ParaPa: Istana Budaya

Nama alternatif: ParaPa, Parapa

ParaPa talian - percuma berbilang talian peranan-permainan bermain, dilaksanakan dalam format yang agak luar biasa untuk CIS simulator sosial. Apa semua terikat pada tarian - itu semua hanya untuk mencipta suasana yang unik dan unik dalam permainan, dan permainan dalam talian seluruh ParaPa dicipta untuk memberi pemain peluang untuk berkenalan menyenangkan baru, kawan baru dalam rangkaian dan di luar, dan mungkin juga memenuhi pasangan jiwa anda. Betul, kerana permainan ini mempunyai peluang istimewa untuk meraikan perkahwinan. Semua yang diperlukan untuk berkahwin - adalah untuk mencari pengantin perempuan atau pengantin lelaki, dan dengan itu pergi ke sebuah gereja di mana anda sesungguhnya dinobatkan. ParaPa permainan dalam talian bernilai untuk mencuba sekurang-kurangnya sekali untuk bermain.

Sertai dalam ParaPa permainan tidak mengambil banyak masa dan adalah prosedur yang sangat mudah. Anda akan perlu memasukkan:

 • Nama watak permainan anda
 • Kata laluan untuk akses kepada permainan
 • Alamat e-mel anda

Setelah ke peti masuk e-mel anda akan menerima surat memberitahu mereka bahawa ParaPa pendaftaran selesai, anda boleh muat turun pelanggan dan mula bermain.

Keperluan sistem permainan agak Pengampun, bermain ParaPa, anda mesti mempunyai:

 • Processor dengan frekuensi jam 700 MHz
 • 512 MB RAM
 • 128 kad MB video
 • 4.5 GB ruang cakera pada pemacu keras anda

Permainan ParaPa talian sememangnya adalah arked maju dan itulah yang menawan hati dan memainkannya. Kawalan adalah sangat mudah dan semua yang anda perlu tahu - ia adalah kunci beberapa asas. Jumlah di pelupusan anda, terdapat empat pergerakan wajib kira-kira sedozen langkah-langkah dan cara sejumlah besar kombo. Dalam usaha untuk menjadi raja lantai tarian, anda akan memerlukan cukup cepat melatih tindak balas anda. Jadi itulah cara tidak rumit di jalan-jalan bermula negara tarian selebriti amat nyata. Sudah tentu, satu pengetahuan teknikal akan cukup mencukupi, anda akan perlu untuk mengekalkan kadar yang sama, mengikut rentak, tetapi ia tidak semudah ia mungkin kelihatan.

Langkah-langkah tarian yang dalam permainan diukur dalam nombor tetap mata ditentukan oleh kualiti pelaksanaan gerakan-gerakan ini. Bermula untuk bermain permainan dalam talian ParaPa tidak diabaikan seperti penunjuk penting kerana permainan memandu. Ini adalah mirip kepada sistem kombo yang membolehkan anda untuk melaksanakan muslihat yang sangat kompleks dan gabungan tarian yang akan kaya dihargai.

Permainan Main ParaPa pasti untuk menikmati bukan sahaja penari profesional, dan mereka yang tidak pernah mencuba sendiri dalam peranan ini. Permainan sosial memperuntukkan bahawa wira dalam editor permainan dianggap terperinci dan adalah alat yang hebat untuk mewujudkan watak yang unik. Imaginasi anda akan menjadi pembantu anda yang sebenar, kerana tidak ada sekatan apabila mewujudkan watak dalam permainan no. Watak anda mungkin kelihatan seperti, apa yang anda hanya mahu: ia akan menyalin atau lain bertentangan mutlak - ia adalah terpulang kepada anda.

Dalam permainan terdapat empat jenis mata wang permainan:

 • Coins
 • Tempat
 • Cek
 • Tarian

Tempat yang diperolehi dalam tarian

Cek boleh dibeli daripada lelongan

Coins dasarnya bersamaan dengan mata wang sebenar yang anda dimasukkan ke dalam permainan

Tarian Jenis yang sama ganjaran dikeluarkan kepada anda untuk kemenangan dalam pelbagai duels tarian atau perlawanan. Dengan cara ini, langkah benda itu dan bersaing untuk ia sudah pasti bernilai

Ini pelbagai wang bermain, anda boleh menghabiskan untuk membeli mereka atau kemudahan lain dalam bentuk pakaian, kasut, aksesori atau barangan daripada pakaian anda. Jika anda mengambil berat mengenai status anda, anda juga boleh mendapatkan motosikal atau kereta. Ia harus diperhatikan bahawa Play ParaPa lebih menarik apabila, sebagai tambahan kepada va ParaPa akan memainkan lebih dan rakan-rakan anda.

Permainan ini mempunyai sistem puak, mencari yang antara lain memberikan juga bonus sebenar.

Menjumlahkan itok bawah semua yang dinyatakan di atas, ia mesti berkata bahawa permainan Parapa yang hebat, ia akan memberi anda masa yang tidak dapat dilupakan di dunia maya tarian dan membenarkan untuk mempunyai beberapa kawan-kawan baru yang menarik. Jangan berdiri-diri, mendaftar dan berenang di bandar sebenar tarian!

 

Bermain juga