Need for Speed: The Run

Nama alternatif: Need for Speed: The Run

Mengenai apa yang projek NFS game mempunyai semua maklumat daripada kanak-kanak kepada orang dewasa, dari pencinta lumba kepada mereka yang tidak banyak kagum dengan mereka. Permainan Need for Speed: The Run adalah satu lagi kesinambungan maju projek legenda yang akan dibuka di sempadan bakat pemandu terkini tertentu dan keuntungan dari perjalanan keseronokan permainan maksimum. Projek ini mengalami sebilangan besar pengubahsuaian dan diperbuat daripada semua versi sebelumnya tetapi hanya ciri-ciri terbaik. Pada pameran dan persembahan dengan sukacitanya melakukan demonstrasi semua faedah projek ini. Perubahan utama dalam permainan ini adalah dalam kemunculan watak utama. Pada masa ini, beliau dihantar tidak kabur, yang terletak di tempat duduk pemandu, dan sudah menjadi watak sepenuhnya, yang mampu untuk meninggalkan kereta, untuk bersembunyi dari polis, melihat gadis-gadis yang indah, menikmati soda kegemaran anda, manakala tidak meningkat dari tempat duduk pemandu. Dan walaupun tindakan ini dilaksanakan hanya dalam Need for Speed: The Run klip video dan adegan skrip, tetapi peristiwa ini sudah menghadap ke arah yang positif pembangunan projek.

Memandangkan projek itu digunakan dalam penciptaan enjin, radang dingin 2, pendahuluan itu bertujuan gambar masa depan dalam permainan, iaitu kewajipan untuk mematuhi kualiti dan kecerahan. Itulah apa yang berlaku untuk mencapai semua pereka yang mengambil bahagian secara aktif dalam projek tersebut. Perbezaan dengan pendahulunya NFS The Run pc adalah dalam warna-warna terang, dan juga oleh projek itu peluang untuk merealisasikan kebarangkalian digunakan rusak. Mesin anda kini akan dapat untuk melompat ke dalam parit atau jatuh dari tebing apabila anda tidak mendapat masa untuk menghidupkan atau ia tidak akan dapat untuk mendapatkan semula kawalan. Lebih baik untuk mendapatkan kepelbagaian dramatik dalam cuaca. Sebagai contoh, apabila anda mula untuk perjalanan di seluruh expanses padang pasir ngarai atau pada cermin depan kereta anda mendapat gelombang pasir dan batu kecil, yang akan kelihatan begitu realistik yang anda akan berfikir bahawa sebenarnya kini di salah satu padang pasir atau ngarai. Permainan hari salji NFS The Run akan membantu anda mendapat keseronokan dari masalah salji hanya jatuh di bawah roda kenderaan, yang disertai oleh enjin bunyi yang unik.

Terima kasih kepada jalan cerita permainan anda akan gembira. Watak utama dalam permainan diwakili sebagai pemandu profesional, yang menghasilkan wang untuk hidup melalui penyertaan dalam ketiga-bangsa yang paling pelbagai. Hanya kini dia mesti menunjukkan keupayaan mereka melalui kemenangan bengkel dalam perlumbaan besar dalam keluasan pantai barat Amerika Syarikat. Sebenarnya ini adalah idea utama di sebalik permainan. Sekarang intipati permainan adalah untuk lulus-jangka panjang, yang dipecahkan kepada beberapa bahagian. Sementara itu, anda dikehendaki hanya turun Need for Speed: The Run, untuk menikmati pemandangan unik yang berkelip di luar tingkap. Semua projek yang sama tidak tidak termasuk kebarangkalian mengejar dan pendakwaan teratur dengan penyertaan pemandu lain atau polis sama.

Dan ialah pengurusan dan plot ada kemungkinan tuntutan, tetapi dalam Need for Speed: The Run mesin tidak akan menyebabkan apa-apa celaan.

Cepat NFS The Run turun, untuk menyaksikan satu lagi projek siri cantik.

 

Bermain juga