Perang Jumlah zaman pertengahan

Nama alternatif: Perang Jumlah zaman pertengahan

Zaman Pertengahan Perang Jumlah - komputer permainan berasaskan giliran, strategi mencadangkan. Permainan zaman pertengahan: Perang Jumlah adalah siri kedua Perang Jumlah, percikan kedua bakat dan inspirasi pengeluar. Berikut Shogun: Total War selepas dua tahun. Kerajaan-kerajaan zaman pertengahan permainan Total War, sebagai peringkat baru dalam dunia permainan anda. Ini adalah satu peluang untuk menjadikan dirinya sebagai pemimpin berwawasan dan taktik yang sangat baik tentera aksara sejarah.

Dikatakan bahawa anda boleh bermain zaman pertengahan: Perang Jumlah memuat turun dan cuba tangan anda. Ia satu-satunya cara, dan untuk ini anda perlu kehadiran program-program tertentu untuk memuat turun game di komputer. Tetapi pertama membaca penerangan yang dicadangkan zaman pertengahan Perang Jumlah permainan dan melihat semua jenis zaman pertengahan: screenshot Perang Jumlah dan video mengenai permainan.

Main Medieval: Perang Jumlah anda terjaga daripada orang yang yakin dengan kebolehan mereka dan keupayaan kuda. Matlamat utama dan hanya anda dalam permainan ini adalah untuk mewujudkan kerajaan sendiri dalam wilayah tertentu - Eropah, Afrika Utara dan Timur Tengah. Hanya di sini anda menunjukkan pengetahuan dan kemahiran anda dalam strategi global dan langkah dalam pertempuran taktikal yang berlaku dalam masa nyata. Dan kemudian kita tidak mengatakan bahawa terdapat dua mod permainan: langkah, yang melibatkan mencari watak pada peta, dan pembangunan tentera dan untuk kebaikan empayar atau pergaduhan puak dalam masa nyata dalam format 3D.

Dunia Permainan zaman pertengahan: Perang Jumlah dibahagikan kepada dua puluh pecahan, tetapi hanya terdapat dua belas. Untuk disesuaikan dengan peringkat awal puak tiga pilihan:

• Dinasti Almohad;

• Kingdom England;

• Empayar Byzantine;

• Mesir

• Empayar Rom Suci.

Dinasti Almohad - mempunyai pasukan berkuda yang sangat baik dan teknologi tempoh yang lewat.

Kingdom of England - wakil-wakil pemanah yang terbaik dan infantri berat kuat. Tetapi kekurangan kepelbagaian berkuda.

Empayar Byzantine - mempunyai lokasi yang baik strategik, tentera terbaik awal dan tentera musuh, tetapi tidak mempunyai banyak jenis teknologi dan tempoh lewat ubat bedil.

Mesir - Fatimid dinasti dengan pasukan berkuda yang layak, tetapi infantri yang lemah.

Empayar Rom Suci - untuk semua parameter mungkin tentera memenuhi prestasi yang terbaik, tetapi tidak dalam tempoh kemudian.

Selain itu, sepanjang permainan terdapat puak baru, sebagai contoh, sebagai Gerombolan Emas - wakil-wakil pasukan berkuda yang paling berkuasa, infantri tetapi lemah.

Permainan Medival Total War menjangka anda berjuang untuk kawasan lapang mereka, dibentangkan dalam grafik kualiti terbaik. Dunia zaman pertengahan membawa berwarna-warni dan luar biasa beliau. Selain itu, permainan ini adalah menarik, kerana ia menggunakan dan tokoh-tokoh sejarah, dan mereka mempunyai ciri-ciri yang lebih baik, seperti Richard Lionheart dan El Cid. Dan banyak perhatian yang dibayar kepada agama dalam pecahan yang membantu membina kesetiaan penduduk.

Secara umum, kami hanya turun Medival Total War dan anda sudah bersedia untuk berperang. Nasib baik gameplay!

 

Bermain juga