Microsoft Flight Simulator

Nama alternatif: Microsoft Flight Simulator

Permainan Microsoft Flight Simulator - simulator penerbangan awam. Satu siri keseluruhan isu-isu yang bermula sejarahnya seawal kewujudan satu ribu nine ratus tujuh puluh kedua tahun. Tetapi pengeluar untuk menghasilkan permainan ini terkenal syarikat Microsoft. Laut permainan menyediakan menyeronokkan dan meninggalkan kesan yang terbaik.

Tetapi ia tidak berasaskan pelayar mainan, jadi jika anda telah menyatakan hasrat untuk bermain, anda perlu memuat turun Microsoft Flight Simulator. Mungkin untuk memulakan adalah untuk melihat Microsoft Flight Simulator video dan screenshot, atau sekurang-kurangnya membaca maklumat yang disediakan di sini.

Permainan Microsoft Fly Simulator mempunyai asas yang amat nyata. Fizik menarik penerbangan, dan dengan itu merumitkan pengurusan pengangkutan yang ada hanya di sini - pesawat. Permainan ini mempunyai semua jenis kapal terbang untuk dipilih. Hanya di sini:

• lapangan terbang Tanah;

• menghantar sokongan;

• Autopilot;

• Keadaan cuaca;

• Kursus Latihan;

• Mewujudkan model dan lapangan terbang.

Lapangan Terbang Real - anda mempunyai peluang yang unik untuk bermain di hampir semua lapangan terbang utama dengan sebenar data, landskap.

Menghantar sokongan - semua permainan yang anda menyokong, seperti dalam dunia sebenar, menghantar perkhidmatan dan suara manis di sisi lain wayar.

Autopilot - jika perlu, anda boleh bergerak, seperti dalam kehidupan, mod automatik.

Keadaan cuaca - anda akan mengatasi pelbagai keadaan cuaca. Dan lebih baik. Bagaimana jika ada sambungan ke Internet, anda boleh datang dalam masa sebenar kepada keadaan cuaca.

Kursus Latihan - seperti dalam mana-mana permainan komputer, anda akan lulus latihan awal sebelum penerbangan bebas ke langit terbuka.

Mewujudkan model dan lapangan terbang - adalah satu peluang yang unik. Untuk melakukan ini, anda akan diberikan semua yang diperlukan.

Dalam permainan Microsoft Flight Simulator bermain sendiri adalah menyeronokkan. Hanya di sini, terima kasih kepada grafik yang sangat baik, anda boleh berlepas dari lapangan terbang sebenarnya yang sedia ada. Dan secara umum untuk melihat bila-bila planet kita. Kerana anda boleh terbang rendah dan amat dihargai. Dalam versi yang pertama, anda boleh terbang terus di sebelah menara Elfivoy atau lebih wilayah hutan tebal. Dalam kes kedua, sudah tentu, pada hakikatnya seluruh wilayah akan bertukar menjadi mosaik, mungkin sedikit tidak cukup dikesan. Tetapi apabila anda mengambil kira semua plus besar permainan, bahawa ini hanya kelemahan kecil.

Hasilnya, juruterbang menyertai pasukan dan mewujudkan syarikat penerbangan maya. Dan terlibat dalam membawa mereka ke atas. Satu alasan yang baik untuk memanggil rakan dan membuat yang baru.

Bagaimana anda? Sudah merasakan keinginan untuk merasa kuasa ruang ini syurga?

Dan untuk ini anda hanya perlu melawat tapak dan Microsoft Fly Simulator permainan turun. Berusaha untuk mengetahui dunia syurga dan dunia duniawi untuk melihat mata burung.

Oleh kerana semua pekerja lebih mainan ini melabur bukan sahaja yang terbaik daripada tentera mereka, tetapi juga jiwa. Dan untuk semua peminat kegemaran.

Pergi ke laman web ini. Di sini sedang menunggu untuk penampilan anda. Menikmati permainan!

 

Bermain juga