OGame

Nama alternatif: Perintah Baru

Ogame Online - berasaskan pelayar berbilang permainan dalam talian dari diketahui ramai peminat genre Gameforge.

Dalam permainan ini, watak bertindak sebagai nakhoda empayar antara planet yang luas, yang pasti memerlukan pembangunan. Untuk kemakmuran empayar anda anda memerlukan cara damai atau suka berperang untuk mengembangkan empayarnya dengan planet-planet lain, melibatkan diri dalam tipu daya atau pakatan dengan Amerika antara planet lain.

Oleh kerana format permainan dalam taliannya Ogame mendapat banyak peminat, dan ia bermakna bahawa dalam talian ia sentiasa yang besar dan stabil, yang jarang berkata tentang permainan pelayar lain.

Konsep " permainan " mata wang dalam Ogame hanya tidak hadir. Di sini peranan kewangan kerap melakukan pelbagai sumber. Sehubungan dengan itu, perdagangan, yang mempunyai ruang untuk permainan dalam talian Ogame, dilaksanakan melalui pertukaran sumber-sumber yang sama. Barter adalah satu perbezaan yang besar kepada sistem pasaran ekonomi dalam majoriti bukan sahaja secara online tetapi juga permainan luar talian.

Sertai permainan Ogame adalah ringkas dan mudah. Anda mesti mengisi maklumat peribadi, nyatakan nama akaun, dan kemudian mengaktifkannya melalui e-mel anda. Seperti yang anda lihat, pendaftaran Ogame tidak mengambil banyak masa anda dan tidak merosakkan keseronokan dalam proses menakluk alam semesta.

Ogame permainan dalam talian, kemuncak yang mana adalah konsep tumpuan strategik - iaitu, kekurangan mana-mana bahagian atau golongan aksara secara profesional. Sumber perlombongan, meletakkan mereka dalam pembangunan sebuah planet atau armada, anda mendapatkan cermin mata khas di mana meningkatkan tahap mereka sendiri.

Menariknya, antara muka dan model kootorye permainan dalam talian Ogame mengandungi cukup interaktif. Sebagai contoh, planet, belian, anda membangunkan dari blok berbentuk batu bertukar kepada pusat galaksi tamadun, mengumpul segala macam bangunan dan mendapat bentuk lebih estetik. Bangunan, dengan cara itu, juga boleh bertambah baik, untuk memberi beberapa mengejutkan ini khususnya sumber. Setiap peningkatan seperti meningkatkan kecekapan struktur bergantung kepada tugasnya.

Jadi anda mula bermain permainan dalam talian Ogame planet ini beroperasi dengan betul dan anda sudah bersedia untuk memulakan penaklukan ruang. Untuk melakukan ini, anda tidak boleh melakukan tanpa limbungan itu, yang anda boleh memasang dan membawa armada planet mereka. Setiap kapal angkasa dalam permainan Ogame adalah unik bukan sahaja dalam penampilan tetapi juga mempunyai kebolehan yang unik dan ciri-ciri pertempuran.

Had Bilangan kapal dalam armada anda ruang tidak boleh didapati, ini tidak masuk akal untuk anda benar-benar di mana sahaja di tergesa-gesa, dan jauh lebih baik untuk membina starship kerana ia adalah praktik untuk berbuat, dan kemudian anda boleh dengan selamat bermain permainan dalam talian tanpa rasa takut Ogame serangan kejutan dan serangan kilat segera.

Perlu diingatkan bahawa Perintah Baru itu sendiri - cukup perlawanan yang sukar. Perlu untuk memberikan masa yang cukup, dan bagi setiap pendekatan penyelesaian dengan pemain ekstrinsik konvensional serius. Lagipun, jangan main-main, setiap langkah yang salah diambil, ia mungkin yang terakhir untuk planet anda. Dan ia adalah pada permainan ini Ogame begitu menarik dan menarik.

Tetapi jika anda berfikir mengenainya dan saya fikir pemain berpengalaman menurut kuasa apa-apa pencapaian di dunia yang luas ini, yang terdiri daripada beratus-ratus atau beribu-ribu alam semesta. New Order - adalah antara banteng pelayar permainan hebat, veteran ini genre, berhak memenangi kepercayaan mereka dengan berjuta-juta pemain di seluruh dunia.

Jika anda tidak mempunyai pengembaraan yang cukup dan expanses kosmik memberi isyarat mata anda, anda perlu tidak mengganggu! Ogame - peluang untuk pemain yang kuat untuk membuktikan bahawa mereka adalah yang terkuat! Dan adakah anda mampu untuk menyahut cabaran ini, dan untuk menemui semua azimat ogame dunia, bermain dan menang dalam semakin banyak pergaduhan kosmecheskih baru?

 

Bermain juga