NavyField

Nama alternatif: Bidang Marin

NavyField talian - ini adalah permainan dalam talian secara besar-besaran multiplayer. Bermain anda akan mendapat semasa Perang Dunia Kedua, di mana anda perlu untuk melawan armada musuh.

Anda perlu memilih arahan armada negara yang - Amerika Syarikat, Jerman, Jepun, Perancis, Itali atau USSR.

NavyField anda boleh muat turun di laman web rasmi permainan secara percuma.

Pendaftaran NavyField tidak mengambil banyak masa anda, anda perlu:

1. layari laman web rasmi permainan;

2. Buat akaun anda;

3. masukkan log masuk anda dicipta;

4. memasukkan kata laluan dicipta;

5. masukkan alamat e-mel anda.

Kemudian anda boleh memulakan permainan, untuk ini di halaman rumah, masukkan nama anda pengguna (ID) dan kata laluan (password).

Pada awal permainan, anda diberi peluang untuk memilih salah satu mod permainan, ini akan bergantung kepada pilihan kapal dan perjuangan itu sendiri. Anda akan dapat untuk melawan sebagai frigat dan kapal selam. Fight boleh berlaku pada masa yang berlainan hari. Dan juga anda mempunyai peluang untuk memilih untuk menawan pelabuhan musuh, di mana anda perlu membuat keputusan untuk melindungi pelabuhan atau pelabuhan anda untuk menyerang musuh. Tidak kira apa titik pemilihan mod untuk melawan dikira sebagai setiap pemain secara individu, dan setiap pasukan secara keseluruhan. Pemenang adalah pasukan yang melakukan kerosakan bagi musuh atau benar-benar dihancurkan armadanya.

NavyField anda boleh bermain sebagai diri sendiri atau bersama-sama dengan rakan-rakan anda, anda boleh membuat persatuan anda sendiri dan lawan menyerang.

Untuk mengalahkan musuh-musuh anda, anda memerlukan bukan sahaja armada yang baik, tetapi juga tahu komponen asas hatinya.

• enjin;

• FCS;

• perisai;

• senjata;

• peluru;

• torpedo;

• pesawat untuk Tentera Laut.

Engine - terdapat pelbagai jenis dalam Tentera Laut, tetapi pemilihan enjin bergantung kepada gaya anda bermain, sentiasa anda perlu menggantikan enjin pada bot anda.

FCS - Kedua, satu komponen penting dalam terima kasih bot anda untuk FCS anda boleh menggunakan senjata di atas kapal tersebut, setiap spesies mempunyai ciri-ciri FCS sendiri dan ciri-ciri dan sesuai untuk kelas yang berlainan kapal.

Armor - keperluan untuk mengelakkan serangan ke atas badan kapal anda, perisai boleh memberikan jaminan yang dek, dan kapal amnya.

Senjata - satu bahagian penting dalam mana-mana kenderaan tanpa senjata yang anda tidak boleh mengambil bahagian dalam pertempuran b itu, terdapat tiga jenis senjata: biasa (pistol), senjata jarak jauh untuk pesawat tempur.

Peluru - kebanyakannya siput di atas senapang, mereka datang dalam empat jenis, bergantung kepada jenis kapal-kapal saudagar.

Tiub Torpedo - anda boleh melengkapkan saya laut kapal anda, torpedo persekitaran yang berbeza.

Pesawat - Empat jenis pesawat untuk Tentera Laut, ia dicipta untuk tujuan yang berbeza, atau mengganggu pihak lawan mengebom armadanya, tetapi kita tidak boleh lupa bahawa jumlah bahan api mereka tidak terbatas.

NavyField talian penuh dengan pelbagai kad, yang akan berbeza-beza bergantung kepada yang anda berjuang.

Permainan NavyField membenamkan anda dalam dunia pertempuran sebenar Perang Dunia II dan anda akan dapat mengubah perjalanan sejarah.

 

Bermain juga