Pengepungan talian

Nama alternatif: Pengepungan talian

Multiplayer Pengepungan dalam talian adalah satu 3D-strategi tema zaman pertengahan yang asal, di mana anda akan terlibat dalam istana bangunan, dan menetap di wilayah baru dengan menangkap mereka. Jenis mekanik permainan, lukisan animasi menyeronokkan dan sistem pertempuran yang unik - itulah yang anda akan hadapi apabila anda mula bermain permainan pengepungan talian. Di sini anda mendapati diri anda dalam biasa Zaman Pertengahan, dan akan mencari tiga bahagian utama Gate Batu. Hanya dengan menggabungkan ketiga-tiga bahagian boleh dikembalikan dan perpaduan rakyat untuk menghentikan peperangan. Di sini kami menawarkan legenda peranan-bermain permainan pemaju Pengepungan talian. Nah, pergi berkenalan dengan ciri-fiturnya.

Proses mewujudkan akaun pada pandangan pertama kelihatan agak mengelirukan, tetapi pada hakikatnya, seperti Pengepungan pendaftaran dalam talian anda tidak perlu. Tetapi ia akan mengambil tempat yang pertama, sebelum bermain pengepungan, jadi muat turun ini, membongkar dan memasang pelanggan permainan. Memuat turun, anda boleh tanpa apa-apa komplikasi di laman web rasmi. Oleh itu, anda perlu dirapatkan sebagai akaun dan pendaftaran pengepungan anda. Nah, pada masa akan datang, jika anda ingin menerima surat berita dan maklumat perkhidmatan yang lain, pendaftaran anda dalam permainan Pengepungan memerlukan alamat e-mel. Untuk bermain permainan dalam talian Pengepungan konfigurasi wajar komputer anda untuk memenuhi keperluan sistem minimum:

• Sistem Operasi Microsoft Windows XP / Vista;

• CPU Intel Pentium II (AMD Athlon atau lebih baik)

• Memori 512 MB;

• kad video dengan DirectX 9. 0;

• Ruang cakera keras percuma 300MB,

• Sambung ke Internet tanpa pelayan proksi.

Seperti mana-mana strategi (dalam kebanyakan kes) tidak akan merumitkan Pengepungan permainan dalam talian anda mula mencipta watak anda dan memilih kaum. Tiada apa di sana. Watak-watak permainan yang dibentangkan:

• kesatria

• pahlawan

Daripada yang kini memilih tercantik. Selain watak anda, anda diberikan tanah. Padanya anda akan membina semula istana, menjadikannya boleh diakses yang mungkin. Pilih anda permainan Senjata Pengepungan talian menawarkan tema zaman pertengahan sangat lazim - sudah tentu

• kapak

• maces

• pedang

• haluan, dan lain-lain

Sistem pertempuran asal yang bergantung kepada bagaimana perkara akan di istana anda. Jika semua tenang, maka semua pahlawan setia anda yunnity pergi menyerang, tetapi jika masalah di benteng, dan kemudian beberapa daya menyerang yunnitov terjejas dengan ketara. Nah, itu permainan Pengepungan dalam talian dan kepunyaan strategi genre.

Walaupun unsur-unsur permainan peranan-bermain ada cukup - untuk membangunkan watak anda, anda boleh melalui pencarian, atau melibatkan diri dalam permainan ekonomi (perlombongan dan perdagangan sumber). Terdapat tiga sumber berjalan

• kayu

• besi

• tembaga.

Untuk mengambil mereka, masing-masing, di kilang papan atau lombong. Sumber pergi ke tanah-tanah baru untuk menghasilkan mereka di sini dipanggil Liar (salah satu daripada kemas kini permainan terkini). Tetapi berhati-hati, ada anda sedang menunggu untuk perompak dan hak pengeluaran percuma akan perlu melakukan beberapa pertempuran. Tidak mahu? Kemudian pilih pencarian khas, mereka dipanggil "tembaga" atau "besi", yang mana anda mendapat bonus seperti yang ditunjukkan oleh nama sumber. Juga pencarian dan sumber, yang boleh anda lakukan "klanirovaniem" tobish mewujudkan puak anda dan kemudian seluruh perintah. Ciri-ciri semua proses ini adalah bahawa status anda bergantung kepada status dari orang-orang yang akan pergi ke dalam keluarga atau pesanan anda. Sebagai contoh, anda berkumpul di sekitar beliau baron dan anda telah diberikan status Viscount dan sebagainya dan lain-lain Dan akhirnya, satu lagi perkara, yang baik tahu - apabila anda bermain dalam pengepungan, jangan lupa - apa-apa kerosakan akan memudaratkan bukan sahaja reputasi anda, dan juga memberi kesan kepada bahan anda kesejahteraan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag