Medieval 2: Perang Jumlah

Nama alternatif: Medieval 2: Perang Jumlah

Medieval 2: Perang Jumlah - permainan komputer berasaskan giliran pertempuran. Permainan Medieval 2: permainan berikutnya wakil Perang Jumlah melalui satu demi zaman pertengahan: Perang Jumlah. Seperti dengan permainan siri sebelumnya, dan pilihan ini tidak peminat yang cukup di seluruh dunia. Hanya perkembangan cerita-cerita kami dengan anda, di sini datang perubahan yang sama dalam acara-acara: penemuan serbuk letupan, serangan ke atas penempatan lain dan pelbagai acara besar yang lain.

Mengenai siri terbesar permainan, jadi sempurna sejajar strategik dan ekonomi yang sempurna, anda boleh bercakap dan bercakap tanpa henti. Lagipun, ia adalah projek benar-benar baik. Syarikat Perhimpunan Kreatif tidak banyak perubahan yang telah memfailkan satu siri permainan sebelumnya Rom: Perang Jumlah dan hasilnya adalah permainan Medival 2 Total War. Itu hanya peminat benar, atau orang-orang yang bermain dalam siri yang lain permainan, memahami bahawa perubahan penting yang telah berlaku.

Kos yang lebih baik anda cuba untuk bermain diri anda dan kemudian membuat kesimpulan. Mula-mula kita perlu memuat turun Medieval 2: Perang Jumlah, dengan semua program komputer yang diperlukan untuk melompat. Tetapi pertama, kami menasihatkan anda untuk melayari 2 zaman pertengahan: screenshot Perang Jumlah dan video, dan membaca sehingga barangan kita, walaupun pencipta difikirkan pilihan untuk pemula - pembelajaran. Mungkin mengecewakan tukang - permainan pendidikan laluan wajib.

Seperti dalam siri sebelumnya bermain Medieval 2: Perang Jumlah yang anda akan mengambil salah satu daripada parti pemerintah. Di sini terdapat dua puluh satu puak, di mana hanya tujuh belas bermain, dan hanya lima boleh didapati pada mulanya untuk pemula:

• Kingdom England;

• Kingdom Perancis;

• Empayar Rom Suci;

• Republik Venice;

• Kerajaan Sepanyol.

Kingdom of England - wakil-wakil pemanah elit yang berbeza dan infantri yang kuat. Untuk JavaScript kecil pilihan berkuda.

Kingdom Perancis - mempunyai tentera profesional, gendarmes, pasukan berkuda berat.

Empayar Rom Suci - semua ciri-ciri tentera yang kuat, tetapi tidak dalam tempoh kemudian.

Republik Venice - dengan kehadiran pasukan berkuda yang lemah dan unit infantri Marin mempunyai kuat dan militia.

Kerajaan Sepanyol - mempunyai pasukan berkuda yang kuat dan profesional, infantri, tentera dan tentera laut.

Untuk semua permainan lagi telah bergantung kepada pilihan puak. Jadi memberi perhatian kepadanya. Anda sebagai pemimpin yang terbaik perlu melabur sebanyak usaha dan bermain di peta tentera di luar rumah dan melengkapkan dan melindungi harta pusaka anda.

Berikut adalah tumpuan utama agama. Membuat setiap usaha yang akan Paus tahu mengenai pujian anda. Dan orang-orang kafir yang cepat dikeluarkan dari permainan.

Permainan Medieval 2: Perang Jumlah mengalu-alukan bersedia dan bersemangat untuk memenangi keseluruhan membina tindakan pertempuran rasa strategik dan ekonomi. Permainan tidak akan meninggalkan acuh tak acuh dan akan menarik grafik yang berkualiti tinggi. Muzik kelihatan biasa, kerana tidak banyak bergerak sejak versi terakhir perubahan permainan.

Ia kos hanya untuk mencari tapak dan permainan Medival 2 Total War dimuat turun. Dan anda perlu untuk menakluk dunia kekuatan dan bakat anda. Anda bermain baik!

 

Bermain juga