Perlu untuk Speed ​​2

Nama alternatif: Perlu untuk Speed ​​2

Siapakah di antara pemain dengan pengalaman tahu Keperluan permainan untuk Speed ​​2, yang di Rusia pada awal tahun 1997 dan menerima gelaran Rusia "Need for Speed ​​2." Ini simulator perlumbaan arked dikeluarkan pada masa itu dengan grafik yang lebih baik. Telah mesin memperincikan ketara serius disediakan, dunia muncul objek animasi isipadu. Jadi, jika anda masih ingat, melalui talian atau kapal terbang terbang berhampiran kereta api berlalu. Tetapi semua ini pemain keindahan tidak merenung terutamanya - kenderaan kelajuan yg berbahaya tidak dibenarkan terganggu dari jalan raya. Permainan berjalan NID kemungkinan Kelajuan 2 menawarkan enam jenis dan mereka semua bulat. Jika anda meminta permainan dalam talian NID kemungkinan Mempercepatkan 2 video, kemudian melihat ia boleh hadir tahap grafik komputer pada masa dan gonyalka amnya. Untuk pengalaman yang penuh, anda boleh tanpa masalah Perlu untuk Speed ​​II Muat turun dan pasang pada komputer anda, secara peribadi menguji permainan ini. Terutamanya yang ia adalah keperluan sistem pada mana-mana komputer moden.

Permainan Need for Speed ​​2 kereta, yang boleh menggunakan pemain yang adalah seperti berikut:

• McLaren F1,

• Ferarri F50,

• Jaguar XJ220,

• Ford GT90,

• Lotus GT1,

• Lotus Esprit

• Italdesign Kala

• Izdera Komendatore.

Apabila anda bermula pada Need for Speed ​​2 mainan, kemudian melihat bahawa permainan ini telah ditarik balik polis, dan pemaju telah membuat keputusan untuk meningkatkan kekerapan kesilapan yang mungkin dibuat oleh pihak lawan, yang dikawal oleh komputer. Proses ini pada perlumbaan kali ini lebih dinamik dan lebih kompleks: sekarang malu boleh melemahkan lawan mereka, cuba untuk mengetuk mereka dari trek.

Semua di atas, secara keseluruhannya, mencadangkan bahawa permainan NFS2 untuk akhir tahun sembilan puluhan agak berjaya dan menerima sorakan daripada peminat tertinggi jalan gonyalok. Tetapi ia adalah semua pada masa lalu. Dan apa sekarang?

Jika anda kini dibelasah frasa ke dalam pelayar anda - turun NID Kelajuan 2 bentuk, maka ia boleh mencari pautan kepada laman web needforspeed rasmi. com. Pergi ke sana dan memilih bahasa Rusia, anda akan melihat bahawa permainan Need for Speed ​​II wujud hari ini. Hanya versi semasa permainan ini dipanggil Keperluan pesaing Kelajuan dan dilakukan ia sudah pada enjin, "generasi akan datang» radang dingin 3. Kini, terima kasih kepada sistem yang sedia ada AllDrive digabungkan mod tunggal dan kolektif perlumbaan. Sistem ini membolehkan anda untuk memadam garisan antara pemain tunggal dan berbilang. Dalam permainan terdapat dan pemandu dan polis. Setiap kumpulan mempunyai ciri-ciri sendiri yang unik dan kebolehan. Anda boleh bermain untuk mana-mana satu daripada dua kelas. Dalam permainan ini anda akan mempunyai akses kepada 26 mesin yang berbeza. Satu kelebihan yang sangat penting dalam permainan ini - ia kebebasan untuk memilih. Hanya peminat permainan video memutuskan sendiri apa dan dalam apa perintah yang dia mahu untuk lulus. Memilih perlumbaan seterusnya pada satu masa, atau perlumbaan mengejar biasa panas untuk anda. Dalam permainan ini banyak kelebihan lain. Sejak yang melawat laman web ini, membeli permainan dan mengejar keseronokan anda!

 

Bermain juga