalkan satu pengalaman yang menyeronokkan, dan bukan sahaja kerana ia adalah pengganti layak tradisi genre fantasi, bukan kerana ia mempunyai jalan cerita yang baik, masyarakat dinamik pemain, bukan kerana pemaju membuat setiap usaha untuk bahawa produk mereka dibangunkan dan sentiasa berada di tahap yang baik. Tidak yang satu ini. Dan kerana permainan ini mempunyai "twist" - suasana yang menyenangkan dan santai, yang mempunyai untuk memastikan penginapan dalam permainan lebih lama. Dan saya percaya, anda melakukan ini, anda tidak akan menyesal satu bit.
Daftar dan membuktikan bahawa anda adalah layak untuk menjadi tuhan yang sebenar!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag