Mythos

Nama alternatif: Mitologi

Mythos Online - permainan peranan bermain, percuma, sejarah penciptaan yang layak nota yang berasingan. Masalahnya ialah bahawa pada satu ketika pembangunan permainan telah dibekukan studio California, memberi tumpuan kepada semasa membangunkan permainan Hellgate: London. Selepas itu, hak untuk kerja semula projek itu telah dibeli oleh pemaju Korea yang serius akan mengambil permainan dan membawanya ke fikiran. Selepas beberapa lama, pemaju telah dikemukakan kepada dunia kanak-kanak yang lengkap. Mythos bermain permainan dalam talian bahawa ia akan menjadi menarik untuk peminat mana-mana siri Diablo terkenal, memberitahu kita tentang pelbagai pertempuran mitos dan legenda Greece purba.

Sertai dalam Mythos permainan tidak akan membawa anda banyak masa. Ambil yang kamu mampu di laman web, atau secara langsung dalam badan pelanggan permainan, dan di sini dan di sana anda akan perlu memasukkan data yang sama: nama akaun, alamat e-mel dan kata laluan untuk mengakses akaun anda. Selepas itu, mel yang anda terima pemberitahuan bahawa Mythos pendaftaran selesai dan anda boleh mula bermain.

Permainan dalam talian Mythos adalah menarik dalam unusualness itu. Salah satu ciri-ciri utamanya bertindak bahawa sebenarnya ia adalah kasual. Apakah ini bermakna? Ya itu penonton jumlah bahawa permainan ini akan menjadi seperti, benar-benar benar-benar hebat. Sebenarnya, pertama sekali, pemaju telah memastikan bahawa apabila permainan anda tidak mempunyai apa-apa masalah, tetapi hanya berterusan keseronokan yang tidak berkesudahan. Dan, pada dasarnya, kita boleh dengan selamat mengatakan bahawa mereka telah menguasai tugas dengan penuh semangat.

Muka berhemat - ini adalah idea utama pereka permainan: tiada apa yang diperlukan, hanya tahap kesihatan, Mana dan mengeja piktogrammki yang anda tetapkan ke kiri dan butang kanan tetikus. Reka bentuk yang sama dipaparkan dengan pertapaan dan permainan itu sendiri. Sebagai contoh, sistem kelas, terkejut dengan fleksibiliti dan kesederhanaan. Sebagai contoh, anda sentiasa memainkan ahli sihir, tetapi pada satu ketika menyedari bahawa ia bukan milik anda dan memutuskan untuk menukar pengkhususan mereka. Dan kemudian anda pergi ke pemaju untuk membuat konsesi. Tiada penciptaan watak-watak baru, semua yang anda perlu lakukan - adalah semata-mata untuk datang ke bandar yang terdekat dan menukar ada kelas khas di NPC bagi jumlah nominal wang bermain.

Mythos onlyn permainan tidak meyakinkan untuk keaslian, dan berkata apa-apa seperti menetapkan - tidak lagi sesuatu yang baru. Tetapi di sini adalah reka bentuk segala apa yang berlaku dalam permainan - ini adalah apa yang membuat permainan perlahan-lahan bergerak ke atas tangga produk dalam talian yang berjaya. Mungkin memainkan peranan di sini adalah satu idea yang menarik dan pereka cuba untuk membuat dunia permainan agak kartun, membuat cat dalam cerita keras mitos Yunani purba. Dan Cyclops menakutkan dalam permainan sesuatu seperti sarkas beruang, berjalan terkedek-kedek dari kaki ke kaki dan juling mata.

Pilih perlumbaan dalam permainan telah benar-benar tiada kesan pada permainan dan ciri-ciri watak, jadi memulakan permainan dalam talian Permainan Mythos, hanya merujuk kepada pilihan estetik mereka. Sekarang beberapa perkataan tentang setiap bangsa: Lelaki - mulia, bijak dan wira kuat yang mengeksploitasikan kemasyhuran penyebaran untuk banyak wilayah, Cyclops sama - ia anak dusun dan baik-hati, tetapi kekuatan mereka menakutkan semua orang yang sekurang-kurangnya sekali dengan mereka dihadapi. Satira - dilahirkan pengembara, sentiasa sehingga sesuatu dan bangun, dan Gremlins - adalah satu-satunya bangsa yang bercakap sains "anda", dan untuk sebab yang baik, kerana hanya mereka tahu dia - masa akan datang.

Hanya dalam permainan tiga permainan kelas: Pyromancer - tuan-tuan api dan roh-roh jahat pemburu. Hanya hubungi menundukkannya Infernal dan berapi-api pemilikan senjata. Bermain permainan dalam talian Mythos kelas ini tidak akan mudah, tetapi tidak ada yang menarik menie.

Darah Knight - wira, yang baik dipakai dan telah banyak pertempuran, yang senjata adalah pedang yang besar gergasi atau Battleaxe. Knights mempunyai keupayaan untuk memakai perisai berat.

Jurutera Sama - seorang pencipta bijak, yang terkandung dalam senjata juga senjata api. Selain daripada beliau, jurutera boleh menggunakan bahan letupan atau membina perangkap.

Secara ringkasnya, ia adalah diperhatikan bahawa bermain Mythos akan lebih baik untuk sesiapa sahaja yang tidak asing kepada sejarah Greece purba dan yang sentiasa bermimpi untuk berasa wira sebenar satu mitos purba. Tergesa-gesa, dunia mimpi sedang menunggu untuk anda!

 

Bermain juga