Minecraft

Nama alternatif: Minecraft

Minecraft - berbilang kotak pasir, di mana semuanya diperbuat daripada blok. Serius, segala-galanya di dunia ini, bukan sahaja bangunan itu, perkara-perkara yang hidup diperbuat daripada blok, seolah-olah mereka telah dibuat barangan berjenama. Walaupun permainan dengan salah satu resolusi tekstur, tetapi sudah mempunyai banyak peminat.

Sebelum perlawanan, pengeluar, untuk permainan yang baik, ia adalah dinasihatkan untuk menyemak dengan komputer anda dengan keperluan sistem permainan. Permainan Minecraft memerlukan syarat-syarat berikut:

 • CPU frekuensi - 1,4-2 GHz;
 • RAM - 512 MB, 1 GB
 • Cakera Keras - 80 MB;
 • Sambungan ke Internet;
 • Keyboard;
 • Mouse.

Kini, ia ternyata, ia adalah perlu untuk mengambil bentuk dalam permainan. Pendaftaran Minecraft akan membawa anda lebih dekat kepada permainan dan dengan cepat. Satu hanya untuk mengesahkan pematuhan dengan data yang dikemukakan oleh anda:

  1. Login ke laman web rasmi permainan Minecraft;
  2. Menu di sudut kanan atas inskripsi kecil - pendaftaran;
  3. Masukkan alamat e-mel anda;
  4. Cipta dan menulis kata laluan anda,
  5. Ulangi kata laluan ini;
  6. Tandakan jika gembira untuk menerima berita dan maklumat mengenai permainan ke pejabat pos;
  7. Mendaftar nama anda;
  8. Tulis nama anda;
  9. Untuk memilih tarikh, bulan dan tahun lahir;
  10. Nyatakan tiga soalan utama rahsia dan masukkan jawapan;
  11. Jika anda bersetuju dengan dasar dan privasi permainan - meletakkan tanda cek;
  12. Klik - pendaftaran.

Dan anda di sini. memilih watak. Apa yang dia akan hadir di hadapan anda.

Main permainan dalam talian Minecraft, tidak melihat jadual yang tertentu, cukup menarik. Dalam kekuatan anda untuk membina dunia mereka sendiri dalam butir-butir, anda boleh membina apa-apa dan segala-galanya kerana ia adalah wilayah kreativiti anda. Kemudian di dunia anda mungkin muncul rakan-rakan anda, yang dengan cara itu anda boleh menjemput bermain pasukan. Tetapi juga boleh mengikuti kehidupan wira anda sendiri.

Dalam Minecraft Anda akan bermain dalam empat mod permainan, seperti:

 • Kreatif,
 • Hidup;
 • Tegar;
 • Adventure.

Kreatif - hanya di sini anda tidak boleh mati, mungkin belajar untuk terbang, dan juga beberapa blok untuk bangunan tidak mempunyai batasan. Pemain juga mempunyai keupayaan untuk memecahkan mana-mana blok.

Hidup - hidup sebenar watak anda. Kita mesti membina tempat perlindungan, mendapatkan makanan dan pertahanan setiap malam daripada menyerang raksasa. Dan pada kematian watak yang kehilangan semua harta benda mereka, walaupun lima minit pertama selepas pemulangan semua perkara akan berada di tempat.

Hardcore - sama dengan rejim hidup. Tetapi itu hanya apabila kematian hilang memperoleh seluruh dunia.

Adventure - hanya hidup, hanya tidak dapat merobohkan blok. Jadi berhati-hati.

Juga dalam permainan Minecraft Pemain online mempunyai ciri-ciri yang menarik tambahan, seperti, sebagai contoh, minuman dan mempesonakan. Dan menyediakan pelbagai bahan.

Dalam versi dalam talian permainan, anda boleh muat turun Minecraft percuma, hanya mempunyai carian yang baik.

Secara umum, permainan adalah Minecraft unik, permainan ini tidak selalu bertemu dengan grafik. Sudah tentu, pada masa ini ia sudah mempunyai persamaan.

Adakah yakin bahawa anda akan menikmati. Permainan yang baik!

 

Bermain juga