Metro 2033

Nama alternatif: Metro 2033

Metro 2033 - adalah permainan komputer dengan studio Ukraine 4A Permainan, mencipta permainan ini dalam genre penembak orang pertama dalam 2010 pada novel eponim oleh D. Glukhovski "Metro 2033". Pembangun pendekatan cukup kreatif untuk proses pemprosesan tempat kejadian. Mereka memutuskan untuk mengembangkan bilangan episod dan menambah alternatif dalam pengasingan.

Jika anda membuat keputusan untuk memuat turun permainan Metro 2033, kemudian mula bermain, anda akan belajar bahawa tindakan yang berlaku selepas perang nuklear dunia ketiga, selepas itu semua yang terselamat turun ke stesen kereta bawah tanah yang menjadi bebas bandar-negeri, yang didakwa perang Komunis dan fasis peniaga. Anda akan berkenalan dengan watak Andrew lelaki yang mudah utama yang tinggal di stesen kereta bawah tanah "Enea" dan secara tidak sengaja jatuh ke dalam keadaan yang pelik. Stalker Hunter mengarahkan dia misi sangat penting ... Kami tidak akan merenungkan cerita ke Metro 2033 permainan terbentang untuk anda tidak menentu.

Metro 2033 permainan di mana banyak aksara. Selain Artem ini

• Alexander "Kering" Sukhov - Artem bapa tiri.

• Hunter - ahli Order "Sparta" itu.

• Jack - salah satu Artem.

Dan Bourbon, Han, Andrew "Master", Sasha, Ullman, Paul Maxim Komarov, Miller, Daniel, Vladimir, Boris dan Stepan.

Jika anda belum membuat keputusan sama ada untuk memuat turun Metro 2033, kami menasihatkan anda untuk meminta Metro Video Internet 2033, melihat bahawa anda memastikan bahawa permainan mempunyai grafik yang cantik dan PhysX-kesan. Dalam banyak video yang anda boleh lihat bagaimana lampu indah dalam permainan adalah dicetuskan objek kecil, mewujudkan suasana di dunia tinggal dalam.

Apabila anda mula bermain Metro 2033, kemudian lulus beliau anda pasti akan menghadapi jenis musuh-musuh. Ini Vampire mutan, kumpulan sentiasa menyerang, seikat kayu bakar ini yang juga dikumpulkan untuk menyerang. Hanya mereka ini akan menjadi lebih kecil dan sangat cepat. Datang ke permukaan, anda boleh bertemu iblis terbang, tetapi ada mutan sangat berbahaya - Penjaga. Terdapat satu lagi jenis mutan - Pustakawan, sangat besar dan mencipta kerosakan yang besar. Terdapat Nosach yang menyerang anda, selain daripada serangan fizikal biasa dan juga menggunakan gelombang akustik khas. Dan kita belum disenaraikan semua mutan adalah hanya 15 spesies.

Dalam raksasa masalah besar yang diharapkan daripada semua jenis samseng dan ahli-ahli kumpulan yang berbeza, di mana Metro 2033 empat samseng, komunis, fasis, dan renjer. Musuh juga menyebut anda boleh bertemu dalam terowong manifestasi yang tidak normal.

Kami tinggal mengenai bentuk musuh dan ia adalah jelas bahawa mereka akan perlu untuk melawan. Permainan ini boleh didapati untuk penghapusan mereka, peralatan dan senjata. Bergantung kepada apa gaya yang anda pilih, dari dan akan bergantung kepada pemilihan pakaian. Mereka dibahagikan kepada pakaian stormtrooper standard (dengan perisai yang serius, tetapi itu sendiri adalah sangat bising, dan oleh itu, mudah dilihat) dan pakaian stelsovye (bunyi yang rendah, tetapi dengan perisai lemah).

Di-Permainan Metro 2033 senjata hadir dalam kuantiti yang mencukupi. Senjata konvensional, terdapat 14 spesies: pisau, senjata, motherfucker (kraftangan mesin berkuasa rendah), Kalash, NE (mesin senyap berkuasa dilengkapi dengan penglihatan laser), Doublet senapang patah, senapang udara Tihar, enam pukulan senapang patah Uboynik, iglomet Helsing (pucuk anak panah) avtodrobovik, pistol elektrik Keretapi dan dinamit. Untuk membantu wira dua lagi jenis senjata kuda-kuda, sembilan jenis peralatan dan dua jenis perisai.

Saya ingin mengatakan bahawa permainan Metro 2033 - adalah wakil yang sempurna genre, dan kami menasihatkan anda untuk secara peribadi mengesahkan ini. Nasib baik!

 

Bermain juga