Mount & Blade

Nama alternatif: Mount & Blade

Permainan Mount & Blade - seorang wakil besar daripada RPG genre dengan "Soviet" berat sebelah berkuda. Tiada rahsia penciptaannya, pemaju, keluarga Yavuz lakukan. Pemain boleh berkenalan dengan projek di semua peringkat ujian. Dengan cara itu, peringkat luarannya bermula pada 2005 daripada. Pada pencipta sama pernah seketika lupa tentang permainan, sentiasa membangun Tambahan dan kemas kini beliau. Peminat genre segera menyedari bahawa sesuatu sedang bersedia untuk skala - sesuai untuk persembahan rasmi permainan, mampu mengubah dunia permainan. Interaksi dengan pemain-pemain - iaitu, mungkin, penyelesaian yang paling bijak untuk pemaju yang mahu membuat projek untuk rakyat!

Bermula di Mount & Blade bermain, iaitu, mewujudkan penampilan watak anda dan melakukan laluan ujian, keputusan yang akan terus bergantung kepada nasib dan ciri-ciri utama wira, anda boleh menemui beberapa persamaan dengan Projek dilupakan. Malah, keadaan adalah lebih serius. Projek ini merupakan yang lebih daripada mainan RPG biasa. Dan jika kita bandingkan permainan dengan projek-projek lain, ia akan menjadi lebih sesuai untuk menarik analogi dengan Corsair atau Pirates. Apa yang benar, berbeza dengan di atas, M & B semua peristiwa-peristiwa besar berlaku di atas tanah yang kukuh.

Di Mount & Blade sejarah peristiwa berlaku di dalam wilayah dunia fiksyen dipanggil Calradia. Landskap agak mengingatkan Zaman Pertengahan. Walau bagaimanapun, di sini anda tidak perlu untuk menyembunyikan dari prying raksasa dan memerangi kejahatan mengerikan. Jumlah kad permainan terdiri daripada lima kerajaan-kerajaan di mana, jika betul melihat dengan teliti, anda boleh mengiktiraf Scandinavia, beberapa negara di Barat dan Eropah Selatan, Rusia, Mongolia. Protagonis akan perjalanan di wilayah Calradia rombongan. Dan jalan cerita ini hanya elemen kecil dalam sistem yang besar dan kompleks. Semua tidak berhenti selama satu minit. Perlu diperhatikan bahawa dalam Mount & Blade aksara (sekurang-kurangnya sebahagian daripada mereka) adalah abadi. Mereka boleh memenuhi pelbagai perubahan, hilang untuk seketika, pergi ke penjara, tetapi pemain perlu tahu bahawa lambat laun mereka akan kembali kepada permainan sekali lagi, tanpa luka. Ia mungkin kelihatan bahawa seperti watak-watak kitaran membosankan dan tidak menarik, tetapi ini tidak begitu, sebaliknya - ia membantu untuk lebih menyesuaikan diri dengan permainan, menjadi sebahagian daripadanya (semua muka sesuatu yang lazim pada skrin!

Permainan bermula selepas anda boleh muat turun Mount & Blade. Di pelbagai lokasi untuk wira anda akan diberikan tugas-tugas dan tugasan. Misi boleh tahap kesukaran agak berbeza - sama ada untuk lulus surat, atau membunuh seorang lelaki bernasib baik. Apabila pesanan orang lain anda bosan, anda boleh mencuba nasib anda dalam perdagangan. Dengan pula peristiwa ini, anda tidak perlu menghabiskan berjam-jam meneroka tag dan terutamanya perdagangan, memilih arah aktiviti, dan kemudian permainan itu sendiri akan memimpinmu ke jalan yang betul.

Explore semua ciri-ciri permainan yang lebih, melihat video deskriptif Gunung Blade.

 

Bermain juga