Lebur Dunia Dalam Talian

Nama alternatif: MWO

Banyak berjuang dengan raksasa dan makhluk asing untuk melindungi umat manusia daripada pupus dan kembali ke ketuanan beliau di planet ini yang telah hilang selepas bencana global - ini adalah matlamat dan objektif seterusnya strategi ruang "dunia lebur" atau lebur Dunia Online.

Untuk memainkan di Dunia dalam talian lebur anda akan memerlukan sebuah komputer dengan sistem operasi dipasang, Windows Vista atau Windows 7 Pemproses Pentium 3 700MHz atau lebih baik, sekurang-kurangnya 512 Mb RAM. Sambungan internet mesti lebih besar daripada 512 Kb sesaat. Dalam skrin tetapan, menetapkan resolusi tersebut kepada sekurang-kurangnya 1024x768 dan 16 bit warna. Terus ke permainan, anda perlu pelayar: Internet Explorer sekurang-kurangnya versi 8. 0, FireFox tidak adalah di bawah 6. 0 versi, Google Chrome atau Opera dengan plugin Adobe Flash Player versi tidak kurang 10.

Sertai dalam permainan lebur Dunia dalam talian yang dibawa oleh prosedur standard. Pada laman web rasmi permainan, tekan 'bermain', maka anda akan berada di dalam bentuk mengisi pendaftaran data lebur Dunia Online. Masukkan nama pengguna anda, alamat e-mel dan kata laluan yang sah. Seterusnya, menerima perjanjian lesen dan melaksanakan aritmetik primitif, selepas - ". Untuk mula bermain" Apa yang tinggal untuk mengesahkan sama ada berjaya diaktifkan di lebur anda Dunia Dalam Talian Pendaftaran dalam talian dan berjuang!

Jika anda adalah jenis pemain yang tidak suka merumitkan pemilihan mereka awal ciri-ciri watak permainan dan lain-lain, maka anda akan pasti di sini. Permainan dalam talian lebur Dunia dalam talian terhadap sememangnya mudah - anda memberikan juruterbang dan kereta-robot, yang ia akan menguruskan. Anda boleh kecuali untuk berkenalan dengan parameter mereka. Pada masa akan datang, mereka boleh diperbaiki, dan melengkapkan semua itu, dengan baik, di bermain peringkat ini lebur Dunia talian akan, sebagaimana yang mereka katakan yang diberikan. Seperti yang anda kemajuan melalui peringkat, anda boleh mengumpul mata dan mengambil alih lebih banyak robot (sehingga anda mendapat sehingga lapan), dan sewa juruterbang. Dan jika permainan lebur Dunia dalam talian talian tidak akan membenarkan anda untuk berkeliaran dalam pemilihan watak, pemilihan senjata yang anda pampasan sepenuhnya. Meriam, mesingan, pelancar peluru berpandu anti-pesawat, pelancar bom tangan, rasuk dan plasma laser, dan lain-lain dan lain-lain Pada setiap senjata spektrum tindakan dan permohonan, supaya refleksi yang baik, dan apabila itu amat berguna kepada anda.

Lebur Dunia dalam talian Permainan dalam talian di mana perintis bersama anda untuk satu sistem peringkat ini kemahiran-peringkat. Dengan pertumbuhan dan mengembangkan kemahiran anda, walaupun mereka diedarkan kepada pasukan anda, tidak kira berapa banyak ia bukan robot dan juruterbang tentera upahan mereka. Pertempuran Sami dijalankan dalam mod langkah (yang agak semula jadi untuk RTS). Mungkin kadang-kadang ia permainan ketagihan, manakala di sisi lain - ada masa untuk membuat keputusan mengenai taktik, atau ingat apa robot berbanding tentera, kerana apabila mereka sudah tidak dapat dielakkan lapan mula menggelepar. Dan dengan cara ini, kerana strategi ini, ada satu lagi perkara, yang adalah disebabkan untuk bermain permainan dalam talian Lebur Dunia Online untuk minda, dan tidak terburu-buru - ". Tempat tindakan" yang Secara ringkas, langkah-langkah menghadkan anda. Perkara ini dibelanjakan agak cepat, dan saham mereka peluru bergantung kepada robot anda (perisai, senjata, dan lain-lain ) Jadi berat (secara literal dan secara kiasan) tindakan juruterbang dan robot - untuk kelebihan anda.

Permainan Main lebur Dunia dalam talian talian dan membangunkan watak anda (pasukan) anda ditawarkan dalam tiga bidang: meningkatkan taktik serangan (untuk membangunkan ketepatan, pelbagai, kerosakan), tangki (yang bermaksud memberi perhatian kepada kemahiran hidup), hanya untuk bekerja pada manfaat pasukannya (robot pembaikan terlibat inventori, cari gali dan pengeluaran, dan lain-lain ). Apa yang lebih suka atau membangunkan dalam semua arah apabila anda membuat keputusan.

Nah, sudah tentu, lebur Dunia dalam talian bermain sahaja entah bagaimana tidak benar-benar. Pergaduhan dan duels kumpulan rahsia telah ketara mempelbagaikan gameplay, dan dari segi pengalaman akan menjadi banyak lebih berguna daripada bos perjuangan perseorangan. Jadi, menjemput kawan-kawan anda (atau menyertai puak-puak) dan menunjukkan kebolehan mereka strategi Fanta-luar dunia lebur Dunia Online! MWO Permainan - apa yang anda cari!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag